Adsense çalışmaya devam edecek misiniz?

Adsense çalışmaya devam edecek misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Adsense devam bizim millet böyle işte bildiğimiz halde öyleyiz, iyi adsense ya bence kaliteli banlanmadığı sürece iyi çile çektiriyor ama yinede Allah razı olsun kendinden.

Anket sonucuna bakarsak mermiye kafa atmayı sevdiğimizi anlayabiliriz :D

şuan bende onu düşünüyorum adsensemi devam etsem quizmi suan kanal yok elimde 0dan başlıcam acaba hangisi :D

Tek adsense çalışıyodum Adsense+Partner çalışıcam artık.Bir sorun çıktığında beklemek çok koyuyor.

ben adsense çalışmayı unuttum. eğer adsense çalışıp iyide para kazansaydım adsense devam ederdım bu tür olaylar adsense çalışan adamı yıldırmaz. ben quiz devam :D

Alayına isyan ölümüne adsense :D Öldürüyodu bizi adsense harbiden :) :)

Bundan sonra olay basit yap kanalı bağla adsense tutarsa al quiz e

arkadaşlar riski azaltmak adına
adsense + partner hatta adsense + xxx partner + yyy partner olarak çalışın...

gelirin büyük bölümü adsenseden geliyor olsada adsense + quiz + mn çalıştığım için iyi kötü cep harçlığımı çıkarttım yinede

ama en önemlisi lütfen GELECEK PARAYA GÖRE SAKIN AMA SAKIN BORCA GİRİP, PLAN YAPMAYIN...

tam bi daha adsense çalışanı s. diyordum ki ödeme işleme girince adsense candır dedim. :D

adsense'i mümkün olduğunca bırakacağım. kapanma riski olan kanallar quiz'e, sağlam kategorileri bütün partnerlere eşit şekilde dağıtacağım. işi sağlama almak lazım.

Adsensesiz olurmu hiç. Ödeme günlerindeki adrenalin başka hiçbir şeyde yok.

yaw adsense adamdır :D ahahhahahah
ben dediydim arkasından atmayın diye :D :D :D
tabiki hem adsense hem partner

Biz bu "inceleme" den geçtiysek, bir daha bu hesaplaara hiçbirşey olmaz :D
Kore gazisi olarak görüyorum hesaplarımı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri