Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

kanal kalmadı. yeni actıklarımızda kapanıyor. bgbg nin ne oldugunu unuttuk. sizin kanallar eski adsenseye mi baglı ? yeni mi ? ve tr mi yoksa yabancı adsense mi ?

Tr hocam bir iki tane kanal kaldı zaten onları kontrol edebildim.

---------- Spam Engelliyici 03:56 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------

Ne düşüşü hocam, videolarda reklam çıkartamıyoruz ki.

Yeni bir kaç bağladığım kanallarda reklam çıkmama gibi sorun olmadı. Adsensede yeni kanallarda yeni.

kazançlar yarı yarıya düştü bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

bgbglar nasıl normal sizde arkadaşlar ya 1kya 3-4tl vermesi gereken özgün kanalım 1.78tl veriyor şuan. yarı yarıya düşüş var bende nerdeyse

Welcome to OCAK ayı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazançlar düştü normal Ocak ayına girdik.
Pek birşey beklemeyin bu aydan.
Gerçi Aralık ayı bereket ayıydı ama o zamanda tüm kanallar patlayıp, adsenselerde %99 kesinti yaşadık.
Ocak 11'i bekliyorum gözlerim kapalı.

Kazançlar yerde sürünüyor 4-5 Euro olan bgbg 1 euro olmuş :(

Son düzenleme:
bg cg fg ng ne varsa tavan :D ama tıklamalar düşük

izlenimler düştü haliyle kazançlarda düştü bgbg vs diğer oranlar aynı tek sıkıntı izlenim

geçen sene olan durumun aynısı bu yeni yılda oldu, yani benim 2015 aralık ayında günde 4 hane gördüğüm kanallar bile yılbaşından sonra ortalama 100 TL bırakır oldu. Normal ve beklenen bir durumdur çok paniklemeye gerek yok.

yani bgbg 2 tl iken 60 kuruşua düştü 1-2 ay sonra 2 tlye geri gelirmi yoksa ralığımı bekliyecez.

özellikle bugün ne oldu bilmiyorum ama bazı adsenselerde hem bgbg düşmüş hem izlenim 2-3 adsensede gördüm .

Örnek olarak dün 3000 k izlenim var bgbg 15 ike
bugün 600 izlenim var bgbg 3 gibi ..

kanallara baktım reklam çıkıyor sorun yok videolarda sıkıntı yok böyle saçma düşüşü anlamadım ben

özellikle bugün ne oldu bilmiyorum ama bazı adsenselerde hem bgbg düşmüş hem izlenim 2-3 adsensede gördüm .

Örnek olarak dün 3000 k izlenim var bgbg 15 ike
bugün 600 izlenim var bgbg 3 gibi ..

kanallara baktım reklam çıkıyor sorun yok videolarda sıkıntı yok böyle saçma düşüşü anlamadım ben
Aynen suan 4tane adsansemdede durum ayni hem bgbg düşmus hem izlenim yari yariya düşmüş nerdeyse

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tıklama yansımıyor durmuş gibi sayımlar ayrıca reklamlar görünüyor anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri