Adsense Banka Hesabı Ekleme Sorunu Herkes Baksın!!!

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
A

Ahmetdemir

Guest

Sayın YT Yoldaşlarım diyeceğim sagcı solcu dıye tesbıtte bulunmayın lutfen..

kuzenıme yt işini öğretmiştim kendisi bayan oldugu halde..

bana sormadan gg uzerınden bızım forumu bulmus..

adsese odeme ayarları cozumu dıye.

orada uyarmıstım.. bekleyın guncelleme bıtsın sonucda 1 yıla kadar kesınlesen paraları bekletıyorsunuz hakkınız var dıye.

benım yazımı okudugu halde yapmış..

Javascrıpt Kodlarına uzak'^dan illegal erişim sebebıyle
780 dolar'lık adsense banlanmış. ustune ustluk

paranın gıttıgıne yanmıyorum..
mac ıp ve tel ıp'sıde degısıcek baska adresde baska kısı adına almak zorunda..

cunku google bu tarz olaylara asla musaba gostermez..

lütfen kuzenım parası gıttı dunya kadar masraf ayrı.

6500 abonelı makyaj kanalı'da suanda para kazanmaya kapatıldı.

tahmınen kanalı kapatırlar yakında..

ARANIZDA INSALLAH BUNU YAPANLAR VARSA ZARAR GORMESINLER...

EMEK VE CABA VE BIR COCUGUN DOGUSU GIBI HER AY HEYECAN YARATAN hesap kesınlesmesı kuragında kalmaz..

bu yazıyı okudukdan sonra lutfen

sayın admınler... bu konu hakkında acılmıs konuyu sılme yada off module cekebılılermı o konuyu baska kullanıcılar zarar gormesın.

ufak bır rıca takdır sızlerın.
ayırlı kazanclar herkese.

yeni okudum daha bir çoğumuz yaptık bu uygulamayı bende dahil yapmasa mıydık acaba ?
diğer konuya link yazdığım arkadaş inşallah yapmadan önce bu konuyu okuyup ona göre karar verirsin kendin .....

İşte bu çok kötü oldu. Bu yöntemi deneyip başka kanalı kapanan arkadaş olursa buraya yazarsa iyi olur.

konuya tam vaakıf olamadım, aynı i.p den birden fazla adsense açınca sıkıntımı oldu? biz 3 ev arkadaşı aynı i.p den 5 tane açtık O_o
ne olur veya sorun bu değilde başka bir şeymi tam anlayamadım bir açıklayabilirmi bana?

konuya tam vaakıf olamadım, aynı i.p den birden fazla adsense açınca sıkıntımı oldu? biz 3 ev arkadaşı aynı i.p den 5 tane açtık O_o
ne olur veya sorun bu değilde başka bir şeymi tam anlayamadım bir açıklayabilirmi bana?

Banka hesabı eklenmiyordu adsense e bizde kodlar ile oynayarak ekledik. Arkadaşın hesap kapatılmış bu yüzden.

---------- Mesaj saat 02:02:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:43 civarında gönderildi. ----------

orada uyarmıstım.. bekleyın guncelleme bıtsın sonucda 1 yıla kadar kesınlesen paraları bekletıyorsunuz hakkınız var dıye.

EMEK VE CABA VE BIR COCUGUN DOGUSU GIBI HER AY HEYECAN YARATAN hesap kesınlesmesı kuragında kalmaz..

sayın admınler... bu konu hakkında acılmıs konuyu sılme yada off module cekebılılermı o konuyu baska kullanıcılar zarar gormesın.

Öneriniz nedir acaba? Yolun başındayken yeni bir adsense yeni bir kanal ile yola devam mı edelim? Kendi videolarımı attığım, emek verdiğim kanal tam rayına oturduğunda giderse sıkıntı olur benim için.

adsensenin bu yüzden banlandığına eminmisiniz hocam?

Şu kısmı açar mısın biraz daha ? Kanalı para kazanmaya kapandıysa kötü olmuş. Google + yöntemlerini denesin bilmiyorum yararı dokunur mu pek sanmıyorum da fakat denemekte fayda var.

öyle bir aboneli kanal yapıp sonra yanlış hareket bulunanlara lafım yok. Çok dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü o arkadaş böyle bir hataya kapılmasaydı en fazla 2014e girdikten sonra 10K olurdu.

Sağlık olsun diyelim. Her hayırda bir şer her bir şerde hayır vardır.

bu durum gerçek mi ustalar yardımcı olsunlar? aynı yöntemle bende banka hesabı ekledim ve onaylandı. böyle bir şey olacağını sanmıyorum bu kadar basit paraların üstüne yatamazlar.

Arkadaşlar.. kısa ve öz en anlaşılır şekilde şöyle söylıyım..

benım kuzenım benım öğretilerimle kendısı kanal adsensını yenı almış olduğu adsense eklemek istemiş..

bundan haber yoktu olsa hemen müdahele ederdim.

burda forumumuzda bir arkadaşımız javascrıpt kodu uzerınde kod degısımı yaparak.
yenı adsense yenı hesap ekleme sıstemı banka subelerını vs bunları acıyordu. bunu yayınladı . ılk basta okuyunca bende merak etmıstım sonrasında çöp adsensemde baktıgımda dırek kod kırılması ıslemı yapılıyor kapalı olan menuyu acıyor.

yazılımcılar bu kodu kapamıştı.. sanırım 2014 yılan yenı adsense arayuzu ve odeme şekilleri guncellıyceklerdı.
muhtemelen türkiyedeki bankalarla ılgılı protokolleri 2014 yılında aktıf edıcekler .

neyse bu konular hakkında dusunceler cok yogun sekılde konusurus arastırmları paylasırız ama sonuc ıtıbarıyle benım kuzenım o kodu kendı adsense hesabına mudahelede bulununca

24 saat ıcnde popıler ve hıt bır kanal oldugu ıcın .
dırek ınceleme yapılmıs sanırım adsense degısıklıgı farketmesı sanırım kanalın onaylı olması ve yogun hıt alan makyaj kanalı ozgun vıdeoları oldugu ıcın.

takıbe takılmıs muhtemelen..

sonuc ıtıbarıyle kanal para kazanması kapatıldı..
adsense banlandı ıcındekı mıktarda dogal olarak gıttı.

3 gun once avukata basvurduk acıtrmak ıcın . kullanıcı hatası vs gıbı kanunı acıkları ıcın.. bır yol oldugunu soyledı avukatım kanalı gerı para kazanmaya actırabılcegız.

yuzde %80 ınsallah turkıye ıstabul yt subesı hukuk bolumuyle cuma gunu randevu saatı vermısler avukatımıza..

hayırlısı artık.
amacım guzelım kanalın kapanmaması para kazanma 6 ay ıcınde acılır bekler sorun degılde .. okadar kullanıcı abonelerı bır daha toparlayamaz.

konunun kısa ozetı dedım gene destan oldu..

dusudukce lanet edesım gelıyor..

hayırlı sabahlar herkese. bol kazanclar dılerım.

Arkadaşlar.. kısa ve öz en anlaşılır şekilde şöyle söylıyım..

benım kuzenım benım öğretilerimle kendısı kanal adsensını yenı almış olduğu adsense eklemek istemiş..

bundan haber yoktu olsa hemen müdahele ederdim.

burda forumumuzda bir arkadaşımız javascrıpt kodu uzerınde kod degısımı yaparak.
yenı adsense yenı hesap ekleme sıstemı banka subelerını vs bunları acıyordu. bunu yayınladı . ılk basta okuyunca bende merak etmıstım sonrasında çöp adsensemde baktıgımda dırek kod kırılması ıslemı yapılıyor kapalı olan menuyu acıyor.

yazılımcılar bu kodu kapamıştı.. sanırım 2014 yılan yenı adsense arayuzu ve odeme şekilleri guncellıyceklerdı.
muhtemelen türkiyedeki bankalarla ılgılı protokolleri 2014 yılında aktıf edıcekler .

neyse bu konular hakkında dusunceler cok yogun sekılde konusurus arastırmları paylasırız ama sonuc ıtıbarıyle benım kuzenım o kodu kendı adsense hesabına mudahelede bulununca

24 saat ıcnde popıler ve hıt bır kanal oldugu ıcın .
dırek ınceleme yapılmıs sanırım adsense degısıklıgı farketmesı sanırım kanalın onaylı olması ve yogun hıt alan makyaj kanalı ozgun vıdeoları oldugu ıcın.

takıbe takılmıs muhtemelen..

sonuc ıtıbarıyle kanal para kazanması kapatıldı..
adsense banlandı ıcındekı mıktarda dogal olarak gıttı.

3 gun once avukata basvurduk acıtrmak ıcın . kullanıcı hatası vs gıbı kanunı acıkları ıcın.. bır yol oldugunu soyledı avukatım kanalı gerı para kazanmaya actırabılcegız.

yuzde %80 ınsallah turkıye ıstabul yt subesı hukuk bolumuyle cuma gunu randevu saatı vermısler avukatımıza..

hayırlısı artık.
amacım guzelım kanalın kapanmaması para kazanma 6 ay ıcınde acılır bekler sorun degılde .. okadar kullanıcı abonelerı bır daha toparlayamaz.

konunun kısa ozetı dedım gene destan oldu..

dusudukce lanet edesım gelıyor..

hayırlı sabahlar herkese. bol kazanclar dılerım.

yav arkadaşım tekrar tekrar kuzenim şöle yaptı adsense banlandı diosun kuzeninin o yaptıgı sey yuzunden banlandıgını nerden bliosn bunu sölesene sen bide kuzenin nerde senin hani nie mesaj yazmıo konuna

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri