Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

ilk kez tbm 0.05 gördüm, bi an önce toparlansa iyi olacak :)

Birde benim anlamadığım şu reklam engelleyen adblock gibi programların kullanımı teşvik ediliyor bazen forumda,
yahu ben bu parayı video reklamından vs. kazanıyorsam, rahatsız olsam bile engellemem ya, sanki kendi topuğumuza sıkmak gibi geliyor.
Milyonlarca kişinin pc sinde bu kurulu.
Kimse kullanmasa to tbm artacak belki de. :D
AdBlock virüslü gizli belgelerinizi ele geçiriyor kullanmayın.
Böyle söylenti çıkaralım madem yayılır bir şekilde.

hatta kişinin girdiği siteleri kişilerin babayinin anasinin maillerine gönderiyomuş :D

tbm yi gectim aynı hite 3 x tık alıyodum ben gecen ay :(

ben google yöneticisi olsam (keşkeeee) bu adblocku olduğu gibi satın alır hiç bir şeyine dokunmaz sadece adsense reklamlarını engellemeyecek şekle getirirdim.

Birde benim anlamadığım şu reklam engelleyen adblock gibi programların kullanımı teşvik ediliyor bazen forumda,
yahu ben bu parayı video reklamından vs. kazanıyorsam, rahatsız olsam bile engellemem ya, sanki kendi topuğumuza sıkmak gibi geliyor.
Milyonlarca kişinin pc sinde bu kurulu.
Kimse kullanmasa to tbm artacak belki de. :D
AdBlock virüslü gizli belgelerinizi ele geçiriyor kullanmayın.
Böyle söylenti çıkaralım madem yayılır bir şekilde.

AdBlock internetinizin bir kısmını kendi ticari çıkarları için kullanır,
anlaşmalı firmalarca belirlenen adreslere sizin ip adresiniz üzerinden saatlerce hit yada ping gönderilir,
buda adblock kullanıcısının internetini alabildiğine yavaşlatır

AdBlock internetinizin bir kısmını kendi ticari çıkarları için kullanır,
anlaşmalı firmalarca belirlenen adreslere sizin ip adresiniz üzerinden saatlerce hit yada ping gönderilir,
buda adblock kullanıcısının internetini alabildiğine yavaşlatır

Yayalım bunu. :D
Yalnız ciddiyim, bu program reklamları çıkarmadığına göre, biz reklamdan para kazanan bir topluluk olarak, bu tarz programların kullanımını azaltmak en azından artmasını önlemek için bir kaç söylenti çıkarabiliriz.
Yalan da değil yani. Başta istediği izinler yazılır, şuşu bilgilerinize erişebilir ileride sıkıntı yaratabilir gibisinden.
Yamuluyorsam düzeltin. :D

---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

tamam da reklam engelleyici program yazmak zor olmasa gerek :)

10.000.000+ kullanıcı diyor sadece adblock için.
bunun pro su falan var farklı programlar var.
Her türlü 50 milyon+ pc de kuruludur bu program.
Şahsen kolayda olsa ben öyle bir program yazamam.
Herkesin kendi pc si için yazacağını kastettiyseniz bence 50 milyonun 5 bini belki yazar böyle bir programı. Var diye kullanıyor insanlar, gerçekten pratik çünkü.

bgbm 0.98 nereden atam kenidimi :( normalde 2.5-3 tl olurdu :(

10 gün önce;
3,10 TL
Bugün
0,88 TL

adsensede tek kanal var.
inş. tez zamanda düzelir.

Yetkili abilerde şu adblock olayına el atsa iyi olur. AdBlock'u haklı nedenlerle kötüleyen bir konu açsak o konu index alsa yeter. Tabi dediklerimin doğruluk payı varsa.

10 gün önce;
3,10 TL
Bugün
0,88 TL

adsensede tek kanal var.
inş. tez zamanda düzelir.

Yetkili abilerde şu adblock olayına el atsa iyi olur. AdBlock'u haklı nedenlerle kötüleyen bir konu açsak o konu index alsa yeter. Tabi dediklerimin doğruluk payı varsa.

Bırak o işle Google uğraşsın ;)

10 gun once 24 tl olan bgbg Dun 3.80 dı bugun 2.08 Ne dıyelım buna da sukur hıc yoktan ıyıdır 😊

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri