Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Bugün To yerlerde arkadaş ya 4k görüntülenmeye 18 tık var.

Gunde 300k izlenim var sansa tbm bg alayi dusuk

oy oy oy benim videom bile yok izlenen battım bu ay aralıkta çalışmadım şimdi ağlıyom

Ocak'ta Resmen Dibe Çöktüm Ne Tbm Ne To Nede bgbg Hepsi Dibe Vurdu Şubat Nasıl Olur Soru İşareti

Benim tbö düşük ama to 13 14 lere cıktı normalde 2 3 arası olurdu anlamadım neyse devam böyle kalsın :D

kasım ayında rekor kırdım diye biraz yattım sonra toparlayamadım hala

Aynısı benimde başıma gelmişti . Ben geçenlerde 2-3 gün hiç çalışmadım video vs hiç yüklemedim ( güncel çalışıyorum ) . Ondan sonra 1-2 kanala telif geldi direk diplere düştüm . O yüzden hiç bir zaman disiplini ve çalışmayı bırakmama gerek . Tabi zorunlu bir durum olmadıktan sonra ...

ne zaman düzelir arkadaşlar bu tbm t.o aceba yaw :(

kafayı bozasım geliyor bazen ya :) bu ay çok kotu gerçekten to yerlerde tbm yerlerde onceden hıc boyle deıldı deli gibi kazanırdık

bugün 20k izlenmeye 0.40$ vermiş

kimse türkçe özgün kanal falan açmasın sinirle silip atıcam o olucak.

20 Ocak neymiş öyle ya analyticse yeni baktım mahvolmuş of of. :)

Bende bugün TO 1.9 yavaş yavaş yükseliyor galiba umarım en kısa sürede düzelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri