Adsense banların sebebi telif mi?

aragon

Kayıtlı Üye
Eylül banlarından sonra açtığım 5 adsense var dı.Hepsi ortalama 100 tl nin üstünde kazandırıyor ve en fazla 5 kanal bağlamıştım.

Bu sabah kalktığımda 1 tanesinin banlandığını gördüm ve o banlanan adsense de 1 tane telifli kanal olduğunu gördüm.Büyük ihtimal 1 tane bile telifli olan kanal varsa adsense manuel kontrol ediliyor.Ve sonu ban oluyor.
Telifli kanalı silince belki bir şansımız olur.Ama artık çok kanal çok risk olabilir.Telif geldimi o adsense kanalı silsek bile banlanabilir.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba hocam telifli olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor.Dünya engeli,eşleşen,telif,kapanan kanal olmayan adsensem banlandı.Kanal silmenizin de bir faydası olmuyor artık.

Öncelikle merhaba hocam telifli olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor.Dünya engeli,eşleşen,telif,kapanan kanal olmayan adsensem banlandı.Kanal silmenizin de bir faydası olmuyor artık.

Anladığım kadarıyla bir şekilde manuel kontrole giriyoruz.

Bence biraz yüksek miktar kazanınca veya kanallar spamdan kapanınca veya çok telif yiyince, isim andres banka vb sorun olunca manuel kontrole giriyor.

Bana kalırsa artık içerikten ban yeniliyor. Film, dizi, çizgi vs. telif hakkıyla korunan içeriklerden kazanç elde edilmesini engelliyorlar.

Bence biraz yüksek miktar kazanınca veya kanallar spamdan kapanınca veya çok telif yiyince, isim andres banka vb sorun olunca manuel kontrole giriyor.

Olabilir. Mayısdan beri duran kanalım günlük 80 TL üzerine çıktıktan 4 gün sonra kanalımın para kazanması gitti. Kanalın bağlı olduğu adsense duruyor hala yakında o da gider heralde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri