Adsense bizimle dalga geçiyor :)

samet142

Kayıtlı Üye
Kesinlikle bizimle dalga geçiyor ve biz tepki göstermedikçe bu tavrına devam edecek.
Edit:Tabi ögeyi denetle yaptım konu dışı bölümüne açtım espri olsun diye :(
Arkadaşlar yapmayın etmeyin biride dalga geçer misin yazmış ya :(
Böyle bir günde fazla kasmadan mizah yapayım dedim.
Ödeme olayı bu şekilde devam etmemeli gerekirse telefon açmalıyız formlar yollamalıyız.

Ekli dosyalar

• Dalga.png
    Dalga.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 226
Son düzenleme:
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşla dalga geçermisiniz :(

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] [MENTION=12130]yavuz[/MENTION]ackgz [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] bi sizler anlıyosunuz beni..

Son düzenleme:
Gecen ay ben saka yaptım dıye 1 gun banlanmıstım :) Umarım adil olunur.

891313.jpg

Kardesim suan herkes islemde.. yazısına odaklanmıs bir sekilde bekliyor.
Bu aralar pek ironi yapılacak havalar degil bence :)

Ben bu durumdan sıkıldım aramızda bu işten ekmek yiyen geçinen bu işe bel bağlamış kişi var ve bu resim üzerinden bir bir iğneleme yaparak adsenseye tepki göstermemiz gerektiğini vurguladım hocam :)
Ayrıca herkesin gözü işlemde ama neye yarıyor bu biz bu adamlara bu rahatlığı verdikten sonra istediği gibi iş yaparlar böyle bir ton adamı da bekletirler biz de ancak ekran başında f5 çekeriz :)

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

saat sabahın 4ü. işleme girdi girmedi muhabbetleri dönüyor. test ödemeleri yarımızın geldi yarımızın gelmedi. sence mizah için uygun bir zamanmı ?

Fazlasıyla uygun mizah anlayışlarımız farklı demekki :) Konu dışı bölümüne açtım hocam hem mizah hemde bir mesaj var tekrar işlem konuna dönüp f5 çekebilirsin hayırlı akşamlar..

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

Gecen ay ben saka yaptım dıye 1 gun banlanmıstım :) Umarım adil olunur.

Mesajı moderatöre bildir sekmesini kullanıp istediğini elde edebilirsin hocam istediğin banlanmamsa :)

arkadaş şaka niyetine konu açmış ne var bunda üstüne gidecek birşeyi bi taraflarınızdan anlayıp insanları yadırgamaya bayılıyorsunuz helal olsun size !

arkadaş şaka niyetine konu açmış ne var bunda üstüne gidecek birşeyi bi taraflarınızdan anlayıp insanları yadırgamaya bayılıyorsunuz helal olsun size !

Salıvır hocam arkadaşlar konuyu yenilenince paranın yatacağını zannettiği için devam etsinler böyle saçma bir ban sebebi de göremiyorum :) Konu dışı bölümünde şaka yaptım diye banlacağım he ? Gülerler la adama :)

şimdi delikanlı senin için hayat toz pembe "liselim" şeklin de dolaşıyorsun ortalıkta. neyse bu gelecek parayla ev geçinderenler var. sen bu sorumluluğu bilmediğin için durum makara yapıyorsun da hassas durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri