Adsense Den Ban alan Arkadaşlar Buraya Önemli Açıklama.

H
  • Kullanıcı haberbabil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

haberbabil

Guest
Sacma ve dikkat cekmek adina reklam kokan bir konu.Reklama karsi degiliz ancak boylesinede izin vermeyiz.Uye cezalandirilmis konusu kapanmistir.(Muslera06)

Çok aşırı yüklü ödeme alan tanıdıklarım var çatır çatır alıyorlar alakası yok. Banlanan arkadaşlar kendi reklamına falan tıklayanlar yada tıklatanlar. 1 yıldır banlamayan adsense şimdi mi banlıyor ?

Siteye hit çekmek için yapılan bir dolandırıcılık.

Ben de beş aydır bu işi yapıyorum. ben de hepinizden çok iyi paralar kazandım ama bu iş burada bitti herkese geçmiş olsun. Farklı düşünceleri ve şu ana kadar adsense si banlanmayan 1.hata sonra bu konuya bekliyorum.

banlayin sunu , daha ilk mesaji , uzun sure arastirdim diyor bide , kendisinin reklamini yapiyor.

hiç alakası yok aynısını kaç kere yazdılar google istese bir sistem çıkartıp bunu yapar zaten anında banlar milyonlarca kişiyi bunun başka birşeyle alakası var

Ben de beş aydır bu işi yapıyorum. ben de hepinizden çok iyi paralar kazandım ama bu iş burada bitti herkese geçmiş olsun. Farklı düşünceleri ve şu ana kadar adsense si banlanmayan 1.hata sonra bu konuya bekliyorum.

Git addmefast falan kullan, buralar sana ağır gelir.

Bakın ben size dürüst olarak açıklama yaptım sizi rahatsız etti ise silebilirim . Adsense konusunda Adsense ban hakkında danışmanlık yapan bir firma ile görüştüm. Adamda size sitemde baylaştığım açıklamayı yaptı 500$ yakın param gitti. Bu işin çözümü olsaydı yarısını adama verecektim. zaten verdiği hizmet için bu kadar bile almıyor. Ama çözüm yok Bu iş Türkiye'de bitmiştir o kadar.

Dostlar çocuklarla uğraşmayın işinize bakın boşverin. Belli ki bi site kurmuş yalan haberle banner parası kazanmak istiyo , sallayın : )

hocam hit çekmek istediğiniz belli olmuş en acemisinden reklam yapmışsınız.

kaos yaratmayın hemen youtube tan kazananların adsense leri kapatılacak gibi birşey olması imkansız o zaman youtube neden adsense reklamı yayınlama fırsatı veriyor youtube ta.

Asılsız haberlerle gaza gelmeyelim hemen.

Arkadaşlar Ben fikrimi paylaştım araştırıp. Adsense ye zarar verecek herhangi bir şey olmadı ve hesabımda 500$ param vardı. Bu sorunu çözecek varsa 300$ onun olsun. Bu sorunu yaşan tek ben değilim onlarca arkadaş bu sorunu yaşıyor. Dört gün önce bir arkadaşımın oldu. Acaba dedik hatayla kendi reklamına tıkladı galiba benim ve diğer arkadaşlarında başına gelince netice bu.

banlayın şu adamı. kaldırın linkini. saçmalamış resmen.

Yakın zamanda googledan Türkiye için partnerlikle ilgili bir açıklama yapılmıştı.İzin verileceği söylüyordu ki yayıncıların kazandığının iki katını google kazanıyor.Böyle bir adım atması saçma olur.Konuyu araştırıp net bilgi elde edene kadar başlığı kilitliyorum.Başlık sahibi arkadaş bilgilendirmek amacıyla başlığı açtıysa teşekkür ederiz.Aksi durumda gerekeni de yaparız...

Milletin kafasini kurcalayacak dikkatini cekecek sacma sapan bir konu ve mesaj.Konu Kilit.Uye uzaklastirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri