Adsense Çok acil yardım

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bana bu konuda yardımcı olurmusun forum linki atarmısın hocam
forumda paylaşılmış.
alıntıdır...
"Google Türkiye Ofisi'nin çağrı numarasını size iletiyorum. 0212 319 76 36 bu numarayı arayarak şikayetinizi müşteri hizmetleri personeline aktarmanız halinde gerekli yönlendirmeleri ve işlemleri yapacaklardır."

forumda paylaşılmış.
alıntıdır...
"Google Türkiye Ofisi'nin çağrı numarasını size iletiyorum. 0212 319 76 36 bu numarayı arayarak şikayetinizi müşteri hizmetleri personeline aktarmanız halinde gerekli yönlendirmeleri ve işlemleri yapacaklardır."

Arıyorum ama açan yok hiç bilginiz varmı

forumda paylaşılmış.
alıntıdır...

bu bir tane hotelin numarası çıkıyor

Benimki pinsiz adsenseydi adam şimdi pinliye yönetici atıcam dedi sana paranın yarısını göndercem dedi ama param gelmedi ama ana yönetici benim nasıl yapıcaz

Hocam "adam pinliye çevirmiş demişsiniz" burada biraz çelişki yok mu?

bu suç duyurusunda bulunacağınız kişi, sizin tanıdığınız veya ortaklık yaptığınız birisi gibi geliyor insanın aklına.

adsenseyi formdan birinden mi satın aldınız? sanırım bu durumda söz konusu değil.

muhtemelen ortaklık sunduğunuz bir arkadaşınız veya çalışanınız. konuya tam açıklık getirin.

Hocam "adam pinliye çevirmiş demişsiniz" burada biraz çelişki yok mu?

bu suç duyurusunda bulunacağınız kişi, sizin tanıdığınız veya ortaklık yaptığınız birisi gibi geliyor insanın aklına.

adsenseyi formdan birinden mi satın aldınız? sanırım bu durumda söz konusu değil.

muhtemelen ortaklık sunduğunuz bir arkadaşınız veya çalışanınız. konuya tam açıklık getirin.

hocam şimdi benim adsense pinsizdi adam burdan değil benimde ihtiyacım vardı paraya adam dediki uğraşma sen kardeşim ben şimdi paranın yarısın verim yarısınıda kesinleşince verim dedi ama parayı göndermemiş

hocam şimdi benim adsense pinsizdi adam burdan değil benimde ihtiyacım vardı paraya adam dediki uğraşma sen kardeşim ben şimdi paranın yarısın verim yarısınıda kesinleşince verim dedi ama parayı göndermemiş

Bu devirde tanımadığınız kişilere böyle güvenilir mi? En kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunun daha sonra dilekçenizide bu adama mail yada skype den artık nerden konustuysanız yollayın hırsızlık yapıp kaçamayacağını anlamış olur.

Bu devirde tanımadığınız kişilere böyle güvenilir mi? En kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunun daha sonra dilekçenizide bu adama mail yada skype den artık nerden konustuysanız yollayın hırsızlık yapıp kaçamayacağını anlamış olur.

Dün girdiği ıp adresi numarası felan var bişey çıkarmıki ?? bu suç duyurusu konusunda yardımcı olurmusun hocam ya

Hocam büyük hata yapmissin boyle para ne almadan adsense hesabı verilir mi hemen suç duyurusunda bulun parayı kurtarmaya bak geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri