Adsense çıldırdı. resme bakarmısınız.

• Kullanıcı bzk01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bzk01

Yasaklanmış
s.a
arkadaslar hiç bir şeklde illegal gösterim begeni abone artırımı yoktur. herşey dogal gelen izlenim tıklanımdır. bugun çıldırdı. hesabım soktayım.

nolmuş da boyle çıldırmıs olabılır arkadasla.
4 gundur video bile yuklemıyorum.
birisi bu durumu acıklasın bana. gümlemesin hesabım.

l8uwc.jpg

şans eseri videon bir sitede paylaşılmış olabilir bunda ne varki korkacak rahat olun.3-4 gün daha böle seyreder o video

Enteresann ... :D olabilir hocam normaldir bir sitede izlenim almısdır güzel yani sıkıntı yok

0.10 , 0.20 lerde dolanan adsense bir günde böyle fırlarsa insan şaşırıyor. birde yeniyim youtubede iklk defa böle bir kazanç görünce şaşırdım. tırstım. :D

an itibari ile hızla yükselmeye devam ediyor. hadi hayorlısı.
9.206 - 152 - 1,65% - 0,06 $ - 1,01 $ - 7,54 $

valla bende gecengün tek gunde 3-5 dolar ustune cıkamazken 35 dolar yapmanın korkusunu yasadım da :D 2-3 gun daha aynı sekilde seyredince alıstım güzel oluor ama :D

herkese öyle korku lazım :D
şuanda toplam gelirim 0.21 $

1-2 gün sonra analistten veya kanal yöneticilerinden hit alan videonu tespit et . ondan geliyordur para.

bir araba kazası videosu hit yapmış görünüyor. galiba ondan geldi bu kaznaç

vallaha bendede 10 15 gun cıldırdı gunluk 2 3 bın ızlenmeye 10 dolarlara cıkdım sonra vıdeolar telif hakkı aldı ve gum suanda 2 dolar dogrultursak sukur :)

ewet arkadaşar, bi blog denemesi ve tek youtube hesabı adsense bağlı, bir köpek videosu ve bir helikopter videosu 60 000 li değerlere ulaştı sanırım, köpek videosundan telif hakkı, helikopter videosundan da toplum kuralları ihlali mi öyle bi şey uyarısı ladım ama 26 doları aldım :) bence tek seferli vurgundansa uzun süreli emek vererek kazanc daha iyidir. paylaşan vardı bende benim 1 günde aldığım kazancada şahit olun istedim. bu arada her ikiside haber videosu niteliği taşımaktadır. dün size attığım ekran görüntüsünden bu güne görüldüğü gibi pek bi fark yok :):

herkese bol kazançlar
l927t.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri