Adsense Cahilinin Soruları

T
  • Kullanıcı TechN9ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
T

TechN9ne

Guest
Arkadaşlar ilk defa adsense çalışıyorum. Adsense cahiliyim. O yüzden soruyorum, kusura bakmayın.

1- Bomboş bi adsense, hiç izlenim almamış 0. Direk ilk günden 100 lira kazandım. Sıkıntı olur mu?
2- Çizgi film çalışıyorum, ödemelerde sıkıntı olur mu?
3- Maksimum 1 ya da 2 kanalım olacak. Dünya engeli gelebilecek bir çizgi filmde çalışıyorum. Yani her an dünya engeli yeme riskim yüksek. Mesela 5 adet aynı anda dünya engeli yiyebilirim. Para kazanma kapatılır mı, adsense'ye risk olur mu.
4- Para kazanma kapatıldı diyelim, adsensedeki diğer kanallara ne olacak?
5- Bütün kanalların para kazanması kapanırsa, para kazanmayı açabilir miyim?
6- Eğer kanalların para kazanması kapanırsa o zamana kadarki kazandığım paralar kesinleşir mi?

Biraz uzun oldu, kusura bakmayın.

Bunları soracağına network'e geç. Adsense full sorun, Avrupa birliğinde olsaydık şuan mesala ödeme almadığımda analarını ağlatırdım. Ne yazık ki Avrupa'da degiliz.

1) +18 çalışıyorsan sıkıntı olabilir ama diğer türlü sanmıyorum
2) Hayır olmaz
3) Ben dünya engeli yediğimde kanalı siliyorum adsenseme şuana kadar bişey olmadı
4) başka adsenseye taşıyabilirsin
5) eskiden açılabiliyordu bazı yöntemlerle ama sanırım şuanda açılmıyor
6) ben para kazanma kapatıldığında anında kanalı uçuruyodum ve %20 kesintiyle parayı alıyodum

iyi günler

2) Hayır olmaz
3) Ben dünya engeli yediğimde kanalı siliyorum adsenseme şuana kadar bişey olmadı
6) ben para kazanma kapatıldığında anında kanalı uçuruyodum ve %20 kesintiyle parayı alıyodum

iyi günler

Teşekkürler ustad.

1-Sorun olmaz (sahte tik yoksa)
2-adsensede paran bankaya yatana kadar her an sıkıntı olabilir ama ozellikle cizgi film icin sikinti cikmaz yani kategori sorun degil
-dünya engeli yedigin an videolari silmen lazim para kazanma kapanir yoksa
-bi kanal kapaninca hepsi kapanir mudahale etmezsen
-para kazanmalari acabilirsin ancak hepsi unlem olarak geliyo genelde partner tek care
-adsensene bise olmazsa parani alirsin genellikle %10-%25 arasi kesinti olur ( degisebilir)
Son olarak bu cevaplarin hepsi genellemedir kesinlik icermez.

1.Olmaz büyük ihtimal.
2.Olmaz.
3.Para kazanma gitme dışında risk olmaz.
4.O adsenseye bağlı bütün kanallar yalan olur.
5.Açarsın.
6.Kesinleşir.

2) Hayır olmaz

iyi günler

Yani hocam para kazanması kapanırsa kanalın direk kanalı uçursak, diğer kanallar etkilenmez ve o kanaldan kazandığımız para ufak bir kesintiyle kesinleşir mi?

Bu sorular karşısında PAS hakkımı kullanıyor vede Forumu oku diyorum. . .

2) Hayır olmaz

iyi günler

Dünya engeli yemek nedir? Videoyu atınca para kazanmayı açmadan yanında uyarı yazıyor "video dünya genelinde engellendi" diye. Bu durumda kanalımı siliyor sunuz? Yoksa para kazanmayı açtıktan birsüre sonra gelen engelden mi bahsediyorsunuz?

Dünya engeli yemek nedir? Videoyu atınca para kazanmayı açmadan yanında uyarı yazıyor "video dünya genelinde engellendi" diye. Bu durumda kanalımı siliyor sunuz? Yoksa para kazanmayı açtıktan birsüre sonra gelen engelden mi bahsediyorsunuz?

aynen o uyarıyı diyoruz. Videonun yanında video dünya engellendi yazısı yazan. Eğer kanalın partnerdeyse endişe etme. Adsense ise kanalın sıkıntı oluyor, para kazanman gidebilir üstad..

sonradan gelen dünya engellerinden bahsediyorum ben hiç bi zaman riske girmeyen bi insanım eğer videomu attığımda dünya engeli yerse o kanalı silerim.4 aydır ne adsensem kapandı ne kıyımda çok büyük zarar gördüm nede kanallarımın para kazanması kapandı.

Yani hocam para kazanması kapanırsa kanalın direk kanalı uçursak, diğer kanallar etkilenmez ve o kanaldan kazandığımız para ufak bir kesintiyle kesinleşir mi?

kesinti miktarı belli olmaz ben en büyük kesintiyi mayıs ayında yedim oda %23 dü. zaten o ay para kazanmalarım gitmişti , dünya engelleri yemiştim. ama bazı arkadaşlarda %30-40 kesinti olduğu söyleniyor.İnşallah en küçük kesintiyle atlatırsınız ama ben dediğim gibi yaptığım zaman %23 yemiştim.onun dışında sorunsuz aylarımda kesintilerim hep %13 - %17 civarında

Arkadaşlar ilk defa adsense çalışıyorum. Adsense cahiliyim. O yüzden soruyorum, kusura bakmayın.

1- Bomboş bi adsense, hiç izlenim almamış 0. Direk ilk günden 100 lira kazandım. Sıkıntı olur mu?
2- Çizgi film çalışıyorum, ödemelerde sıkıntı olur mu?
3- Maksimum 1 ya da 2 kanalım olacak. Dünya engeli gelebilecek bir çizgi filmde çalışıyorum. Yani her an dünya engeli yeme riskim yüksek. Mesela 5 adet aynı anda dünya engeli yiyebilirim. Para kazanma kapatılır mı, adsense'ye risk olur mu.
4- Para kazanma kapatıldı diyelim, adsensedeki diğer kanallara ne olacak?
5- Bütün kanalların para kazanması kapanırsa, para kazanmayı açabilir miyim?
6- Eğer kanalların para kazanması kapanırsa o zamana kadarki kazandığım paralar kesinleşir mi?

Biraz uzun oldu, kusura bakmayın.

1- eğer googlyi kandıracak bir iş yapmıyorsan sorun olmaz
2- riskli kategori ama ödeme kesinleştikten sonra paranı alırsın.
3- iki adet Dünya engeli yedikten sonra kanalın fişlenir. 1 ay beklemen lazım kanalda yeniden işlem yapmak için. Para kazanma gidebilir. Adsenseye kolay kolay bir şey olmaz hile hurda yapmadığın sürece ama sürekli dünya engeli alan kanallar bağlarsan aynı adsenseye o adsense çöp olabilir. Sonra hangi kanalı bağlarsan bağla para kazanmalar gider.
4- Sorunlu kanalları gplus, gmail, youtube, gmail herşeyiyle kökünden silmen lazım
5- sorunlu kanallarla uğraşma bence
6- para kazanma giderse bir miktar kesinti olduktan sonra paranı alırsın ama kesinti oranı standart değildir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri