Adsense de Banka Hesabı Onayı

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar , benim bir adsense hesabım banlanmıştı banka hesabı benim adıma idi şimdi yeni bi tane kullanıyorum babamın adına , acaba isim değiştirip tekrar kendi adımı yazıp kendi adıma yeni açtığım banka hesabımı eklersem TC kimlik numaramdan bir ilişkilendirme olurmu hesap tehlikeye girermi

yok yok sorun olmaz isimden. kullanabilirsin ayrıca banka hesabı açarken internet bankacılığınıda açın internet üzerinden istediğiniz kadar banka hesabı açabiliyorsunuz ücretsiz fakat sadece son rakamı farklı oluyor sorun çıkarmı bilmiyorum.

yok yok sorun olmaz isimden. kullanabilirsin ayrıca banka hesabı açarken internet bankacılığınıda açın internet üzerinden istediğiniz kadar banka hesabı açabiliyorsunuz ücretsiz fakat sadece son rakamı farklı oluyor sorun çıkarmı bilmiyorum.

yok isimden değil yunus , diğer banka hesabı benim adıma kayıtlıydı ve banlandı , tekrar kendi adıma yeni bir hesap açtım , ordan Tc kimlik numarası benzerliği oluyor yani , o sorun olmazmı

İnternet bankacılığı güvenlimi bilmiyorum ayrıca bankadanmı açacam yoksa direk internettenmi

Ben hiç tavsiye etmiyorum çok zorunlu olmadıkça adsense bilgilerinin güncellenmesine,özellikle isim-banka hesabı gibi önemli detayların.Sıkıntı yaşayanlar gördüm.

yok isimden değil yunus , diğer banka hesabı benim adıma kayıtlıydı ve banlandı , tekrar kendi adıma yeni bir hesap açtım , ordan Tc kimlik numarası benzerliği oluyor yani , o sorun olmazmı

İnternet bankacılığı güvenlimi bilmiyorum ayrıca bankadanmı açacam yoksa direk internettenmi

Banka hesabı yeni, google isme bakmıyor, google tc kimlik numarasını dikkate almıyor bence sonuçta banka hesabına onay icin tutar gönderiyor onu giriyorsun tc kimlik numarasına dikkat ettiğini sanmıyorum.

internet bankacığılı güvenilir herşeyi ordan konrol edebiliyorsun yeni hesap açabiliyorsun açtığın hesapların son rakamı hariç tüm rakamlar ilk hesaba benziyor sorun çıkarmı bilmiyorum.

açtığın hesaba internet bankacılığı tanımlıysa internet üzerinden açıyorsun hesapları. ilk hesabı bankadan açman lazım.

Ben böyle kullanıyorum hesabımı 3 -4 kere banlandım farklı sebeblerden dolayı ama isimlerim hep aynı ödeme alıyorum ama banka kartları farklı olsun unutma:)

Yeni bir banka hesabı aç hocam zor bir işlem değil. Kafanda soru işareti kalmaz. Banka hesabını sadece para yatırmak için kullanılıyo. TC bilgine ulaşabilceklerini sanmıyorum.

tl hesabı mı yoksa dolar hesabı mı vermemiz gerekiyor. ben tl hesabının ıban ını verdim

Benim bildiğim ban yiyen bir kullanıcı yeni bir hesap açmışsa aynı hesaba ödeme yapılmıyor. Denemekte zarar yok diyemeyeceğim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri