D
Dean
Guest
bugün bi tuhaflık var reklamlarda çookk az sayfa to ile başladı bide bişey farkettim rastgele video açıyorum youtube da 3de2 lik kısmı full sarı reklam gösteriyo her video öyleydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hafta sonu yanılması büyük ihtimal pazartesi eskiye döner
Yanlış biliyorsun aksine hafta sonları izlenim yükseldiği için tbm düşer. Hafta içi artar.
dünden beri 20 k izlenim aldım 13 lira para bıraktı.sektorde çocuklar yani.niye böyle oldukji acaba
[MENTION=10044]ghalacli[/MENTION] sana trip attıaynen yanlış biliyorum
ya iyice berbat oldu değerler ya 3 4 gün bgbg 6 7 tl idi son 2 gün 2tl oldu ya.
suan 5k izlenim en kısa videom 1 saat bgbg 1 tl ya :/ güya uzun video çalışıyoz ya
ulan kimsemi video önü reklam vermez 2 günde 50k izlenime 20 lira aldım.ben şimdi nerelere gidem ne yapam
20 günde kaç asgara maaşlık zarar ettirdi youtube bizeaynen video öncesi reklam çıkmıyor her zaman yuklediğim videolarda zaten gelen kazandım vıdeo oncesı reklamlardandı onda gitti kazanç diblerde yani yani hep zarar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.