Adsense Çalışan Kaldı mı ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
Selam millet, hayırlı geceler.

Adsense'den vazgeçmeyen biriyim hala :)

Çok kanal çalıştığımı bilirsiniz, seri üretim yapmayı seviyorum.

Render atmadan ünlemi yiyoruz biliosunuz.

Yutup.org vardı render'ı harbiden çok iyiydi şansa kapandı.

Videoyap ve upextra kaldı benim için. Yutubum da güzel ama çok kanal bastığım için render sınırı var bana uymuyor.

Upextra ile sorunsuz $ yanıyor da videolar baya kararıyor :) videoyap ile her kategoride geçmekte zorlandım ünlemi.

Adsense'ci tayfa sizler nasıl render atıyorsunuz, seri üretim yapanlara özellikle sorum :)

Adsense devam :) Bende uploadextraya dondum ama stabil calismiyor malesef

adsense ve yutubum çalışıyorum render limit 500 yetiyor

Adsense devam :) Bende uploadextraya dondum ama stabil calismiyor malesef

Işık 5 + %75 opaklık kullanıyorum ben ama videoların kararması pek içime sinmiyor anca öyle iyi geçebildim ünlemi.

Sen hangi render ayarını yapıyorsun

Düzeldi şuan upextra

Videoyap "Ünlem Geç 2" ve %25 çerçeve ile %90-95 $ yakmayı başardım, UploadExtra'yı da denedim çok güzel bot ama hemen hemen Videoyap ile aynı özellikleri sunan paketi çok pahalı.

Tek partide 40-50 video yüklerseniz bahsettiğim yöntemde en kötü ihtimalle 2-3 video dışında hepsinde dolar ışığı yanıyor.

adsense ve yutubum çalışıyorum render limit 500 yetiyor

Yutubum render denemedim hiç ek araç olarak alabilirim nasıl render kalitesi ?

Ünlemi hangi ayarla geçiyorsun alayım kafama yatarsa bi deniyim

---------- Spam Engelliyici 03:41 ---------- Önceki Mesaj 03:38 ----------

Videoyap "Ünlem Geç 2" ve %25 çerçeve ile %90-95 $ yakmayı başardım, UploadExtra'yı da denedim çok güzel bot ama hemen hemen Videoyap ile aynı özellikleri sunan paketi çok pahalı.

Tek partide 40-50 video yüklerseniz bahsettiğim yöntemde en kötü ihtimalle 2-3 video dışında hepsinde dolar ışığı yanıyor.

Vyap testi yaptım dün, ünlem 1 %60 ve ünlem 2 kullandım uzun videolarda yüksek oranda ünlem yedim.

Benim istediğim her kategoride %90 üstü $ yanacak bir ayar. HD videolar dahil.

Diğer vyap render'ları da denicem. Çerçeve toplu videoda 150 mb sınırı var ben uzun çalıştığım için olmuyor.

Çerçeve denedim vyapda %100 geçti ama keşke toplu videoda mb sınırı olmasa

Selam millet, hayırlı geceler.

Adsense'den vazgeçmeyen biriyim hala :)

Çok kanal çalıştığımı bilirsiniz, seri üretim yapmayı seviyorum.

Render atmadan ünlemi yiyoruz biliosunuz.

Yutup.org vardı render'ı harbiden çok iyiydi şansa kapandı.

Videoyap ve upextra kaldı benim için. Yutubum da güzel ama çok kanal bastığım için render sınırı var bana uymuyor.

Upextra ile sorunsuz $ yanıyor da videolar baya kararıyor :) videoyap ile her kategoride geçmekte zorlandım ünlemi.

Adsense'ci tayfa sizler nasıl render atıyorsunuz, seri üretim yapanlara özellikle sorum :)
Hele sükür resim degismis,artik eskisi gibi arkadas olabiliriz.:DSoruna gelince bende 2 aydir adsenseye taktim kafayi, @Slowland hocamin botuyla toplu render yapip geciyorum.

Son düzenleme:
yutubum gerçekten güzel özellikle render konusunda öyle %70-80 ugrasmıyosun era saolsun ünlem geç butonu koymus tıklıyoruz anında ünlem geçiyo video hd yüklüyo

karartı vs hiç bisey yok

birden fazla adsensem var
videoyap kullanıyorum ünlemi yüzde 90 istediğim kategoride geçiyorum
ünlem sıkıntım yok denecek kadar az şuanda

Işık 5 + %75 opaklık kullanıyorum ben ama videoların kararması pek içime sinmiyor anca öyle iyi geçebildim ünlemi.

Sen hangi render ayarını yapıyorsun

Düzeldi şuan upextra

aynı şekilde ışık 5 ve %100 opaklık kullanıyorum ama içerik farkından sanırım bende fazla kararma olmuyor. aynı zamanda baştan sondan 15 sn kesiyorum %120 hızlandırıyorum eğer görsel engele takılmaya devam ederse 100er pixel kırpıyorum kenarlardan

Hele sükür resim degismis,artik eskisi gibi arkadas olabiliriz.:DSoruna gelince bende 2 aydir adsenseye taktim kafayi, [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocamin botuyla toplu render yapip geciyorum.

Olum ben seni tanımıom ki valla hatırlamadım :)

Bio'nun render botu mu var link yolla pnpi haberim yok

Slowland olmasın o videonti ?

ben hem adsense hem partner olarak yola devam ediyorum şu ara pek yüklenemedim ama güzel gidiyor herşey inş sıkıntı olmaz..

birden fazla adsensem var
videoyap kullanıyorum ünlemi yüzde 90 istediğim kategoride geçiyorum
ünlem sıkıntım yok denecek kadar az şuanda

HD ve uzun videolarda geçmiyor kolay, hangi ayarları kullanıyorsun vyapda render için ?

Geçmen süper.

---------- Spam Engelliyici 03:52 ---------- Önceki Mesaj 03:50 ----------

Övgülerinizden sonra yutubum render denicem merak ettim saolun

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:52 ----------

rezalettt,evet slowland tabiiki.

Hacı slowland'in program ile uzun videolarda render hızı nasıl ortalama VDS de ?

Geçen ay yalandan bi 20 kanal ile adsense çalıştım. Ne render aldım bir şey. Kanallar 1 k olunca partnere soktum.

Hacı slowland'in program ile uzun videolarda render hızı nasıl ortalama VDS de ?
camtasidan biraz daha hizli diyebilirim.ben dedcadet kullaniyorum i7 16gb ram gayet memnunum.gece 100 videoya emir veriyorum.kalkinca bitmis oluyor.

Yutubum render denemedim hiç ek araç olarak alabilirim nasıl render kalitesi ?

Ünlemi hangi ayarla geçiyorsun alayım kafama yatarsa bi deniyim

---------- Spam Engelliyici 03:41 ---------- Önceki Mesaj 03:38 ----------

Vyap testi yaptım dün, ünlem 1 %60 ve ünlem 2 kullandım uzun videolarda yüksek oranda ünlem yedim.

Benim istediğim her kategoride %90 üstü $ yanacak bir ayar. HD videolar dahil.

Diğer vyap render'ları da denicem. Çerçeve toplu videoda 150 mb sınırı var ben uzun çalıştığım için olmuyor.

Çerçeve denedim vyapda %100 geçti ama keşke toplu videoda mb sınırı olmasa
valla yutubum %100 yakın ünlem geç seçeneği var seçince oto geçiyor ama kırp çerçeve ekleme baya yavaş ben tek ünlem geç yapıyorum tek ünlem geç çok hızlı hemde 100 video 10 dk yaptını bilirim okadar hızlı hepsi uzun videolar bu arada

Vyap VDS iade ettim ben, sende mi videyap render atıosun
evet hocam videoyap vds ler iyi çalışsa güzel bir sistem.. çok işime yarıyor ama son zamanlarda toplu videodaki videoları atmıyor kanala... tam stabil değil hala olsa güzel olacak. uploadextra alacaktım onda da kendi cercevemizi ekleme özelliği yok gelirse öyle bir özellik o zaman alırım büyük ihtimalle..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri