Bunu bilmek için partnerde görevli mi olmak gerekiyor...Hangi partner firmasında görevlisin?![]()
Kanal verilerini göremiyor musun
Yada şubatta marta aldığın parayı bilmiyormusun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu bilmek için partnerde görevli mi olmak gerekiyor...Hangi partner firmasında görevlisin?![]()
Bunu bilmek için partnerde görevli mi olmak gerekiyor...
Kanal verilerini göremiyor musun
Yada şubatta marta aldığın parayı bilmiyormusun![]()
Arkadaşlar 15k izlenime 430 tık var bu sorun sizde var mı ?
evet bende 30k ya ortalama 1k tık alıyorum
Hocam ayın ilk gününden beri böyle sizde ne zamandan beridir bu sorun var ?
benimde öyle ayın 1 inden beri tık düştü izlenim aynı. 5 gündürde aynı değerde gidiyor.
Benim kanaatim Youtube de çok fazla yayıncı var ve her geçen gün de artmaya devam ediyor hepsi para kazanmak istiyor bu da reklam için ayrılmış bütçelerin çok fazla bölünmesine neden oluyor. Bence bu günlerimiz iyi [emoji1] Gelecek için karamsarım
Bu Ay Başı Düşüşlerinin Ve Ortalarında Yükselişin Bi Anlamı Varmı Neden Düşüyor Neden Yükseliyor . ?
Aynen öyle ya çok sinir bozucu çalışası gelmiyor insanın neyse bekleyecez artık
Hocam google sadece bir aracı durumun Google'ın parasının azalmasıyla veya çoğalmasıyla alakalı olduğunu zannetmiyorum Ben sadece mantık yürütüyorum inşallah dediğiniz gibi reklam verenlerle yayınlayanlar doğru orantılıdır[emoji4]Youtube'de google'de para bitmez hocam.Sizin mantığınızla her geçen gün reklam verenler'de artıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.