Adsense banka bilgisi hakkında

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
Daha önceki banlanan adsense banka bilgilerimi yeni adsenseye girsem aynı banka bilgileri otomatik ban atar mı google. Yada şöyle bir şey yapsam
örnegin ziraat bankası hesabım var internet bankacılıgı ile girdim aynı hesap üzerinden hesap aç dedim yeni hesap oluştu yeni hesap no yeni iban no olustu ancak son rakam sadece değişik
örnegin : xxxxxxx-xxx-5001
yeni actıgım alt hesap: xxxxxx-xxx-5002 olarak acıldı(iban numarasında sadece son rakamı değişik(aynı hesap numarasındaki son rakam değişikliği oldu)) google aynı banka bilgisi diye anlamaz herhalde otomatik ban yapmaz herhalde dimi beyler yada sıfırdan baska bankadan felan hesap mı açsam
tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
enpara hesabında bu şekilde yeni adsense açanlar var diye biliyorum forumda görmüştüm.

benide korkutuyor yani yeni adsenseme yeni actıgım alt hesap bilgilerini eklemek çünkü sadece son rakamı değişik hesap bilgilerimde bu yolla adsenseye bağlayan illa vardır forumda arkadaşlar

kuveyttürkten hesap aç o zaman hesap işlem ücret yok vs . ama bir sıkıntısı olmuyordur milleti 10.15. hesabı açıyor yani hepsi farklı banka değil ya sonuçta

kuveyttürkten hesap aç o zaman hesap işlem ücret yok vs . ama bir sıkıntısı olmuyordur milleti 10.15. hesabı açıyor yani hepsi farklı banka değil ya sonuçta

aynı hesap üzerinden hesap acıldığında diyorum ben hocam aynı bankadan tekrar banka hesabı acmak için demiyorum hocam. 1 hesabım var mesela ziraat bankasından ben hic bankaya gitmeden direk internet bankacılığı ile alt hesap oluşturdum ana hesabımdan sadece farkı son rakamı değişik hesap bilgilerinin açtığım alt hesap bilgilerimi adsenseye bağlasam banlamaz herhalde ana banka hesap bilgilerimin girik olduğu öteki adsensem banlandı cünkü gene aynı hesap no bağlayınca google otomatik ban atıyor adsenseye

aynı hesap üzerinden hesap acıldığında diyorum ben hocam aynı bankadan tekrar banka hesabı acmak için demiyorum hocam. 1 hesabım var mesela ziraat bankasından ben hic bankaya gitmeden direk internet bankacılığı ile alt hesap oluşturdum ana hesabımdan sadece farkı son rakamı değişik hesap bilgilerinin açtığım alt hesap bilgilerimi adsenseye bağlasam banlamaz herhalde ana banka hesap bilgilerimin girik olduğu öteki adsensem banlandı cünkü gene aynı hesap no bağlayınca google otomatik ban atıyor adsenseye

ben de aynısını demek istedim. enpara üzerinden bu şekilde adsense açanlar çok var bir den fazla adsense enpara daki matıkla ziraattaki mantıkta aynıdır . bir sorun olacağını sanmıyorum ama şu ev adresi konusunda sıkıntı olabilir.

ben de aynısını demek istedim. enpara üzerinden bu şekilde adsense açanlar çok var bir den fazla adsense enpara daki matıkla ziraattaki mantıkta aynıdır . bir sorun olacağını sanmıyorum ama şu ev adresi konusunda sıkıntı olabilir.

ev adresini farklı yazdım bir arkadasın evin adresini yazdım onda sıkıntı yok hocam :D adsense ismide baskasının üzerine banka bilgilerini kendi banka bilgilerimi giricem hocam adsensedeki isim soyisim ile eklenecek banka bilgilerindeki isimin aynı olmasına gerek yok (ziraat bankasında böyle diye biliyorum) önceki adsenselerimde bu yöntem ile para cektim ve yatırdı google

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri