Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Hocam dalgalanmalar devam ediyor. Normalde aralık ayınde bgbg 10 lira idi. Şimdi 4-5e düştü . Arada 1-2 oldugu günde oluyor. Ocak ayı sonuna belki ufaktan düzelir :(

içerik Türkçe veya kısa video mu hocam

içerik tabii ki türkçe fakat uzun video. türkiye'nin belkide en çok izlenen kanalıyla görüştüm 600k izlenmeye oda 25$ aldığını söyledi. bu adam eskiden 80-90$ kazanıyordu. geçen yılda düşüş vardı fakat bu kadar değildi.

acaba şu yeni sözleşmede 2016 ocak'dan itibaren geçerli kazançları etkileyecek bir madde falan mı vardı diye düşünmüyor değilim.

içerik tabii ki türkçe fakat uzun video. türkiye'nin belkide en çok izlenen kanalıyla görüştüm 600k izlenmeye oda 25$ aldığını söyledi. bu adam eskiden 80-90$ kazanıyordu. geçen yılda düşüş vardı fakat bu kadar değildi.

acaba şu yeni sözleşmede 2016 ocak'dan itibaren geçerli kazançları etkileyecek bir madde falan mı vardı diye düşünmüyor değilim.

evet hocam ben de baktım şimdi epeydir adsens kontrolü yapmamıştım ama sizinki benden daha kötü durumda özgün kanal,28k 15-16 lira vermiş tr içerik,BGBG her zamanki gibi yerlerde 0,79 TL,özgün yabancı kanal BGBG 20 ila 10 lira arasında,2016 da yeni bir maddeden ziyade bizim reklam verenlerin pintilikleri işte, birde yeni yılın ilk ayı olması sanırım :)

Bugün bi artoş gözlemledim sanki bende. Bgbg'de 2 lira civarında artış var.

bi hareketlenme başladı arkadaşlar. 19-20 ocakTa

düşüşten şikayet edenler sadece spam çalışanlar mı.özgünde de ciddi anlamda düşüş yaşayan var mı?

özgün spam farketmez belli zamanlarda düşüşler oluyor yılın ilk aylarında.
şuanlık fena değil toparlıyor şubatta.

ben özgün çalışıyorum.ilk 15 gün ciddi bi düşüş yaşadım sonrasında eski haline döndü.herkeste böyle mi diye merak ettim

ben özgün çalışıyorum.ilk 15 gün ciddi bi düşüş yaşadım sonrasında eski haline döndü.herkeste böyle mi diye merak ettim

bende özgün çalışıyorum.
yıl başında klasik şiddetli düşüşü yaşadım. hala eskiye döndü diyemem. çünkü aralığın değerleri kendine has. :)
ocaktan iyi aralıktan kötü, ortalamanın biraz altındayım şuan bgbg değerleri olarak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri