Adsense Banlananlar Dünya Engeli ve Eşleşen Durumları ?

E
  • Kullanıcı erkan1221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
E

erkan1221

Guest
Evet arkadaşlar benim 2 adsense banlanmıştı birinde kanal bile bağlı değildi. Soyadlar aynıydı adres vs sadece daire farklıydı banka bilgiler vs. ki bununla alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum asıl soruma gelecek olursam

Ben dünya engelli çizgi film atmıştım o adsense uçtu.

Diğerinde kanal falan bağlı değildi ama uçan adsense de onu uçurdu haliyle fakat elimde bi adsense daha var şu an sağlam ona da çizgi film atmıştım bi kanaldan çekip engelsiz şu an sapa sağlam hala ödeme aldım şu ana kadar sıkıntı olmadı işleme girmeme

Şimdi tekrar soruyorum bu banlananlar ;

Kanallarında engelli videolar var mıydı ? Eşleşen, dünya engeli vs. geçilmiş ???

Bence hepsinde vardı ve bundan dolayı adsenseleri kanal kontrolünde uçurdular... Tek mantıklı açıklamasu bence bu.

yüzlerce dünya engelli yedim adsensem hala ayakta. çok temiz calısan önceden baska kanallarda deneyip öyle atan cok seyrek kanalı kapanan arkadasımın banlandı. ayrıca tek hesap kullanıyordu.

öyle olsa ilk uçan benim adsense olurdu

tek olarak bakmayacaksın bu ay uçmayacağına garanti veremezsin ki bu ay büyük bir temizlik olacak geçen aya bakılırsa.

Onu geçtim işleme girmemesi yetiyor zaten hesap kapanmasa da. En sonunda kapanıyor zaten.

---------- Spam Engelliyici 15:02 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

yüzlerce dünya engelli yedim adsensem hala ayakta. çok temiz calısan önceden baska kanallarda deneyip öyle atan cok seyrek kanalı kapanan arkadasımın banlandı. ayrıca tek hesap kullanıyordu.

dünya engeli yemeden bahsetmiyorum dünya engei geçip atılan videolardan bahsediyorum.

Bana kalırsa banlanmadım diyenlerde bu ay uçurulacak gibi geliyor.

Sebepler aynı ise kaçınılmaz son yakındır.

tek olarak bakmayacaksın bu ay uçmayacağına garanti veremezsin ki bu ay büyük bir temizlik olacak geçen aya bakılırsa.

Onu geçtim işleme girmemesi yetiyor zaten hesap kapanmasa da. En sonunda kapanıyor zaten.
Ona bakarsan senin ödeme aldığın hesapta kapanabilir bu ay.Tek adsense calısan tertemiz dünya engelsiz eslesensiz videolar atan kisininde girmeyebilir.
Bunlar zaten hep ihtimal bunları konusmanın mantığı yok.
Tamamen özgün calısmadığın sürece bunlar olabilecek seyler. Sen 1 yıl önce adsense banlanmıyor muydu sanıyorsun?

Ona bakarsan senin ödeme aldığın hesapta kapanabilir bu ay.Tek adsense calısan tertemiz dünya engelsiz eslesensiz videolar atan kisininde girmeyebilir.
Bunlar zaten hep ihtimal bunları konusmanın mantığı yok.
Tamamen özgün calısmadığın sürece bunlar olabilecek seyler. Sen 1 yıl önce adsense banlanmıyor muydu sanıyorsun?

Evet benim de kapanabilir, işleme girmeyebilir vs.

Benim bos pinsiz adsenseyi banlamıslar. Adsense banlarının belli bir standartı yok iş yükünü azaltmak istiyor google partnerlere yöneltiyor milleti :D

Benim bos pinsiz adsenseyi banlamıslar. Adsense banlarının belli bir standartı yok iş yükünü azaltmak istiyor google partnerlere yöneltiyor milleti :D

temizlik yapıyorlar bu kesin ama bunu yaparken menüel yaptıklarına inanmıyorum eğer menüel olmuş olsaydı benim 2 adsenden biri çoktan gitmiş olabilirdi.

bu ay çok kişiyi banladılar bir ortak nokta var ama hala net olarak çözmüş değiliz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri