Adsense Çözümü

H
  • Kullanıcı herromerro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
H

herromerro

Guest
birkaç arkadaş ile anlaştık.2si banka hesabı açtıracak diğer benim üzerimden işlemelri yapacak. teşekkürler..

Son düzenleme:
yutdışında banka hesabı açma olayı nasıl olucak kısaca anlatabilir misiniz yani sırf banka hesabı açmak için hemen yurtdışına gelebilirim hangi ülke

"Banka olayını nasıl halledebiliriz derseniz eğer yurtdışına çıkma şansınız var ise sizin adınıza sadece pasaportla banka hesabı açabiliriz"

Kısa zamanda Yurtdışına çıkmam şart oldu :)

Hocam Fransada bir bankada hesap açmak için şartlar tam olarak neler? Bir bankaya mail atıp yada telefonla sormanız mümkün mü? Turistiz ve ikamet adresimiz yok. Bu durumda hesap açabiliyormuyuz? Ayrıca vergi kaçıracağız günün sonunda. Banka bir yaptırım yapar mı?

Hocam Fransada bir bankada hesap açmak için şartlar tam olarak neler? Bir bankaya mail atıp yada telefonla sormanız mümkün mü? Turistiz ve ikamet adresimiz yok. Bu durumda hesap açabiliyormuyuz? Ayrıca vergi kaçıracağız günün sonunda. Banka bir yaptırım yapar mı?

selam oncelikle. detaylı bilgi bu şekilde vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.

bu arada ülkem fransa değil bunu belirteyim.

Kaldıgım ulkedede oturum izni istiyor ama tanıdıklarım yardımıyla hesap açtırabiliyorum sizlere sadece pasaport ile.

başlık tam bi clickbait '' Yurtdışı Adsense pin '' olarak düzenlersen sevinirim.

selam oncelikle. detaylı bilgi bu şekilde vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye.

bu arada ülkem fransa değil bunu belirteyim.

Kaldıgım ulkedede oturum izni istiyor ama tanıdıklarım yardımıyla hesap açtırabiliyorum sizlere sadece pasaport ile.

Fotoda France yazıyorda zarfın üstünde, siz hangi ülke için destek veriyorsunuz?

birkaç arkadaş ile anlaştık.2si banka hesabı açtıracak diğer benim üzerimden işlemelri yapacak. teşekkürler..

Kardes konuyu neden sildin yardim konusu yaziodu adres verirsen bende pin isteyebilirim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri