adsense de parasi kalan oldumu

• Kullanıcı malta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bundan 2 ay once kadar 58 bın tl aldım. Sonra ki ayda 22 bın tl ıcınde kaldı, hesabım telıf hakkından dolayı patladı. Ama paran yatar merak etme...

Merhabalar ben banka bilgilerimi kaydederken yanlışlıkla hesap sahibi adına banka adını belirten bir nick yazmısım ondan dolayı ödemem gelmiyor yeni bir yöntem ekleyip aynı bilgileri düzeltip yazınca bu bilgiler kullanılmıstır ne yapmam gerekir bu konuda?

Arkadaslar bu 40-50k alan arkadaslar icin diyorum mesaj sayiniz cok az ve pek inandirici gelmedi acikcasi.

Arkadaslar bu 40-50k alan arkadaslar icin diyorum mesaj sayiniz cok az ve pek inandirici gelmedi acikcasi.

ben kimsenin yalan söyleyecegini düsünmüyorum istersen video ya cekip koyayim

kanala günde 1700 tl civarında para geliyoken özele aldım videoları.yani istesem mayıs sonuna kadar 30 bini bulurdum

Acikcasi bende oyle dusunuyorum zaten bu isle uzun sure ugrasan biri elbet bu foruma onceden ugrar.1-2 ayda 40-50k mantiksiz geliyor.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne çok 40 50 k kazanan varmış bu forumda be vay be .d

İşi kapınca 40-50 k zor değil arkadaşlar bu miktarları 1-2 kanalla çok rahat kazananlar var. Özellikle uzun video kategorilerinde.

20şer k kazananlarda çoğunluk yeni üye bu bir tesadüfmü acaba?

Forumda para babaları dolaşıyormuşda haberimiz yokmuş

1 TL

Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayalım madem inanmıyorsunuz buyrun ozaman abimizin kanıtları.Kendisi uzaklaştırıldıgı ıcın benden rica etti. [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] [MENTION=14622]medser[/MENTION]
[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] [MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION]

hocam çocuklar reklamlara tıklamamak için çırpınmışlar gibi duruyor :D
ayrıca forumda xx.xxx tl diye kazananlardan da bu şekilde videolar bekliyoruz
inşallah alırsınız paranızı

ben kimsenin yalan söyleyecegini düsünmüyorum istersen video ya cekip koyayim

kanala günde 1700 tl civarında para geliyoken özele aldım videoları.yani istesem mayıs sonuna kadar 30 bini bulurdum

Hocam alma ihtimalin yüksek diye düşünüyorum. O kazançtan kaç abone yaptın o kanal için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri