Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Günü 0.02 TBM ile açtım inş düzelir kısa zamanda . Öncede 6-8 lira arası iken bgbm şimdi 1-2 lira arası çok kötü beyler ne düşünüyorsunuz düzelir mi ne olur .

bana düzelir gibi geliyo çoğu videoda reklam ya çıkmıyo yada çıkanlar hep aynı reklamlar reklam kalmamış resmen he bide düzelmezse zaten çekeceğimiz var 1tl bgbg nedir arkadaş ya %80 düşüş içimden geçtiler

bana düzelir gibi geliyo çoğu videoda reklam ya çıkmıyo yada çıkanlar hep aynı reklamlar reklam kalmamış resmen he bide düzelmezse zaten çekeceğimiz var 1tl bgbg nedir arkadaş ya %80 düşüş içimden geçtiler

En azından ayın 15 ine kdr düzelmiş olsa bu ayı kurtarırız biraz.Ama Şubat'a kalırsa hiç iyi olmaz

hocam ben dün kendi dizimi izledimde,coca cola,caterpillar,avusturya kayak merkezi vb.cikti.yani bunlar ucuz reklam degildir her halde

0,52 TL BGBM 0,04 TBM :'( normalde günlük 4 haneye çıkmam lazımdı..

0.05 :( çok kötü bir durum 50 getiren kanal 10 tl zor getiriyor günlük:(
İnş en kısa sürede düzelir.

cumartesileri 400 vurduğum adsense bugün 120 tl getirdi :D ağlancak durumdayım. izlenimlerim eskisinden iyi reklam tıklar yerlerde tbm söylemiyorum zaten :(

tbm yerleri bile aştı artık aynı izlenim 1.5 katı aldım 200$ alcağıma gelen para 40$

bu gözler 0,09 tl bgbg gördü ya bu gece, ne desem boş. biraz daha zorlasam eksi yazabilir bana :)

Kazançlarda düşüş, izlenimlerde artış var bende. En azından 15 gün sonrası için güzel şeyler olabileceğinin sinyali kendi adıma. Bu konuya girip okuyasım gelmiyor valla herkes dertli

ben de dahil genelimizin izlenimleri 1.5 2 kat artmış bi garip geldi ya tesadüf mü bu

hafta sonuna denk geldiği için izlenimler artmıştır.Ancak adsense değerleri halan çok düşük..

29 aralıkta gelirler yarıya düştü bende 3 adsensede aynı vaka şuanda acayip izlenim var ama kazanç düşük

to tbm hala yarı yarıya izlenim %25 daha yüksek...

3 / 2 düşüş var kazançlarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri