Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
var bir sıkıntı hocam sana özel değil bakalım nolcak 2 tane hesapta denedim olmuyor suan hayırlısı neyse o olcak![]()
Herşeyin önce hilesi denendiği için ban olaylarının artması normal. Kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz maalesef
Benimkinide onaylamadılar aynı maili gönderdiler.
gözünü seveyim 2015 den tek dileğim şu pin onaylansın yahu :d
ahahaha ya beni öldürüyon snecidden hala gelmedimi pin
![]()
bi pisiklet bulsam abi şu postaneye gitmeye üşeniyorum yoksa pinimin gelmediği her gün için hepsine kayıcam![]()
Bisiklete gerek yok müşteri hizmetleri numarası var ptt nin şikayet edince postacıyı adam gibi dağıtım yapıyorlar.. Bizim postalar genelde komşularda çıkardı şimdi direk adrese teslim oluyor
hocam barkod numarası felan yokki nasıl sıkayet edeyım ?
onuda mı söyleyelim be kardeşim postalarım gelmiyor diyeceksin bu kadar basit
hocam işte valla postaneye gıtsem daha kolay sıkayet ederım dıye dusunuyorum + birde yılbaşı ya tatildeler galıba öylede düşünüyorum sen ne diyosun
tamam kardeşim bildiğin gibi yap ptt ye gidince takıyorlarmı bir dene bakalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.