Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

bende bi yükseliş var bugün dün 6 tl olan bugn 9 tl

bende ayın 18inden sonra yarı yarıya düşüş var. bu işte yüreğimi ençok yakan olay BGBG zaten

2 aydır oranlar dusuk ve aynı zamanda tıklamalarda cok azaldı iyice. red kazanclarından dolayı boyle olabilir mi acaba ? yada red kazancları her gun yanısyor mu adsye? yoksa gecen ay fazla kesinlesmeler red kazancları olabilir mi ? var mı bu konuda bilgisi yada fikri olan ?

aralıkta 30 larda iken ocakta 4 5 i buldum i fakat şubat başlarında geri 12 leri gelirken son 1 haftadır 5 6 liraya geri düştü

Ben bgbg 4-5 görsem sevineceğim :( İzlenimlerin en fazla geldiği ilk 3 ülkeyi öğrenebilir miyim hocam ? PM de atabilirsin yok ben burada söylemem falan dersen :D

___

İzlenimlerin tamamına yakını abd den gelen var mı ? bgbg yi çok merak ediyorum beyler pm ile bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben bgbg 4-5 görsem sevineceğim :( İzlenimlerin en fazla geldiği ilk 3 ülkeyi öğrenebilir miyim hocam ? PM de atabilirsin yok ben burada söylemem falan dersen :D

___

İzlenimlerin tamamına yakını abd den gelen var mı ? bgbg yi çok merak ediyorum beyler pm ile bilgilendirirseniz sevinirim.

abd ve ingiltere izlenimleri en çok geliri verir. Benimklerin tamamına yakın abd ve şuan 5 6 lira ya düştü

Bgbg bende son günlerde ciddi anlamda yükseldi. 3-4 ten 10-12lere çıktı. ama tıklama oranı normalde yüzde 6-7 iken yüzde 17-18 lere kadar çıkmış . Korkuyorum :) adsense'ye bişe olacak diye. Kimseye tıklayında demiyorum. Ama hal böyle olunca insan bi tırsıyor.

Niye korkuyorsunuz canının niye yanıyo ? ne var sanki ortada spamla kazanıyoruz aylık hiç birşey yapmadan para kazanıyorsunuz onda bi hayıflanma :D en kötü derdiniz bu olsun kendinize gelin

Yeni attığım videolarda mobil izlenme %60'larda olmaya başladı bgbg yarı yarıya düştü hay canını yediğimin youtube'u senle bir barışamadık

ocak ocağımıza incir ağacı dikti.
şubat'ta toparlıyoruz derken şubatın sonuna doğru ve martta iyice ocağa döndü.
reklam çıkma sayısı azaldı.

Tamamen içeriğe bağlı. Bi program vardı ing o varken bgbg 6 7 tl civarı idi. O kanal kapandı diğer videoda ing çizgi film. Onun bgbg 2 tl civarı

Benim 1 kanal baglı olan adsense hesabım 1 aydır bgbg 5 lirayı geçmiyordu aynı izlenım aynı içerik bugün bgbg 12 tl olmuş hayırlısı varmı bu şekil yüksek artışı olan mart ayı güzel olacak inşallah

Mart şu ana kadar şubat tan kötü bende.
Geçen seneki mart raporlarına baktığımda şubattan marta geçişte bir düşüş ve martin sonuna doğru yükseliş görünüyor.

1 nisan şakası yapıyor sanırım adsense. bgbg lerde %75 düşüş var sizde durumlar nedir arkadaşlar.

nisan da şakasını yaptı.
yılı yarıladık hala aynı.
demekki sadece kasım ve aralıkta ziyafet var artık. :)

Bazı kategorilerde düşükken bazılarında yüksek hayırlısı olsun.

Bendede izlenimler yari yariya dustu bugun.

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Beyler ben video yüklüyom gercek zamanli bakiyorum. Videon 500k izleniyor diyor. Diger kanalimda yükledim onda da direk 77k oldu. Sorun var sanirim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri