Adsense banka doğrulama sorunsalı

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Keithas

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim banka hesabimda kusuratli bi miktar vardi, adsense banka hesabima para yollayacakmis belirsiz küçük bir tutar ,nekadar yollayacaklarini nerden bilicem ? Bugün baktim 3.71 TL var Nasil anlasilacak?

Hocam hesap hareketlerinize bakın :) Eğer 0 ise zaten daha önce direk 3.71dir gönderdikleri tutar. Eğer daha önce vardı ise ya da emin değilseniz hesap hareketlerine bakın bankamatikten, şubeden ya da internet şubesinden.

Hocam hesap hareketlerinize bakın :) Eğer 0 ise zaten daha önce direk 3.71dir gönderdikleri tutar. Eğer daha önce vardı ise ya da emin değilseniz hesap hareketlerine bakın bankamatikten, şubeden ya da internet şubesinden.

Anladim hocam tesekkur ederim daha önce vardi içinde ondan emin olamadim hesap hareketlerine bakmayi deniyecem.

Hocam birşey sormak istiyorum Adsense ödemelerimi başka birisinin hesabına aktarabilir miyim bankalarda herhangi bir hesabım yok ama patronumun var onun hesap bilgilerini girsem bir sorun çıkar mı ?

Hocam birşey sormak istiyorum Adsense ödemelerimi başka birisinin hesabına aktarabilir miyim bankalarda herhangi bir hesabım yok ama patronumun var onun hesap bilgilerini girsem bir sorun çıkar mı ?

git hesap aç enpara . com dan bedava zaten...
onu bunu karıştırma.. yarın bi gun algı -vergi işleri çıkar soun olur malum yasalar var... dikkat et derim...

[MENTION=2717]baris545[/MENTION] haklı hocam. Ama alabilirsiniz ödemeyi yani problem olmaz ;)

git hesap aç enpara . com dan bedava zaten...
onu bunu karıştırma.. yarın bi gun algı -vergi işleri çıkar soun olur malum yasalar var... dikkat et derim...

Bugün Ziraat Bankasına gittim Hesabınızdan en az minimum 20 TL her ay kesilir dediler bir öğrencinin 120 TL parasını kesmişler hesap açtırırken içine 50 TL para yatırmanız gerekiyor dediler o yüzden bende pek yanaşmadım sonuçda kazandığımı bankaya vermek zorunda değilim o yüzden hesabı olan birinden yararlanıyım diye düşünmüştüm. Ücretsiz olduğunu bilmiyordum hangi bankadan ücretsiz çıkartabilirim

3,71 hesapta olan paradır o kadar çok doğrulama kodu yatıracaklarını sanmıyorum. Bana 33 kuruş yatırmışlardı.
Hesap hareketlerinden rahatlıkla görebilirsin.

Bugün Ziraat Bankasına gittim Hesabınızdan en az minimum 20 TL her ay kesilir dediler bir öğrencinin 120 TL parasını kesmişler hesap açtırırken içine 50 TL para yatırmanız gerekiyor dediler o yüzden bende pek yanaşmadım sonuçda kazandığımı bankaya vermek zorunda değilim o yüzden hesabı olan birinden yararlanıyım diye düşünmüştüm. Ücretsiz olduğunu bilmiyordum hangi bankadan ücretsiz çıkartabilirim

enpara . com ara.. kayıt bırak ... eft-havale-işlem ücreti hepsi sıfır......... sıfırrrrrr.... masraf yok... kesıntı yok.. 24 saat kalıtelı müşteri hizmeti var telefonda-internette... gir siteye kayıt yap... enpara .com senın işini görür..

enpara . com ara.. kayıt bırak ... eft-havale-işlem ücreti hepsi sıfır......... sıfırrrrrr.... masraf yok... kesıntı yok.. 24 saat kalıtelı müşteri hizmeti var telefonda-internette... gir siteye kayıt yap... enpara .com senın işini görür..

Sağolun hocam başvuru yaptım yarın dükkana uğruyacaklar bakalım

Teşekkürler, benimde işime yaradı :)

3,71 hesapta olan paradır o kadar çok doğrulama kodu yatıracaklarını sanmıyorum. Bana 33 kuruş yatırmışlardı.
Hesap hareketlerinden rahatlıkla görebilirsin.

Banka matiğe gittim ben yapı kredi bankası 2 şık var biri diyorki ''hesabınızdaki miktarı görmek için tıklayın'' diğeri diyorki ''hesabınızdaki miktarı çekmek için tıklayın'' Hesap hareketleri varmı banka matikde ? 2 kere 51 kuruş girdim 1 hakkınız kaldı yazıyor adsense de çıktım hemen. [MENTION=5916]flypow3r[/MENTION]

Banka matiğe gittim ben yapı kredi bankası 2 şık var biri diyorki ''hesabınızdaki miktarı görmek için tıklayın'' diğeri diyorki ''hesabınızdaki miktarı çekmek için tıklayın'' Hesap hareketleri varmı banka matikde ? 2 kere 51 kuruş girdim 1 hakkınız kaldı yazıyor adsense de çıktım hemen. @flypow3r
Hocam bankamatikten nasıl öğrenilir bilmiyorum, internet şubesinden bakmıştım ben.
Zaten çok rahat anlarsın miktarı görünce. Yanında google da yazması lazım tam hatırlamıyorum.
51 kuruşu salladınmı.
Yapma öyle şeyler. :)
Hadi yaptın 1 inde yanlış diyorsa niye aynı rakamı giriyorsun tekrar. :)
Eğer gerçekten 51 kuruşsa, 0.51 şeklinde yazıyorsun değil mi? Benimde kafam karıştı...

Hocam bankamatikten nasıl öğrenilir bilmiyorum, internet şubesinden bakmıştım ben.
Zaten çok rahat anlarsın miktarı görünce. Yanında google da yazması lazım tam hatırlamıyorum.
51 kuruşu salladınmı.
Yapma öyle şeyler. :)
Hadi yaptın 1 inde yanlış diyorsa niye aynı rakamı giriyorsun tekrar. :)
Eğer gerçekten 51 kuruşsa, 0.51 şeklinde yazıyorsun değil mi? Benimde kafam karıştı...
Şimdi hesabımın içindeki daha önceki miktarı hatırlamıyorum fakat XXX.51 kuruş yazıyordu bu 1 lira 51 kuruşda olabilir yada normal 0.51 kuruşda ama ben ikisinide denedim olmadı ben kayıt edeli adsense ye 4 gün oluyo henüz gelip gelmediğini bile bilmiyorum biraz önce internet şubesinden şifrede aldım kendime nasıl yapabilirim benimde kafam karıştı son 1 hakkınız kaldı diyor Allah korusun onuda yanlış girersem bir daha aktivasyon yapmam için hesabıma küçük miktarda gönderdikleri paradan göndermezlermi ? @flypow3r :confused:

Şimdi buldum evet İrlanda dan 13 kuruş eft çekmiş Google yazıyor açıklamada hemen 0.13 kuruş giriyim inşallah bundada sıkıntı yaratmaz demekki hesapdaki her kuruş olamayabiliyormuş. :)

Onunda sorununu anladım beyler ben bu hataya düştüm biraz vaktimi aldı sizin almasın diye yazıyim hemen arkadaşın dediği gibi internet şubeciliğinden ''Banka hesap bilgileri'' ne girin daha sonra ''Hesap hareketleri'' ne girin orada Google (İrland) gönderdiği bakiyeyi görürsünüz ve önemli olan nokta şurası mesela bakiye bana geldiği gibi 13 kuruş gelmiş bu 13 kuruşu 0.13 (Sıfır nokta on üç kuruş) olarak girmeyin 0,13 (Sıfır virgül on üç kuruş ) olarak girin, kafa dalgınlığından virgül yerine nokta yapıyormuşum. :o

3 kere yanlış girdin yani nolcak şimdi. :)
benim yüzümden mi nokta koydun bende tam hatırlamadığımdan öyle dedim çünkü hatırladığım kadarıyla nokta kabul etmiyor zaten sistem virgül koyuyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri