Adsense banlarını açtırmanın bir yolu yok mu ?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
İyi geceler arkadaşlar cümleten bildiğiniz gibi google güzel bir kıyım yaptı hepimizi sağolsun banladı.Fakat ne zaman itiraz etsem mantıklı bir mail gelmiyor.Kanalınızın kapandığına itiraz etmek istiyorsanız vs vs gibi bir mail geliyor oda spamdan kapanan kanal bölümüne gönderiyor.Şimdi yasal olarak google bizi banlamak için bir sebep bulabilirmi ? Daha önce benim gibi düşünen oldumu yorumlarınızı almak isterim.Çünkü geçerli hiç bir açıklama yapmadılar.:)

son 2-3 ayda kapanan farklı 30a yakın kanala buna 1-2 adsens itirazda dahil 100den fazla itiraz yapmışımdır bunların kimine oto mail olarak dönüldü kiminede gercek calısanlar dönüs yaptı ama hicbirinden olumlu sonuc almadım ama alanlar varmıs. yasal olarak banlama hakları varmı bilemiyorum ama gerekceleri en azından coğu gercekten dalga gecercesine komik ötesi sacma ve genelde tek tip cevaplar (belkide mantıklı yasal gerekceler bulamadıkları icin olabilir) ama bu yaptıkları gasplar ne kadar adaletsiz de olsa en basından adamlar 1-0 önde baslıyolar, adsens-kanal kayıt olurken bana ait olmayan vidyoları yüklemiycem diye sözlesmede maddeleri var yani. karışık durumlar yani nasreddin hoca fıkrası gibi, o da haklı sende haklısın bende haklıyım herkes haklı haksız olan yok icinden cıkılması zor.

son 2-3 ayda kapanan farklı 30a yakın kanala buna 1-2 adsens itirazda dahil 100den fazla itiraz yapmışımdır bunların kimine oto mail olarak dönüldü kiminede gercek calısanlar dönüs yaptı ama hicbirinden olumlu sonuc almadım ama alanlar varmıs. yasal olarak banlama hakları varmı bilemiyorum ama gerekceleri en azından coğu gercekten dalga gecercesine komik ötesi sacma ve genelde tek tip cevaplar (belkide mantıklı yasal gerekceler bulamadıkları icin olabilir) ama bu yaptıkları gasplar ne kadar adaletsiz de olsa en basından adamlar 1-0 önde baslıyolar, adsens-kanal kayıt olurken bana ait olmayan vidyoları yüklemiycem diye sözlesmede maddeleri var yani. karışık durumlar yani nasreddin hoca fıkrası gibi, o da haklı sende haklısın bende haklıyım herkes haklı haksız olan yok icinden cıkılması zor.

Hocam örnek veriyorum...Benim çalıştığım kategori dizi fakat telif hakkı yoktu kazancı yüksekti yinede banlandı? Şimdi telif hakkı yok engel yok eşleşen yok birşey yok hop ban sebep ? :) Benim kafam bunu almıyor malesef...

Hocam örnek veriyorum...Benim çalıştığım kategori dizi fakat telif hakkı yoktu kazancı yüksekti yinede banlandı? Şimdi telif hakkı yok engel yok eşleşen yok birşey yok hop ban sebep ? :) Benim kafam bunu almıyor malesef...

hocam artık herhangi bi telif olması gerekmiyo bence su durumda o ihtimalin olması bile ban sebebi özgün kanalların bile banlandığını gördüğümüzde artık bu yt işinde mantık aramanın yersiz oldugunu görüyorum. bana sorarsan eğer bu tr ye özel bi durum google sanki türkiyedeki tüm hesaplari karalisteye almıs cambazlık yapmadan ödeme almak cok zorlastı tr de ve her gecen gün daha kötüye gidiyo. kısaca ban için bence tr'de olmak çok yeterli sebep artık..

Aynen adamlar özgün kanallara resmen tecavüz ediyorlar banlıyorlar ki
Spam tarzı olana asla müsamaha etmiyorlar

Adsense banı açtırma % 1 İhtimal.Daha bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri