Adsense Banka bilgisi girme

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar benim pin ekim12 de yola çıkacak inşallah kasımın sonunda ödeme almayı planlıyorum.Banka bilgilerini şimdiden girsem sıkıntı olur mu?
Bi de kuveyttur,işbankası ödeme konusunda bişey farkeder mi? Kesinti felan açısından?

Bilgisi olan yok mu arkadaşlar.Hangi banka google adsense için iyidir acaba.

Pin yola çıkamadan banka bilgilerini giremezsin işbank vakıf kullandım gayet iyi bu ay ödemeyi akbanktan alıcağım çoğu bankada sıkıntı olmaz meral etme

Pin yola çıkamadan banka bilgilerini giremezsin işbank vakıf kullandım gayet iyi bu ay ödemeyi akbanktan alıcağım çoğu bankada sıkıntı olmaz meral etme

Baktım girebiliyordum tam yazdım bankayı seçtim sonra vazgeçtim.Acaba benim pin 6 dolarla yola mı çıktı :D İş bankası gireceğim bende bide 12 ekimde yola çıkacak ya pin Kasım da ödeme alma şansım nedir hocam sence :)

kesinleşen hesabın,10 dolar olunca adsense sana deneme amaçlı 2-3 lira banka hesabına para geçer sen geçen bu miktarı adsense hesabına girerek banka hesabını doğrularsın,pin kodunda bu doğrulama sonrasında postaya verilir...

Baktım girebiliyordum tam yazdım bankayı seçtim sonra vazgeçtim.Acaba benim pin 6 dolarla yola mı çıktı :D İş bankası gireceğim bende bide 12 ekimde yola çıkacak ya pin Kasım da ödeme alma şansım nedir hocam sence :)

Ben gireli çok oldu belkide unuttum bildîğim kadarıyla 10 dolar eşiğini geçip pin yoka çıktıktan sonra ödeme seçeneği aktif oluyordu.12 ekimde çıksa%60-70 27 si gibi ödemeni alırsın eskiden olsa geç gelirdi ama artık pinler erken geliyor

sıkıntı yok kardeş
pin gelmedende banka bilgilerini girebilirsin
denendi çünki
pin geldiği gibide pini girersin
banakada farketmiyor , hangi bankada hesabın varsa onu yap

---------- Mesaj saat 11:33:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:30:21 civarında gönderildi. ----------

kesinleşen hesabın,10 dolar olunca adsense sana deneme amaçlı 2-3 lira banka hesabına para geçer sen geçen bu miktarı adsense hesabına girerek banka hesabını doğrularsın,pin kodunda bu doğrulama sonrasında postaya verilir...

medcezi banka bilgilerini girmeden pin gelmiyormu ?

sıkıntı yok kardeş
pin gelmedende banka bilgilerini girebilirsin
denendi çünki
pin geldiği gibide pini girersin
banakada farketmiyor , hangi bankada hesabın varsa onu yap

---------- Mesaj saat 11:33:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:30:21 civarında gönderildi. ----------

medcezi banka bilgilerini girmeden pin gelmiyormu ?

aldığım adsense hesaplarında banka bilgilerini girmeden banka hesabın onaylanmadan herhangi bir pin gelmiyor önce 10 usd eşinini geçmen lazım sonra hesbına 2-3 lira gibi para gönderirler sen o miktarı girince banka hesabında onaylanmış olur,yani 10 usd eşiğini geçince banka hesaplarını güncel tut ve banka hesabını kontrol et...banka hesabın onaylanınca pin yola çıkar sistemde bir değişiklik varsa orasını bilmiyorum yakın zamanda adsense almadım...

aldığım adsense hesaplarında banka bilgilerini girmeden banka hesabın onaylanmadan herhangi bir pin gelmiyor önce 10 usd eşinini geçmen lazım sonra hesbına 2-3 lira gibi para gönderirler sen o miktarı girince banka hesabında onaylanmış olur,yani 10 usd eşiğini geçince banka hesaplarını güncel tut ve banka hesabını kontrol et...banka hesabın onaylanınca pin yola çıkar sistemde bir değişiklik varsa orasını bilmiyorum yakın zamanda adsense almadım...

usta doğrusun banka bilgisini girdiğim adsense pini geldi
girmediğim 3 aydır gelmedi
ama gelmeme sebebinin bu oldugunu tahmin etmemiştim
Saolasın bilgilendirme için

O zaman internetten kontrol edicem kaç para attıklarını bi internet şifresi alalım bari :)

bende de söyle oldu benim pin elimdeydi yani ulaşmıstı bana once pini girdim sonra banka hesabını yani pin yola cıktıgında banka hesabı gırmemıstım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri