Adsense Çift Hesap

• Kullanıcı CBurak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2. adsense için başvurmayı düşünüyorum o yüzden çift veya daha fazla adsense hesabı kullananlara sorum olucak.

Arkadaşım 2 adsenseye aynı pcden bağlanmamın ban sebebi olabileceğini söylemişti ve o yüzden kendisi vds den giriyordu bunu nasıl yorumluyorsunuz çoklukta bazen işler ters gitsede fazla tecrübe daha doğru yol demektir benim için.

2. olarak bunun bir sınırı var mı sizler nasıl bir yol izliyorsunuz ve son olarak aynı adrese başka doğrulama kodu (pin) gönderirler mi ? ev fertlerinden birinin üzerine açacağım.İlk adsensem 2 yıldan fazla oldu açalı.

Ve son olarak çoklu adsense kullanımında yapmaman gereken hataları siz değerli ytpara üyeleri bildiğiniz kadarıyla iletirse emin olun işim fazlasıyla görülücek. Forumu araştırdım ancak sorularımın cevabını bulamadım gözümün kapalı olduğu ana geldiyse kusura bakmayın..

2.adsense kullanıpta 2 adsenseside banlanan arkadaş görmüştüm forumda..

Ayrıca 2.adsense açılır ama evinin eski adresi varsa onu ver..Artık çoğu sokakların ismi değişiyor.

2.adsense kullanıpta 2 adsenseside banlanan arkadaş görmüştüm forumda..

Ayrıca 2.adsense açılır ama evinin eski adresi varsa onu ver..Artık çoğu sokakların ismi değişiyor.

Evimin eski adresi derken sanırsam ev adresim hala aynı değişse görürdüm sanırım, Peki hocam siz kullanıyormusunuz bu şekilde ? ve ne önerirsiniz

Evimin eski adresi derken sanırsam ev adresim hala aynı değişse görürdüm sanırım, Peki hocam siz kullanıyormusunuz bu şekilde ? ve ne önerirsiniz

bende kullanıyordumda aslında hala duruyor ama kanallarımın tek hesapta olması daha iyi boş yere bölünüyor kazançlar.

bende kullanıyordumda aslında hala duruyor ama kanallarımın tek hesapta olması daha iyi boş yere bölünüyor kazançlar.

ne bileyim hocam şuana kadar gelen kazançları boşa götürmek istemiyorum 2. adsenseye açayım diyorum ondan günlük belirli bi kazanç geliyor şu ara ister istemez korkuyosun para kazanma giderde bi kanal yüzünden bir sürü emek boşa gider diye

---------- Mesaj saat 02:21:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:02 civarında gönderildi. ----------

Yokmu arkadaşlar çift adsense kullanan başka forumda ?

ne bileyim hocam şuana kadar gelen kazançları boşa götürmek istemiyorum 2. adsenseye açayım diyorum ondan günlük belirli bi kazanç geliyor şu ara ister istemez korkuyosun para kazanma giderde bi kanal yüzünden bir sürü emek boşa gider diye

---------- Mesaj saat 02:21:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:02 civarında gönderildi. ----------

Yokmu arkadaşlar çift adsense kullanan başka forumda ?

Hocam öncelikle ben çift adsense kullanmıyorum fakat muslera06 abinin videolarını izlediğimde kendisi sanırım 6-7 tane adsense ile çalışıyormuş. aynı pcden girip kullanıyormuş. Hatta forumda daha önceden okuduğumda güzel bir yorumda yapmıştı. forumda ararsanız muslera06 abinin o yorumu sizi tatmin edecektir.

ben kaç aydır pin bekliyorum hocam,sonunda gelmeme nedenini ögrendim.evin adresi degişmiş.hiç öyle degişme görürdüm demeyeceksin,haberin bile olmadan degişiyor.geçen yazdan itibaren bizim bu tarafa postacı hiç gelmemiş,şikayet etmek için gidince ögrendik bizde.meger adres degişmiş,eski adrese gelenleri yanlış adres diye geri gönderiyorlarmış.sen bu adresi bi teyit ettir bence yani :)

Ben arkadasin adsense sine girmistim bir iki sefer kendi bilgisayarimda sorun olmadi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı bilgisayardan girebilirsin sorun olmaz , yeterki 2 adsenseninde bilgileri farklı olsun

Adsense hesabını da banka hesabı gibi düşün.Aynı evde bulunan tüm aile fertlerinin adsense hesabı olabilir bence.Ama bu hesaplardan bir veya ikisinde adsense kurallarına aykırı şeyler yapılıyorsa hepsi birden mimlenir mi o da ayrı mesele.Ben ne olur olmaz diye kendi adıma açtığım hesaba laptop' dan babam adına açtığım hesaba ise masaüstü pc' den giriyorum.Bilmiyorum belki de evham yapıyorum.

ben kendi bilgisayarımdan iki adsense yönetiyorum , birde kardeşimin var kendi bilgisayarında .. aynı evde toplam 3 adsense kullanıyoruz , sorun çıkmadı şu ana kadar

6 Adsense hesabını aynı IP den yaklaşık 1 senedir kontrol eden arkadaşlarım var.

bak eğer başvuru yaparken şu hesapla aynı bilgilere sahip olduğundan başvurunuz kabul edilmemiştir demediği taktirde 5 10 adsense bile kullanabilirsin ama bilgiler mutlaka farklı olsun aynı olursa aynı pcden girersen kapatıyorlar başıma geldi

Aynı isimle ama farklı adres ve farklı telefon kullanılarak açılan adsense hesapları kullanılabilir mi aynı bilgisayardan ?

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bi başvuralım bakalım başka bi aile fertinin üzerine açacağım umarım sorun olmayacaktır saolasınız

---------- Mesaj saat 17:53:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:25 civarında gönderildi. ----------

bak eğer başvuru yaparken şu hesapla aynı bilgilere sahip olduğundan başvurunuz kabul edilmemiştir demediği taktirde 5 10 adsense bile kullanabilirsin ama bilgiler mutlaka farklı olsun aynı olursa aynı pcden girersen kapatıyorlar başıma geldi

ek olarak: Bi kaç adsense konusunda gördüm forumda ülke mi TR olarak seçmemde bir sorun olur mu hocam ? net bir cevap bulamadım

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bi başvuralım bakalım başka bi aile fertinin üzerine açacağım umarım sorun olmayacaktır saolasınız

---------- Mesaj saat 17:53:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:25 civarında gönderildi. ----------

ek olarak: Bi kaç adsense konusunda gördüm forumda ülke mi TR olarak seçmemde bir sorun olur mu hocam ? net bir cevap bulamadım

asıl seçmezsen problem, olur tabiki tr olarak seçeceksin tr olmazsa tr bankaları çıkmaz

Bende buna benzer konu açacaktım, Büyük kazanç sağlayan arkadaşlar birden fazla adsense ile çalışıyorlar sanırım tek adsense riski bir durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri