Adsense bütün kanallarım kapandı

hesabınız askıya alındı diyo bu tamamen kapanmak değil dimi hocam kapatılınca farklı bir mail mi geliyor
askıya alınan hesap spamdan kapanıyor. adsense açık olduğu sürece paranı alırsın. ama bir ara spamdan kapanan adsense hesaplarını google tıolu olarak kapatıyordu. Dua et de ödeme gününe kadar toplu kapanma yaşanmasın. eğer toplu kapanma olursa üzülerek yazayım ki adsensesi kapanacaklar arasındasın. başıma çok geldi.

kesinlikle kanallara dokunmayın ve silmeyin . eğer kanalları ya da hesapları silersen ödeme kesinleşmez ödeme alamassın. ödeme gününe kadar ne youtube kanallara ne de adsense hesabına giriş yapma. ödeme günü ödemeni al sonra ne yapıyorsan yap.

ürününe erişilemiyor diyorsa youtube hesabını engellemiştir.sen sanırım adsense mailine youtube kanalını da açık tutuyorsun...adsense mailinizde ayarlara girip youtube silin ve orda kanal tutmayın...

adsenseye erişiminiz varsa başka bir maile ayarlardan yöneticilik atayın...
aynen dediğiniz gibi yapıyodum hocam,
hocam youtube u silin demişsinizde tam bulamadım onuya maile girdim ayarlarda nerden kaldırabiliyorum youtube u

Hepsi kapanmissa spama dusmustur hocam yapacak bisey yok beninkilerin hepsi kapandi .... 20 tane cok okadar kanalda baglama bidaha...

Cvp

Benim de bikac kanalim vardi spamdan gitti adsensemde kapanmisti.buay ama baktim ki odeme gelmis.sasirdim sevindim..4hane..
Insallah seninki en kotu boyle olur.suda var genelde spamdn hepsi gidince adsenseyi birkmazlar oda gidrsi gitse.bnce o kanla bisy baglama birkms varsa

beninm daha önceden çok kez başıma geldi 6 yada 7 kanal bağlıyordum ve birine telif gelince spamdan kapanınca bazen sadece o kanal kapanıyordu bazen o adsens hesabına bağlı olan bütün kanallar kapanıyordu
bende artık bir adsense en fazla 3 kanal bağlıyorum

1 ay önce başıma geldi hiç bir şey olmaz banlanmaz benim ki de banlanmadı tek yapman gereken adsesne yeni bir gmaile taşı daha sonra beklet 1-2 hafta daha sonra eski tarihli video içinde olan bir kanal bağla eski tarihli dediğim 2010 vs vs sonra bekle eğer ertesi gün kapanırsa hiç bir şey yapma beklet ödemeni alırsın benim kine bir şey olmadı bu ay :)

bu ay benimde kapandı tüm kanallar yaklasık 9 tane kanal. adsensenin kanalda kapanmıstı üstelik :) fakat adsense hayla ayakta. ama bu demek değilde kapanmicak :) normalde olsa çoktan kapanırdı :)

Merhabalar , Adsense e bağlı bütün kanallarım spamdan dolayı kapandı şuanda adsense banlamadı ama yakında banlanır mı ne yapmam lazım bundan sonra fikir verebilcek olan var mı adsense le yeni yeni çalışmaya başlamıştım teşekkürler :)

boş kanal bağlayın 1-2 gün sonra kapanırsa adsense spama düşmüş demektir hesabınız pinli ise bi umut ödeme alırsınız ama pinsiz ise :(

sağlam - para getiren kanalları bağlayacaksın. max 1 kanal bağlıyorum ben. 5 adsensem var. kapanma riski düşük ve en az 20 30 tl getiren kanalları bağlıyorum.

mantıklı hocam beklicem kanal tutarsa güzel getircek gibiyse bağla gitsin aynen bende öyle yapayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri