Adsense Banka Hesabı Doğrulama Sorunu

Doğrulama alan oldumu bugün itibariyle ?

Bendede aynı sorun var alamıyorum ödemeyi bi türlü

1 hafta olacak 2 farklı adsense'ten 2 farklı banka türkçe karakter yok, gelen mail de yok. test ödemesi hiç yok :confused:

bana mail geliyor hocam banka bilgileriniz hatalı diye her 2 türlüde denedim türkçe karakter ve normal olarak birde farklı banka denedim yine aynı mail geldi

Googleden gelen cevap sizde yazın arkadaşlar. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum. Konuyu Ödemeler Ekibimize ilettim ve ekibimiz konunun teknik bir problemden kaynaklanabileceğini belirttiler.

Hesabınızı incelenmesi üzere Mühendislik Ekibimize ilettim, ekibimiz sorunun nedenini bularak bunu düzeltmek için çalışmalarına başladılar, ancak ne yazık ki konunun kesin olarak ne zaman çözüleceğine dair kesin bir bilgi paylaşamıyorum.

Bu süreçte hesabınızı ben de yakından kontrol ediyor olacağım ve konu ile ilgili bir gelişme olması durumunda sizi bilgilendireceğim.

Sorunun yarattığı tüm aksaklıklar için özür diliyorum. Süreçte konu ile ilgili bir sorunuz olması durumunda bu e-postaya yanıt vererek benimle iletişime geçebilirsiniz, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Bu sorunu halledebilen oldumu banka hesap sorunu veriyor doğru olmasına rağmen

Eylül'ün 17-18'indeydi sanırım halk bankasına test ödemesi gelmişti ancak adsense banlanmıştı :)

arkadaslar bir haftadır aynı sorunu yassıyodum ilk olarak alacaklı adını tamamen buyuk harflerle yazdım ve daha sonra adsense panelı yukarı sag bolumdekı cark ısaretıni tıklyıp kişisel bilgilerde kişi adının girilmediğini farkettım oradanda kişi adını gırınce deneme odemesı geldı (banka olarakta halk bankasını tercıh ettım ) hangısı işe yaradı bılmıyorum ama bır deneyın derım saygılar

şanslısınız kişi adı girmişim zaten hesap adı da büyük harflerle yazılı ama aynı sorun devam ediyor

Arkadaslar dun aksam tekrar ekledim bugun test odemesi geld soyismimdeki ş harfini s olarak kaydettim buuuk harf yaptim hepsini

Ben alacaklı adı ödeme profilindeki adı yönetici kısmında ki adı hepsini büyük harf yaptım dün banka alacakliyida büyük harf olarak girdim aynı gün yatmış doğrulama ücreti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri