Adsense değiştirme sonrası kesinleşme?

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

unadikum

Yasaklanmış
Eylül ayında bir adsenseye bağlı olan kanal 02.10.2015 tarihinde yani ekim ayında başka bir adsenseye bağlanırsa eylül kazancı hangi adsensede kesinleşir.

Eylül ayında bir adsenseye bağlı olan kanal 02.10.2015 tarihinde yani ekim ayında başka bir adsenseye bağlanırsa eylül kazancı hangi adsensede kesinleşir.

kesinleşme günü hangi adsensesedeyse orda kesinleşir tecrübeyle sabit

Bende ay sonuna kadar hangisine geçirdiysen onda kesinleşir diye biliyorum

Ocak kazancı şubat 5 6 sı gibi youtube analytics de kesinleşip adsense aktarılıyor. kesinleşme bazen 7 8 ini bulabiliyor. Tam emin değilim ama bu tarihlerden önce taşınırsa yeni adsens de kesinleşir. Yakın zamanda kanal taşıyan varsa net bilgi verebilir.

Ocak kazancı şubat 5 6 sı gibi youtube analytics de kesinleşip adsense aktarılıyor. kesinleşme bazen 7 8 ini bulabiliyor. Tam emin değilim ama bu tarihlerden önce taşınırsa yeni adsens de kesinleşir. Yakın zamanda kanal taşıyan varsa net bilgi verebilir.

Hocam sen Iyice karıştırdın ortalığı :D

yeni adsense ayın 12 sini görebilirse detaylı bilgi veririm :) 9 aydır kullandığım adsense geçen gün yaşadığımız banlanmalarda banlanmıştı. İçerisinde ki 8 kanalı para kazanmaları tamamen kapanmadan Ağustosun son günlerinde açmış olduğum adsenseye taşıdım 19 eylülde.. 19 eylülden 26 eylüle kadar kanalların hepsi açıktı ancak google bu rahat durur mu bu kanallar daha önce banlanan adsensede olduğu için 8 kanalı birden 26 eylülde spamdan kapattı. Şuan adsense boşta hiçbir kanal bağlı değil dün adsense ana mailide topluluktan kapanmış. Başka bir yönetici ekleyip o maili adsenseden çıkardım bakalım ayın 12 sine kadar sağlam kalırsa eski adsensede ki miktar yenisine taşındı mı taşınmadı mı bilgi veririm. Ama pek sanmıyorum adsenseler tekrar banlanacak gibi bir his var içimde allah yardımcımız olsun.

hiçbir yere baglı olmayan kanalın kazancının adsense baglayınca yansıması ve bu sorunun cevabını kimse net bilmiyor. :)

hiçbir yere baglı olmayan kanalın kazancının adsense baglayınca yansıması ve bu sorunun cevabını kimse net bilmiyor. :)

Adsenseler banlanmazsa 10 gün sonra iki sorunun cevabınıda netleştireceğiz..
2 aydır açık para kazanması aktif bir kanalı yeni açmış olduğum adsenseye bağladım ve gecen ay kapanan bir adsensedede bulunan kanalı baska bir adsenseye bağladım bakalım içerisindeki para yeni adsensede kesinlesecekmi:)

yeni adsense ayın 12 sini görebilirse detaylı bilgi veririm :) 9 aydır kullandığım adsense geçen gün yaşadığımız banlanmalarda banlanmıştı. İçerisinde ki 8 kanalı para kazanmaları tamamen kapanmadan Ağustosun son günlerinde açmış olduğum adsenseye taşıdım 19 eylülde.. 19 eylülden 26 eylüle kadar kanalların hepsi açıktı ancak google bu rahat durur mu bu kanallar daha önce banlanan adsensede olduğu için 8 kanalı birden 26 eylülde spamdan kapattı. Şuan adsense boşta hiçbir kanal bağlı değil dün adsense ana mailide topluluktan kapanmış. Başka bir yönetici ekleyip o maili adsenseden çıkardım bakalım ayın 12 sine kadar sağlam kalırsa eski adsensede ki miktar yenisine taşındı mı taşınmadı mı bilgi veririm. Ama pek sanmıyorum adsenseler tekrar banlanacak gibi bir his var içimde allah yardımcımız olsun.

evet arkadaşlar yukarıda ki mesajda belirttiğim gibi 19-26 eylül tarihinde başka adsensede para kazanan kanallarımı adsensenin banlanması nedeniyle yeni adsenseye taşımıştım içerisinde bulunan miktar yaklaşık %35-40 kesinti ile yeni adsensede kesinleşmiş bulunmaktadır. Yani sonuç olarak kesinleşmeden önce kanalları başka adsenseye taşırsanız kesinleşmeler yeni adsensede meydana geliyor ama biraz kesintileri fazlaca... google amcaya selam olsun :))

evet arkadaşlar yukarıda ki mesajda belirttiğim gibi 19-26 eylül tarihinde başka adsensede para kazanan kanallarımı adsensenin banlanması nedeniyle yeni adsenseye taşımıştım içerisinde bulunan miktar yaklaşık %35-40 kesinti ile yeni adsensede kesinleşmiş bulunmaktadır. Yani sonuç olarak kesinleşmeden önce kanalları başka adsenseye taşırsanız kesinleşmeler yeni adsensede meydana geliyor ama biraz kesintileri fazlaca... google amcaya selam olsun :))

banlı adsensedeki kanalları nasıl taşıdın?

banlı adsensedeki kanalları nasıl taşıdın?

8 saat içerisinde kanalın içerisine girip para kazanma sekmesinin altında " farklı bir adsense hesabı ile ilişkilendir " butonuna tıklayarak bağlantı yapmıştım..tabi bu kanallar 1 hafta ayakta kaldı daha sonra hepsi spamdan kapandı..muhtemelende bu adsense ödeme günün göremeden banlanır biraz riskli bir iş yaptım

Adsenseler banlanmazsa 10 gün sonra iki sorunun cevabınıda netleştireceğiz..
2 aydır açık para kazanması aktif bir kanalı yeni açmış olduğum adsenseye bağladım ve gecen ay kapanan bir adsensedede bulunan kanalı baska bir adsenseye bağladım bakalım içerisindeki para yeni adsensede kesinlesecekmi:)

İki denemede olumlu sonuçlandı:) yazdıydım ama ertesi sabah adsense banlandı denemeyin sakın:)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri