Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Hocam konuyla alakası yok da adsenseye şuan için nasıl kanal bağlıyorsunuz.1 telifte 1 toplulukta adsense banlanıyor.Bunu göze alarak mı bağlıyorsunuz.Bu arada %25 to ile sıkıntı olmuyo benim de bi ara %20 lere kadar çıkmıştı ve uzun sürmedi to nun o seviyede kalması.

1 telif 1 toplulukta adsensemi banlanıyor ?

1 telifli kanalı bekletirsen adsense banlanıyor.Telif geldiği gibi kanalı silersen kurtulma şansın var.10 adsense de denedim bunu ve sadece 1 adsense kapandı kanalı silmediğim için

Hocam konuyla alakası yok da adsenseye şuan için nasıl kanal bağlıyorsunuz.1 telifte 1 toplulukta adsense banlanıyor.Bunu göze alarak mı bağlıyorsunuz.Bu arada %25 to ile sıkıntı olmuyo benim de bi ara %20 lere kadar çıkmıştı ve uzun sürmedi to nun o seviyede kalması.

Valla hocam bağlamayıp ne yapacağız ki el mahkum. Hem ben günlük 10larca 100lerce kanal yapan birisi değilim. En aktif olduğum gün 3-4 kanal yaptığım için riski mecbur göze alıyorum. Zaten topu topu 3 kanal var elimde bağlı olan.

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Malesef artık banlandığı oluyor. Spama düşen adsense 1 topluluktan kanal ve adsense hesabı gitti.

1 telifli kanalı bekletirsen adsense banlanıyor.Telif geldiği gibi kanalı silersen kurtulma şansın var.10 adsense de denedim bunu ve sadece 1 adsense kapandı kanalı silmediğim için

Valla hocam bağlamayıp ne yapacağız ki el mahkum. Hem ben günlük 10larca 100lerce kanal yapan birisi değilim. En aktif olduğum gün 3-4 kanal yaptığım için riski mecbur göze alıyorum. Zaten topu topu 3 kanal var elimde bağlı olan.

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Malesef artık banlandığı oluyor. Spama düşen adsense 1 topluluktan kanal ve adsense hesabı gitti.

Çok kötü olmuş o ya, çİzgi film çalışıyodum ben paso hesap banlanır benim o zaman ya

Çok kötü olmuş o ya, çİzgi film çalışıyodum ben paso hesap banlanır benim o zaman ya

10 gün sonra 3. pin isteyip onaylıcam adsenseleri,ama pek umudum yok onayladıktan sonra yüklü miktar olduğu için inceleyip banlarlar

Son düzenleme:
denizli li olan arkadaşlarımız varsa skypeden ekleyin fikir alışverişi yapalım. orcun_1905_1994

p9O5WJ.png

gözünü sevem biri yardım etsin benim problemim ne ? kafayı yicem artık

Son düzenleme:
para gorunmuyodu buldum ama cok az simdide
200 bin goruntulenme var videoda 16 tl verdi

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

Türkçe içerik ve kısa videoysa normal hocam.Size önerim yabancı ve 40 dakika üzeri video çalışın.
Bi adsensemin bgbg raporu,

RBjlg1.jpg

Henüz kanalı yeni bağladığım için bgbg yeni yeni oturuyor.
1 2 eski adsensemde 60 70 TL arasında. Videolarım 40 dk ile 8 saat arası.

Mümkünse de ingilizce değil ispanyolca, rusca, almanca çalışın.

Son düzenleme:
Türkçe içerik ve kısa videoysa normal hocam.Size önerim yabancı ve 40 dakika üzeri video çalışın.
Bi adsensemin bgbg raporu,

RBjlg1.jpg

Henüz kanalı yeni bağladığım için bgbg yeni yeni oturuyor.
1 2 eski adsensemde 60 70 TL arasında. Videolarım 40 dk ile 8 saat arası.
eyvallah hocam bundan sonra yabanci dil ve uzun denicem

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

ya benim dilden midir nedir bgbg 2 tl yi zor görüyorum ya. türkçe değil içerik. bu kadar düşermi, adsense yeni olduğu için mi böyle acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri