Adsense Candır.. Partner Firmaları Göz Nurudur...

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Ahmetdemir

Guest
Adsense Candır.. Partner Firmaları Göz Nurudur...

pro olarak 4 sene adsense kullanıcısıyım.

7 dizi ve sınema kanalı sitem var , bunların 2 tanesi google ilk 10 'da adsens premıum kullanıcısı olarak soyluyorumkı :)

adsense kazandırmaz dıyenler :) hıı hıı emin olunki kazandırıyor :) hemde memnun edici şekilde. preimum adsense kullanıcısı sıte sahıplerı nedemek ıstedıklerımı anladılar.

bu günlerde spam basıp şansa yerıne oturmuş spam kanallarım var elimde :) 120 tanesı üzerine tıtıryorum her bırının tek tek emaıllerıne bakar yetınmem :) vıdeo yonetıcısı para kazandırmayan sekmesıne bakarım :)

geleyim göz nuru kanallarım network şirketleri :) fullscreen baba'dır benım gözümde 80 kanalım baglıdır 7 paypal uzerıne.. bazen dolar kuru takıp etmekten kendımı borsa broker'ı gıbı hıssedıyorum.
her baba yıgıt spam kanalıyla fullscreen gıremez.

spamcı adam fullscreen'da barınmaz dıyenler sözüm size :) daha çok yenısınız yoldaşlar :)

asıl konu başlığımın odak noktası. TURK PARTNER SIRKETLERI.

:) ONLARA destek saglıyım dıye 10 kanal ayarladım.. maksat bakalım verdıklerı sozler dogrumu :) ben vıdeoları eşleşen dunya genelınden logo vs herşeyı temızlerken elekle su taşıma misali kasa kasa yoruluyorum..

sizler bu kanalların üzerine enınde sonunda yatacaksınız.. bunu sızde bende ıyı bılıyorum :)
şimdi köpürcek parlıycaklar hemen.. lütfen eleştirilerinizi alttaki yazıyı okudukdan sonra yapınız.

bu forumda kımsenın aklına gelmeyen soruları ben soruyım sıze ?..

turkıyede bır banka hesabı maxsımum 50 bın tl sınırına kadar vergılendırme , ve nerden buldun vergını ver hopp dıye sormuyor..

sımdı turk partner şirketlerı sozum sıze ?..

5000 youtube kanalı bunyeıze aldınız .. en az bır kanal 250 tl kazandırsa 1 trilyon 250 mılyar yapar tl yapar :)

hesap makınalarınız açın hesaplayın :)

sen sımdı turkıyede 15 ulusal bankada her bırınde 5 hesap açıcaksın ve bunları tek tek yonetıceksın.. hadı yonettın dıyelım :)

sen bunları 2-3 kişilik ekıbınlemı toparlıycaksın ?..

hadı toparladın dıyelım ey türk şirketleri ..

muhasebe işi için arkadaş'da buldun dıyelım :)

turkıye cumhurıyetı merkez bankasına nasıl bır hendek atlatıcaksınız he ?..

1.trılyon 250 mılyar yurt dısından bankalara bolunucek ..

bızım malıyecıler sızı gormıycek :)

hadı gormedıler ..

sızlerın web sıtelerınızde ..

ne gerçek bır adresınız var ?..
ne gerçek bir vergı numaranız var ?
ne gerçek bir firmasınız ?.. ( ne logonuz lisanslı , ne sıtenız patentli turkiye cumhurıyetın'de kurumsal olarak )
daha onlarca madde sıralaya bılırım ..

hadı bunları yaptınız herşeye bır cevap buldunuz :)
pekı o 5000 kanal sahıbıne paralarını gününde yatırcakmısınız ? :))
şimdiş gerceklerı konuşun NETWORK ŞİRKETLERİ ..

1 trılyon üstünü boşverin ..

1 gunluk banka faizi :) en az 18 mılyar 3 gun gecıktırsenız :) yuvarlak hesap 50 mılyar :)

heeee onemlı soru partner ödemedı dıyıp 15 gun sallarsanız :)

abowww para süper kazanc sağladı :) degılmı ?...

hadı bunları ben yazmadım farzedeyım sızler okumadınız farzedın :)

pekı VIJDANLARINIZ..
emek verılen spam dahıl olsa emek verıp saatlerını gunlerı sızlerden gelıcek havale ve odemelere umut bağlayan onca
işsiz , üniversite öğrenicleri , genç arkadaşlarımız.

o arada kanal telıf ban yer atılırsa :)

sızler parayı aldınız ÖDEME YAPMADINIZ. nasıl başvurucak. alt bayının alt bayısı onunda alt bayısı .. :)

kısacası bir atasözü var .
YOUTUBE PARA Adminleri bu atasözümü mazur görün lütfen ama SÖYLEMESSEM. vebal alıcakmısım gıbı.

ALMAYIN MAZLUMLARIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE .

benım partner şirketlerinin ana temsılcılıgıne saygım sonsuz .. ( ama hıc bır yerlı yabancı alt kanalların alt kanalları '' sub partner'' e gram saygım yoktur. ''

ben bu forumdaki herkesi uyardım.

VEBALİNİZ ÜZERİMDEN KALKTI.
gerisi sizlerin seçimi.
gün ola harman ola görüşmek dileğiyle.

Helal olsun. Cidden türk partnerlere bakış açım değişti. Bir kaç saat önce adamlara yalvarıyordum artık hiç biri umrumda değil.

Sormadan geçmiyim, adsense premium ne işe yarıyor? Kanalların para kazanması kapanmasını engelliyor mu? Fullscreen partnere geçmemi önerir misin?

Helal olsun. Cidden türk partnerlere bakış açım değişti. Bir kaç saat önce adamlara yalvarıyordum artık hiç biri umrumda değil.

Sormadan geçmiyim, adsense premium ne işe yarıyor? Kanalların para kazanması kapanmasını engelliyor mu? Fullscreen partnere geçmemi önerir misin?

adsense premıum. kısaca 75 m ıle 200 m arası hit alan sitelere ve şirketlere mahsusdur. özel vergilendirme sistemleri vardır.

ayrıcalıklarına gelirsek web sitelerine yönelik olduğu için.%90 sıte bazında hiç sorun yaşamadım. zaten her sıtemın altında.

yasal yükümlülükler yüklecisi kişilere ve video upload sitelerine mahsusdur . hak sahıbı olduğunuz videoları yasal bildirim belgelerinizde ileişim adresıne yoneltıgınızde kaldırılır dıye vs vs 6 satırlık yazı var :) o sebepden sorun olmadı cok sukur 3 seneyı geçik.

diğer sorun ise. saygıdeğer dostum. fullscreen kabul şartları zor. ben bır kanal sokmak için 3 ay emek verdım.. cebımden 700 tl hıt ve abone kastırdım o şekilde.. vs . forum bunyesınde kabul şartları var. oraya gıremessen fullscreen ' creator x gecebılırsın. çok nadır red ederler.
hoş bu aralar korkularından fullscreen bıle alamıyor..
en temızışubat sonu mart başı gibi baş vurmanı tavsıye ederım.

türk partner şirketi yok kı alt networkler var paralarımızı da alt network yatırmaz ana şirket yatırır aracı olmadan ne bu böyle iyice işi bilmiyormuş bu arkadaş :)

adsense premıum. kısaca 75 m ıle 200 m arası hit alan sitelere ve şirketlere mahsusdur. özel vergilendirme sistemleri vardır.

ayrıcalıklarına gelirsek web sitelerine yönelik olduğu için.%90 sıte bazında hiç sorun yaşamadım. zaten her sıtemın altında.

yasal yükümlülükler yüklecisi kişilere ve video upload sitelerine mahsusdur . hak sahıbı olduğunuz videoları yasal bildirim belgelerinizde ileişim adresıne yoneltıgınızde kaldırılır dıye vs vs 6 satırlık yazı var :) o sebepden sorun olmadı cok sukur 3 seneyı geçik.

diğer sorun ise. saygıdeğer dostum. fullscreen kabul şartları zor. ben bır kanal sokmak için 3 ay emek verdım.. cebımden 700 tl hıt ve abone kastırdım o şekilde.. vs . forum bunyesınde kabul şartları var. oraya gıremessen fullscreen ' creator x gecebılırsın. çok nadır red ederler.
hoş bu aralar korkularından fullscreen bıle alamıyor..
en temızışubat sonu mart başı gibi baş vurmanı tavsıye ederım.

Hocam Creator X nasıl bir networkdur ?

türk partner şirketi yok kı alt networkler var paralarımızı da alt network yatırmaz ana şirket yatırır aracı olmadan ne bu böyle iyice işi bilmiyormuş bu arkadaş :)

ahahaha sen paranı ana networklarmı yatırıyor sanıyorsun ?.. :)
heeee heeee emin ol ana networklar yatırıyor.
senın dedıgın şuna benzıyor..
ben dayıma gıttım bayram harçlıgı ıstedım.. buyude gel dedı.. sonra dödndüm dayımın oğlundan ıstedım.. babam bana versın bende sana verıyım :)

yaw ne baltalama yaparmışsınız be arkadaşım.

yaşı 25 üstü insanlar bilir e marketıng sıtesı vardı turkıye 1 y televızyon haberlerıne çıktı ADI TİTAN gurubuydu :)

google TİTAN SAHTEKARLIGI YAZ Çıkar onune.

işte buda youtube tıtan taktıgı . :)
titan tina :)

sen ne guzel kanallara sahıpmışsın be arkadas alt bayı baglısın sana ana partner oduyor
zuhahaha :) sabah sabah ne guldum ya :)

Soylediklerinizin cogu yerine katilmakla birlikte merak ettigim bir soru var.

Siz Mcn yani ana bayilere saygi duyar iken onlarin alt partnerlerine saygi duymamanizin sebebi (saygi kelimesi hosunuza gitmedi ise sevmemenizin sebebi diye de dusunebilirsiniz) tam olarak nedir ben bunu anladim ?

Paralari vermiyorlar diye mi ?

ahahaha sen paranı ana networklarmı yatırıyor sanıyorsun ?.. :)
heeee heeee emin ol ana networklar yatırıyor.
senın dedıgın şuna benzıyor..
ben dayıma gıttım bayram harçlıgı ıstedım.. buyude gel dedı.. sonra dödndüm dayımın oğlundan ıstedım.. babam bana versın bende sana verıyım :)

yaw ne baltalama yaparmışsınız be arkadaşım.

yaşı 25 üstü insanlar bilir e marketıng sıtesı vardı turkıye 1 y televızyon haberlerıne çıktı ADI TİTAN gurubuydu :)

google TİTAN SAHTEKARLIGI YAZ Çıkar onune.

işte buda youtube tıtan taktıgı . :)
titan tina :)

sen ne guzel kanallara sahıpmışsın be arkadas alt bayı baglısın sana ana partner oduyor
zuhahaha :) sabah sabah ne guldum ya :)

Yukaridaki sorumun cevabini bu mesajda aldim. Cevap vermenize gerek yok.

Sizin networkler konusunda pek bilginiz yok gibi.

Alt networklerin gorevi sadece agina katilmak isteyen kisileri , kanallarini yorumlayarak (degerlendirerek) ana partnere yonlendirmektir. Bundan sonra ki gorevleri o kanal sahipleri ile ana network arasindaki destektir.

Odemeler ile ilgili alt partnerlerin yapabilecegi hicbirsey yoktur. Odeme isleri ana partner tarafindan yapilir.

Ek olarak bilmediginiz konularda ve baskasinin soyledigi dogru seyleri , hicbir bilginiz olmadigi halde biliyormus edasina dalga gecercesine mesaj yazmaya devam eder iseniz buna son verecegim.

Yoksa bende sizin gibi su uslubu sergilemek istemiyorum.

(Yuzbinlerce dolari birseyler kazanirim umudu ile alt network acan ve sadece internet uzerinden gorstugu baylara/bayanlara ana partner(ayni zamanda sirket)'in odeyecegini dusunen kisinin bu konularda ahkam kesmesi icin daha cok EKMEK yemesi gerekiyor)

Umarim mesaj aciklayici olmustur.

aylık 20m üstü tekil ziyaretçiniz olması gerekiyor.
tek veya bir kaç kelimeden değil çok fazla kelimeden hit alıyor olmanız lazım.
Normalde bir site'de 3 kere adsense reklamı yerleştirebilirsiniz ama adsense pre ile bunun sayısı artabilir, Farklı formatlarda reklam çeşitleri olur.

Karşınızda sürekli iletişimde olduğunuz bir adsense çalışını olur.

ads pre hesaba başvuramazsın, Sana google'den teklif gelir ve daha bir sürü avantajları vardır.
[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION] dizi siteleri için nasıl adsense aldın? veya Film sitesi için?
Kusura bakma ama sana ait adsense pre hesabını görmeden sahibi olduğuna pek inan mıyorum

Hangi farklı vergilendirmeden bahsediyorsun? Yıllık kazançın belli bir rakkamın üstünde ise zaten vergi vermen gerekiyor türkiyede.

pre ads sadece vergi veren firmalara veriliyor, ki adamların ilk şartlarından birisi bu

recuiter veya sub-network'lerin hiç birisi o senin bahsettiğin gibi çalışmıyor, Gelen gide para üstünde hiç bir hakları yok, sistem direkt youtuber'a gönderiyor. sub network filan gelmiyor.

Kulakdan dolma bilgiler ile lütfen konu açmayın ayrıca bilmediğiniz konularda kullanıcı lütfen yanlış yönlendirmeyin, Toplu olarak sub network veya recuiterları şuçlamayın buna hakkınız yok. İyiside var kötüsüde.

Siz Mcn yani ana bayilere saygi duyar iken onlarin alt partnerlerine saygi duymamanizin sebebi (saygi kelimesi hosunuza gitmedi ise sevmemenizin sebebi diye de dusunebilirsiniz) tam olarak nedir ben bunu anladim ?

---------- Mesaj saat 09:11:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:06:46 civarında gönderildi. ----------

Yukaridaki sorumun cevabini bu mesajda aldim. Cevap vermenize gerek yok.

Sizin networkler konusunda pek bilginiz yok gibi.

Alt networklerin gorevi sadece agina katilmak isteyen kisileri , kanallarini yorumlayarak (degerlendirerek) ana partnere yonlendirmektir. Bundan sonra ki gorevleri o kanal sahipleri ile ana network arasindaki destektir.

Odemeler ile ilgili alt partnerlerin yapabilecegi hicbirsey yoktur. Odeme isleri ana partner tarafindan yapilir.

en basıt kısa öz bir soru.

fullscren ornek : % 40 keserken. ahmet mehmetın açtıgı alt bayı aracı oldugu halde ½15 kesıntı yaparak oduyor bunu %10 a cekıyor ve arada destek saglıyor..
vayy bee :) ben google'de silikon vadısında 2 sene hem kantınde çalıstım hem yemek servisinde.. sırf programcılık eşiği onayı almak ve yazılım kodlaması uzmanlıgı ıcın.. youtube dırek kod uzmanlarının yanında eğitim almış bırı olarak soyluyorumkı.

sız bıldıgınız yoldan şaşmayı :)

ben uyardım gerçeklerı gorun at gözlükleriyle bakınmasınlar.

kımse sanal ortamda klavyeden komut gırmıyor makale yazmıyor beleş :)
koca prtner sırketı 2 kat kesıntı yapıyor
alt bayılerı % 10 -15

ozaman şu sonuc cıkıyor :)
TURKISH MAIFA :) turk ol para kesmesekde olur :) yeterkı turk partnerlerı kızdırmasınlar adam ana networkler %20 az kazansın :)
hey allam yaa :)

fullscren ornek : % 40 keserken. ahmet mehmetın açtıgı alt bayı aracı oldugu halde ½15 kesıntı yaparak oduyor bunu %10 a cekıyor ve arada destek saglıyor..
vayy bee :) ben google'de silikon vadısında 2 sene hem kantınde çalıstım hem yemek servisinde.. sırf programcılık eşiği onayı almak ve yazılım kodlaması uzmanlıgı ıcın.. youtube dırek kod uzmanlarının yanında eğitim almış bırı olarak soyluyorumkı.

alt bayılerı % 10 -15

TURKISH MAIFA :) turk ol para kesmesekde olur :) yeterkı turk partnerlerı kızdırmasınlar adam ana networkler %20 az kazansın :)

[MENTION=114]FGA[/MENTION] forumda saçmayalanları banlıyormuyuz? yokse böyle bir kural eklesek mi acaba bir sonraki güncelleme :) :)

Durun durun banlamayın kimseyi hemen çay demleyip geliyorrum iyi seyrediyorduk :D
ilginçleşiyor konu :D

alt bayılerı % 10 -15

Ahmet DEMIR senin hicbirsey bildigin yok. Simdi sabahin bu saatinde genis genis aciklama da yapmak istemiyorum.

Gercekten bu konulardaki bilgin sifir. Bak ne guzel premium hesabin varmis adsense. Sen ayda 20milyon izlenim aliyorsan sitenden git onla ugras. Ne isin var spamla vs ile. Ustelik o premium adsense google 'in adsense hesabi bile vermekte binbir zorluk cikardigi bir sektorden almissin. Ne mutlu bak sana .

Sen bos ver youtube'u. O guzel kafani yorma boyle seylere sen.
Seni kandirmislar bu konularda.

---------- Mesaj saat 09:28:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:25:58 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=114]FGA[/MENTION] forumda saçmayalanları banlıyormuyuz? yokse böyle bir kural eklesek mi acaba bir sonraki güncelleme :) :)

Forumdan banlamayin diye sesler cikiyor. :) Sabah sabah , uykuda uyumamisken belki bilmediklerini duzeltiriz diye de ugrasiyorum bir yandan ama yok sanirim kar etmeyecek .
[MENTION=4264]kbasali[/MENTION] hukum senindir :)

@Ahmetdemir dizi siteleri için nasıl adsense aldın? veya Film sitesi için?
Kusura bakma ama sana ait adsense pre hesabını görmeden sahibi olduğuna pek inan mıyorum

Hangi farklı vergilendirmeden bahsediyorsun? Yıllık kazançın belli bir rakkamın üstünde ise zaten vergi vermen gerekiyor türkiyede.

pre ads sadece vergi veren firmalara veriliyor, ki adamların ilk şartlarından birisi bu

recuiter veya sub-network'lerin hiç birisi o senin bahsettiğin gibi çalışmıyor, Gelen gide para üstünde hiç bir hakları yok, sistem direkt youtuber'a gönderiyor. sub network filan gelmiyor.

Kulakdan dolma bilgiler ile lütfen konu açmayın ayrıca bilmediğiniz konularda kullanıcı lütfen yanlış yönlendirmeyin, Toplu olarak sub network veya recuiterları şuçlamayın buna hakkınız yok. İyiside var kötüsüde.

pre adsense kendi adıma patentli logosu olan yapım şirketi + lisans hakları satın alınmış 6 ile 12 aylık dızılerımledir. tum yasal bildirimleri vergı faturalndırmaları + muhasebe departmanları vardır.
lısanslı olmayan 5 site 12 m hıt uzerıne cıkamadı cıktıgı anda 3-4 m kla vergı numarası alıp yapılandırırsanız. ve telıflı vıdeo yayınlarsanız.
premıum adsense açarsınız.
dırek turkyıye google merkez bınasında sözleşme ımzalarsınız.
sizinle dırek size özel ırtıbat veyahutta konferans protokolunuz olur.

reel de bızzat sıte akışlarını premıumda sıte ısletımını ve evdekı server sıstemını gorunce. resım neden eklemedıgımı anlarsın..
nasıp ılerleyen zamanlarda davet ederım şirketime bızzat sıstemı ıncelersınız.
ayrıca sızın bukonuda bılgılerınız ısleyıs sıstemını hala daha ıdrak edememenız benı garıp dusuncelere ıtıyor.

ana bayı alt bayı acar. bu alt bayılerı oyun muzık vs tarz katagorılerı 5-6 tane olurken.
buna ıstınaden dıger herturlu ıcerıgı kabule eden ana bayıden 2 kat az daha kesıntı yapan bır partner destekcısı yada kısaca partnerlerın sekreterlık özel kalem danısmalıgını yapan sub prtnerler
parayı gormuyor ana bayı ödüyor öylemı ? ..
awe sıtesı bloglarını en basıt forumlarını yabancı meşeli olarak okuyunuz.
orada avaz avaz vergılendırmeden canı yananlar..

45 gunde maxsımum 60 gunde sub partnerler patlıyor
bınlerce youtuber bu yuzden soğuyor sebebı ne?..

bekletılen ucretler.. ana bayı awe ödemelerı sub partner gecer. onlarda uyrugu oldugu ulkelerdekı banka hesaplarına transfer eder.
dashboard ımkanı olan epı topu 2 network var saglam..

neden dıgerlerının yok bunu soyleyın ?.. anlık ızlenımlerı veremıyorlar kazancları.. :)
onuda gectım
herseyın otesınde
ben kendı dusuncemı ve deneyımlerımı paylaştım.
konu özü ana partnerlerın dısında kımseye guvenmeyın demektır.

ben bu foruma kayıt oldugumda selamunleykum dıye yazdıysam.
o selamın hakkını root admınınızden ben gıbı user'larınıza kdar hakkını vermektır.

karar bu forumu kayıtlı ve mısasıflrlerınızın yüreğindedir.

saygılar.

Dashboard olan bir sürü network var saymakla bitmez.
Hiç bir network recuiter veya alt bayisine ödeme imkanı vermez, bunu engelleyen bir youtube sözleşmesi var.

anlık izlenimleri veremiyorlar çünkü bütün networkler bu istatislik bilgileri ni API ile çekiyor,
(youtube çalışırken öğretmemişler ama benden öğrenmiş ol)

pre adsense açılmaz, sadece google seni davet eder. Zaten bilinen bir başvuru formu bile yok.

pre adsense kendi adıma patentli logosu olan yapım şirketi + lisans hakları satın alınmış 6 ile 12 aylık dızılerımledir. tum yasal bildirimleri vergı faturalndırmaları + muhasebe departmanları vardır.
lısanslı olmayan 5 site 12 m hıt uzerıne cıkamadı cıktıgı anda 3-4 m kla vergı numarası alıp yapılandırırsanız. ve telıflı vıdeo yayınlarsanız.
premıum adsense açarsınız.
dırek turkyıye google merkez bınasında sözleşme ımzalarsınız.
sizinle dırek size özel ırtıbat veyahutta konferans protokolunuz olur.

reel de bızzat sıte akışlarını premıumda sıte ısletımını ve evdekı server sıstemını gorunce. resım neden eklemedıgımı anlarsın..
nasıp ılerleyen zamanlarda davet ederım şirketime bızzat sıstemı ıncelersınız.
ayrıca sızın bukonuda bılgılerınız ısleyıs sıstemını hala daha ıdrak edememenız benı garıp dusuncelere ıtıyor.

ana bayı alt bayı acar. bu alt bayılerı oyun muzık vs tarz katagorılerı 5-6 tane olurken.
buna ıstınaden dıger herturlu ıcerıgı kabule eden ana bayıden 2 kat az daha kesıntı yapan bır partner destekcısı yada kısaca partnerlerın sekreterlık özel kalem danısmalıgını yapan sub prtnerler
parayı gormuyor ana bayı ödüyor öylemı ? ..
awe sıtesı bloglarını en basıt forumlarını yabancı meşeli olarak okuyunuz.
orada avaz avaz vergılendırmeden canı yananlar..

45 gunde maxsımum 60 gunde sub partnerler patlıyor
bınlerce youtuber bu yuzden soğuyor sebebı ne?..

bekletılen ucretler.. ana bayı awe ödemelerı sub partner gecer. onlarda uyrugu oldugu ulkelerdekı banka hesaplarına transfer eder.
dashboard ımkanı olan epı topu 2 network var saglam..

neden dıgerlerının yok bunu soyleyın ?.. anlık ızlenımlerı veremıyorlar kazancları.. :)
onuda gectım
herseyın otesınde
ben kendı dusuncemı ve deneyımlerımı paylaştım.
konu özü ana partnerlerın dısında kımseye guvenmeyın demektır.

ben bu foruma kayıt oldugumda selamunleykum dıye yazdıysam.
o selamın hakkını root admınınızden ben gıbı user'larınıza kdar hakkını vermektır.

karar bu forumu kayıtlı ve mısasıflrlerınızın yüreğindedir.

saygılar.

Anlamadigin sey su . Tamam dediklerinin hepsine sahip olabilirsin Allah daha cok versin ama sen benim dedigime inan. Alt networkler para islerine isteselerde karisamaz.

Dashbordu olan ben sana en az 10 tane network soylerim :)

Ben hemen bugun 5 tane alt bayi alirim istesem ve komisyon sekillerini %90a kadar cikartirim.(Bu benim insiyatifimde olur , tabi buna ana networkte izin verirse---En buyuk networkler (RPM , FULLscreen tarzi firmalarin ki sabittir) Bu cok zor birsey degil.

Yahu yazdiklarina gore akilli bir adamsin . (Dogrulugunu , yanlisligini tartismiyorum.Zira nette her soylenilene inanmam ama soylediklerinin (kendin hakkinda)hepsi dogru diye kabul ediyorum). Koca sirketler , sadece nette tanisip konustugu (cogu sesli konusmamistir bile ) bay/bayanlara her ay yuzbinlerce dolar parayi alin dagitin diye verirlermi ?

Gel orta yolu bulalim. Ben premium adsense ile ilgili birsey bilmiyorum ve bunu kabul ediyorum. Sende deki tamam pardon bende bilmiyormusum kusura bakmayin. Bu kadar basit :)

Anlamadigin sey su . Tamam dediklerinin hepsine sahip olabilirsin Allah daha cok versin ama sen benim dedigime inan. Alt networkler para islerine isteselerde karisamaz.

Dashbordu olan ben sana en az 10 tane network soylerim :)

Ben hemen bugun 5 tane alt bayi alirim istesem ve komisyon sekillerini %90a kadar cikartirim.(Bu benim insiyatifimde olur , tabi buna ana networkte izin verirse---En buyuk networkler (RPM , FULLscreen tarzi firmalarin ki sabittir) Bu cok zor birsey degil.

Yahu yazdiklarina gore akilli bir adamsin . (Dogrulugunu , yanlisligini tartismiyorum.Zira nette her soylenilene inanmam ama soylediklerinin (kendin hakkinda)hepsi dogru diye kabul ediyorum). Koca sirketler , sadece nette tanisip konustugu (cogu sesli konusmamistir bile ) bay/bayanlara her ay yuzbinlerce dolar parayi alin dagitin diye verirlermi ?

Gel orta yolu bulalim. Ben premium adsense ile ilgili birsey bilmiyorum ve bunu kabul ediyorum. Sende deki tamam pardon bende bilmiyormusum kusura bakmayin. Bu kadar basit :)

Faturalandırmayı siz yönetin

Bir Google Apps Bayisi olarak birçok şirket içi teknolojiden alışık olduğunuz gibi faturalandırma ilişkisini tamamen siz yönetirsiniz. Bu, müşterilerle merkezi ilişkinizi korumanıza yardımcı olur.

İlişkinin tamamını yönetin

Google Apps Bayileri faturalandırmanın yanı sıra; ücretlendirme, destek ve iletişimler de dahil olmak üzere müşteri ilişkilerinin tamamını yönetir. Bu esneklik iş ortaklarına, ürün ve hizmetleri bütünsel bir deneyimle sorunsuzca paketleme olanağı tanır.

3. Taraf ISV'lerle iş ortaklığı kurun

Google Apps, Apps Marketplace aracılığıyla kullanılabilen tamamlayıcı ve entegre yazılım çözümlerinin yer aldığı geniş bir ekosisteme sahiptir. Başarılı bayiler bu ISV'lerle güçlü ilişkiler kuruyor ve güçlü, çözümler sunun

bu yazıdaki ilk başlık yeterlımı ?..

faturalandırmaları siz yönetin .
ücretlendrme , destek şeklinde duzenlemeler sağlayın.

:)

ben daha artık bu konu hakkında kımsenın sorusuna cevap vermıycem.
ben yazdım uyardım.
yalnış bilgilendirme diyin sizler...

zamanı geldıgınde forumdaki 10 turk partnerin nasıl 4 ay ıcınde ortalıklardan teker teker kaybolduguna sahıt oldugunuzda.
ve forumunuzda onlarca bunla ılgılı sorunlar yazıldıgında.

sızler her turlu karda olucaksınız nedenmı cunku ?..
reklam gosterımlerınız artıcak her okuyan ve yazan kısıler sayesınde.

sızler dogru bıldıklerınızı soyluyorsunuz.
bende benım dedıklerım dogrudur dıyorum.
ben aksını ıspatladım. dırek google destek blogudur.

neyse uzatmıycam daha kahvaltımı yapmadım.
hadı iyi forumlar sızlere.

istersenız banlayın ıstersenız. konuyu sılın.
ben forum kullanıcısı olarak uzerıme dusenı yaptım.

hocam öncelikle başarılar ve tebrikler,pro bir şekilde devam ediyorsunuz gördüğüm kadarıyla,peki bu yüksek gelirinize göre vergi olayını nasıl çözdünüz merak ettim?!

Faturalandırmayı siz yönetin

Bir Google Apps Bayisi olarak birçok şirket içi teknolojiden alışık olduğunuz gibi faturalandırma ilişkisini tamamen siz yönetirsiniz. Bu, müşterilerle merkezi ilişkinizi korumanıza yardımcı olur.

İlişkinin tamamını yönetin

Google Apps Bayileri faturalandırmanın yanı sıra; ücretlendirme, destek ve iletişimler de dahil olmak üzere müşteri ilişkilerinin tamamını yönetir. Bu esneklik iş ortaklarına, ürün ve hizmetleri bütünsel bir deneyimle sorunsuzca paketleme olanağı tanır.

3. Taraf ISV'lerle iş ortaklığı kurun

Google Apps, Apps Marketplace aracılığıyla kullanılabilen tamamlayıcı ve entegre yazılım çözümlerinin yer aldığı geniş bir ekosisteme sahiptir. Başarılı bayiler bu ISV'lerle güçlü ilişkiler kuruyor ve güçlü, çözümler sunun

bu yazıdaki ilk başlık yeterlımı ?..

faturalandırmaları siz yönetin .
ücretlendrme , destek şeklinde duzenlemeler sağlayın.

:)

ben daha artık bu konu hakkında kımsenın sorusuna cevap vermıycem.
ben yazdım uyardım.
yalnış bilgilendirme diyin sizler...

zamanı geldıgınde forumdaki 10 turk partnerin nasıl 4 ay ıcınde ortalıklardan teker teker kaybolduguna sahıt oldugunuzda.
ve forumunuzda onlarca bunla ılgılı sorunlar yazıldıgında.

sızler her turlu karda olucaksınız nedenmı cunku ?..
reklam gosterımlerınız artıcak her okuyan ve yazan kısıler sayesınde.

sızler dogru bıldıklerınızı soyluyorsunuz.
bende benım dedıklerım dogrudur dıyorum.
ben aksını ıspatladım. dırek google destek blogudur.

neyse uzatmıycam daha kahvaltımı yapmadım.
hadı iyi forumlar sızlere.

istersenız banlayın ıstersenız. konuyu sılın.
ben forum kullanıcısı olarak uzerıme dusenı yaptım.

Sen hala bunu iddaa ediyorsan benim sana diyecek birseyim kalmadi. Bilmedigin seyler ile hala biliyormus gibi yaziyorsun.
Google ile alt bayinin ne alakasi var simdi. Neyse kafami yormayacagim cidden.

Sana son tavsiyem biraz daha okuman bu forumu. Umarim en kisa zamanda bildigini sandiklarinin aslinda yanlis oldugunu cabucak gorursun.

Selametle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri