Adsense de Büyük Bir Problem Var Kimse Farkında Değil.

Para kazanma kapanma durumunu yeni adsenselerde yaşayan oldumu gerçekten.
Diğer konuyu takip ediyorum benimmi gözden kaçtı acaba.

3 kanal bağlıydı 250 video vardı hepsinin video ortası açıktı ama geliri kötüydü 3 kanalda sorunsuz telifsizdi

Hocam bende 15 gün önce yeni bir ads açtım. günde 3-4 kanal bağlıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı olmadı. Ama artık ben geçersiz tıklardan dolayı para kazanmayı kapattığından bende video ortasını açmıyorum. Bu nedenle 1 izleyici birden cok reklama tek videodadan tıklayamamış oluyor. Bu nedenle belkide sıkıntı cıkmamıştır. Bende yeni ads lerde para kazanmasını kapattıranlarda video ortası açmayan var mı onu merak ediyorum henüz karşılaşmadım kapananlarda hep video ortası açıkmış

Hocam bende 15 gün önce yeni bir ads açtım. günde 3-4 kanal bağlıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı olmadı. Ama artık ben geçersiz tıklardan dolayı para kazanmayı kapattığından bende video ortasını açmıyorum. Bu nedenle 1 izleyici birden cok reklama tek videodadan tıklayamamış oluyor. Bu nedenle belkide sıkıntı cıkmamıştır. Bende yeni ads lerde para kazanmasını kapattıranlarda video ortası açmayan var mı onu merak ediyorum henüz karşılaşmadım kapananlarda hep video ortası açıkmış
Video ortasiyla alakasi yok olayin emin olabilirsiniz.

bence var ama dolaylı olarak var,videolara gelen her türlü eşleşen telif dünya geneli adsensenin ceza kotasını bir şekilde dolduruyor,yani demek istediğim ne kadar çok video varsa riskde o kadar artıyor

yüzde 9500 katılıyorum
bence onla alakası yok bunla alakası yok diyorsunuz sonra gelmiş buraya çözenler var bizede söylesin diyorsunuz.

Aslında 0 adsense açıp eşleşenli videolar vs. atarak bir deneme yapmak lazım eğer para kazanma giderse bu kota muhabbeti doğru olabilir.

az kanalla çalışan eski adsenseler neden gidiyor adam 1 yıldır kanal eklemiyorum diyor ?

hocam peki bu 3 kanalı yeni açtığım adsenseye bağlayayımmı sizce yoksa partneremi sokayım

Quizden atılan kanalları bi süre bağlamayın arkadaşlar adsense ye muhtemelen onların listesini google ya verdi bu adamlar ve bişey daha dikkatimi çekti hiç bir partner almıyor alanlarda 1 haftaya kalmadan atıyor bu kanalları... Bunda sizce bi hikmet yokmu? düşün fredoom açı bile günlük 40k izlenim alan bi kanalımı atmış sizce neden atılıyor arkada vardır bir hikmeti.. Bu yayıncı ID veya böyle bir öngörü olabilirmi konusunda [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bizimle fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz

hocam peki bu 3 kanalı yeni açtığım adsenseye bağlayayımmı sizce yoksa partneremi sokayım

Açıkcası hocam, benim quizim banlanmadı. Ama çok ciddi quiz banı var. Diğer partnerlarda quiz kadar olmasada banlıyor. Ben adsensede eski sayfamı kapattım. Yeni ads açtım. Artık video ortası reklam açmıyorum, ziyaretçi bilinçsizce bir videodaki çok reklama tıklayıp ads yi tehlikeye atmasın diye. Birde videoları yüklediğim kanalları 2-3 gün dinlendiriyor ihtar gelirse hiç bir yere bağlamıyor, telif gelirse silip bağlıyorum. Partner çalışmak istiyorsanda aynı şeyi yap. ilk 3 gün zaten bir kanalın ne duruma geleceği %90 belli oluyor bu riski %90 önlemiş oluruz.

Bana kalırsa herkesde yeni bir ads açıp eski kanalları unutup yeni kanallarla devam etmeli. Eski adsler banlandıktan 1 ay sonra geri açılacağını umuyorum. (Geçersiz tıklardan kapanan adsler 1 ay sonra açılacağını ve kanallarında otomatik para kazanması geleceğini youtube duyurdu sonuçta). 1 ayını doldurunca eski ads ve kanallar ona göre yol çizeriz.

Partner içinde bent, vsp, rec ve mn öneririm. tek yere yüklenmek yerine şu eylülde youtube un yeni kurallarında neler olscağını bilmeden riski paylaştırmak en doğrusu olacaktır

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Yeni adsense açalım 2 haftaya yaklaştı. 11 kanal bağlı şu an. Ortlama hergün bir kanal açtım ve açtığım gün bağladım . Eski adsenseyi ogün unuttum, ogündür hiç giriş yapmadım. Eski adsenseye baglı Tüm kanalları sildim gitti.
Yeni adsenee için Olmassa olmazlarım;
Gmail açma yöntemim her zamanki gibi, sizin videoyaptada var.
Her 5 kanalda bir apikey ve Client Id degistiririm.
Mail yönlendirme hala yapıyorum her 10 kanalda bir yeni mail yönlendirme.
Video ortası reklam giriyorum ama buçuklu, misal; 2 saatlik videonun ilk 1 saatine giriyorum. Aylardır bu sekilde.
Kanal profil resmi ve kanal resmi mutlaka girerim.
Bir kanala 50 Video atarım bir tane fazla atmam. Genelde 49da bırakırım. Hepsi uzun videolar dır. 50 videodan kaç tanesi sağlam kalırsa o şekilde aynı gün adsense bağlarım. Açtığım kanala dünya engeli eşleşen v.s ne gelirse gelsin, geleni silerim ve kanal uyarı durumuna bakarım. Baktım sorun yok o kanalı adsense ye bağlar geçerim.
Yukardaki dediklerinden ne bir eksik ne bir fazla. Aynısını yapıyorum 2 haftadır para kazanma açık kanallar bir sorun yok.
Birde bu süre zarfında açtığım 2 kanal adsense bağlı iken spamdan kapandı.

2 ay önce ödemesi geciken adsense lerde kapanıyor.
2 ads. bu halde
yeni kanal bağlıyorum 1 hafta içinde para kazanma gidiyor.
diğer ödemesi gecikmeyen adsenselerde sorun yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri