Site adresi borsatik.com (host kaynaklı çalışmayabilir buradan demoyu inceleyebilirsiniz ) digersaglikpersoneli.com
Açık Arttırma Başlangıç: 150 TL
Minimum artış : 50
Son teklif + 48 saat
Sitenin aylık getirisi: yok
Kategori, sitenin içeriği nedir: Finans ve Sağlık personelleri
Günlük hit sayısı: hit yoktur
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile beraber satılık
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Birfinans teması borsatik.com a lisanslıdır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Son teklif + 48 saat
Borsatik.com
(GODADDY)
Açılış Tarihi : 30.5.2019
Gmedia nın ücretsiz teması kullanılmaktadır.
Açıklama
Siteler tek adsense hesabına bağlıdır. Adsense hesabıyla birlikte devredilecektir Siteler yeni olduğu için gelir yoktur. Vakit ayıramadığım için satıyorum Adsense hesap tarihi şubat 2019 diye biliyorum kesinleşmiş bakiyesi yoktur mail ile birlikte devrediyorum. Borsatik.com diğer uzantı ücretleri, tema ucreti toplam 470 lira masrafi olmuştur.
NOT: borsatik.com' sunucu kaynaklı çalışmamaktadır. temanın tam içeriğine buradan bakabilirsiniz . birtema panel bilgilerini de arkadaşa devredeceğim
MULTİ KONU :https://www.r10.net/showthread.php?p=1075980249#post1075980249
Açık Arttırma Başlangıç: 150 TL
Son teklif + 48 saat
Sitenin aylık getirisi: yok
Kategori, sitenin içeriği nedir: Finans ve Sağlık personelleri
Günlük hit sayısı: hit yoktur
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile beraber satılık
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Birfinans teması borsatik.com a lisanslıdır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Son teklif + 48 saat
Borsatik.com
- .net .org uzantıları ile beraber devredilecektir. .com uzantısı adsense onaylıdır ( GODADDY )
- Birfinans teması kullanılmaktadır. 270 TL
- Tüm uzantıların 11 ay süresi vardır.
- Açılış Tarihi : 13.9.2019
- Düzenli çalışma ile marka haline gelebilecek güzel bir sitedir
- Yanında 5 Adet Kripto para konulu makale hediyelidir.
(GODADDY)
Açılış Tarihi : 30.5.2019
Gmedia nın ücretsiz teması kullanılmaktadır.
Açıklama
Siteler tek adsense hesabına bağlıdır. Adsense hesabıyla birlikte devredilecektir Siteler yeni olduğu için gelir yoktur. Vakit ayıramadığım için satıyorum Adsense hesap tarihi şubat 2019 diye biliyorum kesinleşmiş bakiyesi yoktur mail ile birlikte devrediyorum. Borsatik.com diğer uzantı ücretleri, tema ucreti toplam 470 lira masrafi olmuştur.
NOT: borsatik.com' sunucu kaynaklı çalışmamaktadır. temanın tam içeriğine buradan bakabilirsiniz . birtema panel bilgilerini de arkadaşa devredeceğim
MULTİ KONU :https://www.r10.net/showthread.php?p=1075980249#post1075980249
Son düzenleme: