bir adsenseye 500 tane blog ekleyebilir miyiz ?
Hocam bu 500 limit aslinda web siteleri icin zaten. Ayni sey youtube icin gecerli mi kesin bisey yok..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bu 500 limit aslinda web siteleri icin zaten. Ayni sey youtube icin gecerli mi kesin bisey yok..
soralım abi. toplamda çalıştığı kanal sayısı 10'u geçmeyip ceza yiyen var mı ?
Ben yedim.3 eski kanal 1 yeni kanal bağlıydı hepsinin para kazanması gitti.Telif vs 'de yok.
---------- Spam Engelliyici 01:16 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------
Özgün oldukdan sonra, reklam yerleşimi kurallara göre oldukdan sonra neden olmasın hocam.
1 yıldır ödeme almadığım bir adsensem var onu deniyorum. kanal bağladım eğer para kazanmazsa gitmezse [MENTION=13118]acan38[/MENTION] in adsense politikalarıyla işaret ettiği ceza olayı kesinleşmiş olur.
İnşallah hocam.Web adsense var bende o kadar üzgünüm ki.Hemde eski bir hesap.Şunu merak ediyorum site bağlasamda yine para kazanamayacak mıyım ?
adsense politikasına göre 30 gün hesabın para kazanması askıya alınır. web youtup aynı olması gerek.
adsense politikasına göre 30 gün hesabın para kazanması askıya alınır. web youtup aynı olması gerek.
inş hocam 30 gündür, 12 ağustosta para kazanmalar kapandı
12 eylülde sonucunu anlarız ozaman
Gerçekten de geçersiz tık yüzünden para kazanmalar gittiyse işimiz zor her kesinleşmede büyük ihtimal geçersiz tıklardan dolayı işlem uygulanacak.bu da bir ay para kazanmamız bir ay ise para kazanmanın gitmesi demek.yanlış mı düşünüyorum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.