Adsense Cevap Geldi!

Blackheart

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce şu konuyu açan kişiyim:

http://www.ytpara.com/adsense-ban/59385-saka-gibi-tamamen-ozgun-kanal-ban-yedi.html

Çok şükür 1 hafta sonra cevap verdiler. Kanal özgün videolar,telif hakkı içermemesi,hiç bir uyarı almaması ve benim HİÇ BİRŞEY yapmamama rağmen adsense ban atmıştı ve kanalımın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştı. itiraz ettim. Güzelce efendi gibi açıkladım durumu. Ben herhangi bir tıklama uygulamadım diye. Buyrun cevabı:

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınız için teşekkür ederiz. AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Ancak, hesabınızı ayrıntılı bir şekilde inceleyen ve sağladığınız bilgileri değerlendiren uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğimizi onayladı.

Hesabınıza artık ödeme yapılmayacağını ve önceki ödemelerin hesabınıza yeniden gönderilmeyeceğini lütfen unutmayın. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, tümüyle etkilenen reklamverenlere iade edilecektir. Hizmet Şartları'mızı ihlal ettiğiniz gerekçesiyle AdSense programında yer almaya devam edemezsiniz. Bu nedenle, yeni hesaplar açamazsınız.

Hesap hareketlerinizle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istemenizi anlayışla karşılıyoruz. Ancak, tescilli saptama sistemlerimizi korumak için daha fazla ayrıntıyı açıklayamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Buradan adsense'de benim hesabı inceleyip ban atan elemanlara doğuş reyizin 'Bunlar babadan oğula nesil herhalde' şarkısını armağan ediyorum.. Selametle.

Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, tümüyle etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.
şurası yeterince herşeyi açıklıyor bence. kendi paylarına düşen geliri iade edeceklermiş. %100 yalan.

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce şu konuyu açan kişiyim:

http://www.ytpara.com/adsense-ban/59385-saka-gibi-tamamen-ozgun-kanal-ban-yedi.html

Çok şükür 1 hafta sonra cevap verdiler. Kanal özgün videolar,telif hakkı içermemesi,hiç bir uyarı almaması ve benim HİÇ BİRŞEY yapmamama rağmen adsense ban atmıştı ve kanalımın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştı. itiraz ettim. Güzelce efendi gibi açıkladım durumu. Ben herhangi bir tıklama uygulamadım diye. Buyrun cevabı:

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınız için teşekkür ederiz. AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Ancak, hesabınızı ayrıntılı bir şekilde inceleyen ve sağladığınız bilgileri değerlendiren uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğimizi onayladı.

Hesabınıza artık ödeme yapılmayacağını ve önceki ödemelerin hesabınıza yeniden gönderilmeyeceğini lütfen unutmayın. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, tümüyle etkilenen reklamverenlere iade edilecektir. Hizmet Şartları'mızı ihlal ettiğiniz gerekçesiyle AdSense programında yer almaya devam edemezsiniz. Bu nedenle, yeni hesaplar açamazsınız.

Hesap hareketlerinizle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istemenizi anlayışla karşılıyoruz. Ancak, tescilli saptama sistemlerimizi korumak için daha fazla ayrıntıyı açıklayamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Buradan adsense'de benim hesabı inceleyip ban atan elemanlara doğuş reyizin 'Bunlar babadan oğula nesil herhalde' şarkısını armağan ediyorum.. Selametle.

Tamamen özgünse diretmelisin biraz daha nedir ne değildir anlaman için.. Kanalına saldırımı oldu bilinçli reklamlaramı tıklanmış aklına geleni sor hocam.. Tabi daha önce spam kanal bağlamadıysanız ve kanalınız özgünse.. Bu konuya açıklık gelirse eminim şu işleme girmeyenlerin nedeni de çıkar ortaya.. En azından kanalınız özgün olduğu için uğraşıp bilgi alabilirsiniz. Bizlere de açıklarsanız memnun oluruz.. Sen inadına yaz illaki dönecekler adam akıllı cevap verecekler

Klasik copy+paste cevap, klasik olmasa gerçekten inceleyip dönüş yapsalardı herhalde "Sayın kullanıcımız" yerine isimle hitab ederlerdi.

Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, tümüyle etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.

Burda da epey ayıp etmişler :D
Adwords'de reklam yayınlayıp da parasının bir kısmı iade olan oldumu acaba hiç?

hocam tekrar mail yazin ama altina su resmide koyun.o zaman robot cevaplayamaz,mecbur kalirlar klavyeyi kullanmaya.Türk te cözüm bitmez.;):D
images.jpg

Hocam mesele adsense değil zaten adsense banımı açsa bile çalışmam artık en azından youtube hesabımın para kazanmasını aktif etsin...

Hocam mesele adsense değil zaten adsense banımı açsa bile çalışmam artık en azından youtube hesabımın para kazanmasını aktif etsin...
Hocam adsenseyi cözemezsen kanalı açmazlar sahte tık olaylarına girmediysen illegal durumlar olmadıysa adsenseyi çözdügünde kanalınıda açarlar.. yanlış işlem yaptılarsa

Hocam adsenseyi cözemezsen kanalı açmazlar sahte tık olaylarına girmediysen illegal durumlar olmadıysa adsenseyi çözdügünde kanalınıda açarlar.. yanlış işlem yaptılarsa

yok hocam ilk defa yaptım bu işi zaten o da özgün işte başka ne kanal ne bişey bırakın illegali sırf bir sorun çıkartmasınlar diye telefonda ki hesaptan abone bile olmadım.

internet cafeden felan girmişmiydin hiç adsenseye.. birde abone sayın kaçtı?
yada birisi seni banlattırmak için 2-3 gün sırf senin reklamlara abanmış olabilir.

youtube de iyice ölücü oldu arkadaş :D

önceden herşekilde hesapta gözükmüş parayı ödüyodu..

Reklamverenler "Reklam verdiğim kanal kapatıldı, ödemelerim iade edilmiyor." diye itiraz etmediği sürece yolunmaya devam. Bu durumda en büyük darbe yine bizi vurur ya neyse. :)

hocam tekrar mail yazin ama altina su resmide koyun.o zaman robot cevaplayamaz,mecbur kalirlar klavyeyi kullanmaya.Türk te cözüm bitmez.;):D
Ekli dosyayı görüntüle 598

Sabah sabah yüzümü güldürdün hocam teşekkür ederim. :)

Konuya gelecek olursa öncelikli olarak geçmiş olsun diyorum. Bu tür konuları duyunca Adsense'e nedense yatırım yapmak gelmiyor içimden. Sonumuz bir gün bizimde "BAN!" olacak diye düşünmüyor değilim.
Aslına bakarsanız bu senelerdir var olan bir durum. Sadece YouTube için düşünmemek lazım. Uzun süredir web sitelerinde adsense kullanan arkadaşlar da bu durumdan muzdarip. Artık açık açık şirketin çıkarları doğrultusunda her ay milyonları bulan yayıncısından bir kaçını feda ettiğini düşünmeye başlıycam sanırım. :) Google amca sana da bunlar yakışmaz ve yakıştıramam ama napayım sen zorluyorsun. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri