adsense de parasi kalan oldumu

• Kullanıcı malta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malta

Kayıtlı Üye
ben bi adsense de 20 bin e ulastim bu ay.inceleme olabilecegi söyleniyordu 5 bin i geçince.kategori çizgi film.to 18 civarlarında.daha önce bu sekilde ödemesini alanlar oldumu adsense den sorunsuz bi sekilde

ben bi adsense de 20 bin e ulastim bu ay.inceleme olabilecegi söyleniyordu 5 bin i geçince.kategori çizgi film.to 18 civarlarında.daha önce bu sekilde ödemesini alanlar oldumu adsense den sorunsuz bi sekilde

hocam 20k içerde param kalırsa gider intihar ederidim inş sorunsuzca alırsın

benim 3 bin tl kaldı adsensede kategori çizgi filmdi 7 mayısta banlandı..

hocam dediğine göre bi o kadarda zoomine gitti herhalde :)

evet artık cok zorlasti islerimiz.kimi partner kanalı alıyo paraya bloke koyuyo.kimide life quiz gibi almıyo :) adsense e gectik ondada neolacak bilemiyorum daha önceden tecrübem yok adsense den yüksek miktarlarda

50 kere söylemişimdir kusura bakmayın adsensede bir ay önceki raporlama ile yeni rapor arasında denge olmalıdır büyük ihtimal ban gelecektir. Sen tut bir anda 20 bin tl ye çık olacak iş değil ha alanlar var böyle ama kısa vadede alır sonucu rapor dengesizliğinden dolayı her türlü bandır hocam. ama önceki ay 15 bin alıpta bu ay 20 bin olsaydı sıkıntı olmazdı ama bir anda böyle zigzag çizersen iyi göremiyorum sonunu inşallah sorunsuz bir şekilde alırsınız ben sırf o yüzden 6 adsense kullanıyorum ufak ufak geliyor ama 10 bine yakın alıyorum sağlam oluyor

evet artık cok zorlasti islerimiz.kimi partner kanalı alıyo paraya bloke koyuyo.kimide life quiz gibi almıyo :) adsense e gectik ondada neolacak bilemiyorum daha önceden tecrübem yok adsense den yüksek miktarlarda

hocam para kesinleştikten sonra mı hesap incelemeye sokuluyor öyle oluyorsa bir yöntem söyleyebilirim belki alırsınız paranızı

hocam para kesinleştikten sonra mı hesap incelemeye sokuluyor öyle oluyorsa bir yöntem söyleyebilirim belki alırsınız paranızı

ben hiç bilmiyorumki. serkan abinin konulardan ötürü sordum.o 5 6 bin i geçmeyin demisti

ben hiç bilmiyorumki. serkan abinin konulardan ötürü sordum.o 5 6 bin i geçmeyin demisti

hesabınızda para kesinleşse hesabı durdur yaparak içerideki paranızı alabilirsiniz 1 hafta içinde yatırıyorlar sonra geri açardınız adsensenizi

Hocam bende 3 tane pinli var 10k olunca diğerine geçiyorum

bende de 3 tane pinli var ama bu ayin başlarinda açtigim icin kanali 2. adsense e geçirsemde bütün para 2. adsense e yansiyacak bu sefer değişen birsey olmayacak.

kanallari ayin ortasinda açmak lazim öbür ay baska adsense e aktarilir kanal problem olmaz.
siz max kaç aldiniz tek adsense den .

suanda aldığım yeni adsensede deneme yapıyorum. bir anda günlük 400-500 tl yüklendim.
banlanırsa demek ki bir anda yüksek meblağlara ulaşan hesaplar incelemeye takılıp banlanabilir diyebiliriz.
2 ay sonra belli olur

2 adet pinli adsense var.2 sinde de tek kanal var.Biri özgün diğeri spam.Spam olandan Nisan ayında 1.6k alırken Mayısta ise 17k sorunsuzca alınmıştır.Bende sorun olmadı yani.

50 kere söylemişimdir kusura bakmayın adsensede bir ay önceki raporlama ile yeni rapor arasında denge olmalıdır büyük ihtimal ban gelecektir. Sen tut bir anda 20 bin tl ye çık olacak iş değil ha alanlar var böyle ama kısa vadede alır sonucu rapor dengesizliğinden dolayı her türlü bandır hocam. ama önceki ay 15 bin alıpta bu ay 20 bin olsaydı sıkıntı olmazdı ama bir anda böyle zigzag çizersen iyi göremiyorum sonunu inşallah sorunsuz bir şekilde alırsınız ben sırf o yüzden 6 adsense kullanıyorum ufak ufak geliyor ama 10 bine yakın alıyorum sağlam oluyor

abi öyle saçmalık mı olur ya, adam ne bilsin videonun yarın çok izleneceğini, bu dediğin siteler için geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri