Adsense Bu Şekilde Kullanılır Mı ?

FierFactor

Kayıtlı Üye
aradakşalr adsenseyi youtubeden alıp onaylatıp blogda kullanan aradaşlar varmış bu şekilde yapmak mümkün mü ?

blogger hesaplarında kullanılabilir youtube adsensesi. ancak sitelerde kullanılamaz.

Şimdi herhangi bi youtube kanalı açsam her türlü onay alır degil mi video paylaşmasam bile para kazanma aktif olur bunu Favori Blogger sitemde kullanabilir miyim ?

---------- Mesaj saat 02:36:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:34 civarında gönderildi. ----------

Youtubede sadece kanal oluşturup başvursam onaylanır degil mi adsense sonrada blogumda kullanabilir miyim ?

Kullanabilirsin hocam ben de tam olarak o işi yapıyorum youtubedan aldığım adsense'i blogger bağlıyorum. Ancak başka bi web sitesi bağlayabilmen için ona alman şart

yok tek bi blogspot ta kullancam :) süper o zaman

---------- Mesaj saat 02:46:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:46:01 civarında gönderildi. ----------

cünkü blogspot onay almadı bi türlü budan alp kullancam

FierFactor, PM atmışşsın ancak, mesaj sayım yeterli olmadığı için cevap atamadım. evet dediğin gibi youtube hesabına bir adsense alıp o hesabınıda blogger ile ilişkilendirebilirsin. Seninki normal bir web sitesi olmadığı için onay işlemi olmayacak. Bloğunda direk kullanabilirsin. Ben de aynı şekilde kullanıyorum. İstersen bakabilirsin sporcuhaberleri.blogsapot

Bilenlere fikri olanlara bir sorum olacak.
ben youtubede yeni bir kanal açtım. bunla bağlantılı da bi blogger dan blog açtım.
blogger sayfası üzerinden aynı youtube kanalını adsenseyle nasıl ilişkilendiriyorsak aynı o hesap blogu ilişkilendirdim. bi hata falan vermedi.
fakat adsense ye girince şöyle bir uyarı çıktı. sizce nedendir?

FosihGG.png

başvuru formu kısmına tıklayınca url istiyor. blogun url sini yazıyorum ''URL, "blogger.com" barındırma iş ortağını içeremez.'' diyor.??

o şekilde yaptım bende.
bir sorunla karşılaşmadım ama adsense ye girince bu fotodaki hatayı verdi.

Bilenlere fikri olanlara bir sorum olacak.
ben youtubede yeni bir kanal açtım. bunla bağlantılı da bi blogger dan blog açtım.
blogger sayfası üzerinden aynı youtube kanalını adsenseyle nasıl ilişkilendiriyorsak aynı o hesap blogu ilişkilendirdim. bi hata falan vermedi.
fakat adsense ye girince şöyle bir uyarı çıktı. sizce nedendir?

FosihGG.png

başvuru formu kısmına tıklayınca url istiyor. blogun url sini yazıyorum ''URL, "blogger.com" barındırma iş ortağını içeremez.'' diyor.??

blogger sitenin linkini adamlara yolla ayarlar kısmında vardı böyle birşey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri