Adsense Dolar Hesabı Problemi ?

• Kullanıcı z3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

z3kk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar youtube kanalım var ve adsense e bağladım fakat adsense hesabım dolar hesabı ödeme yöntemini açtığım zaman amerikan bankası girmemi istiyor ben Türkiye'deyim bu hesabın ödemesini dolar olarak nasıl alabilirim hesabın tl ye dönmesini istemiyorum.

hocam nasıl becerdin bunu :) değişik geldi baya :)

Bende bilsem nasıl becerdiğimi :( hesapta para birikiyor ama ben alabilmem için amerikan bankasından hesap açmam gerekiyor ödeme şekli vs hiç bir şey değiştiremedim aslında amacım sadece bu hesaptaki ödemeyi olduğu şekilde almak hesap tr ye dönsün istemiyorum yardımcı olabilicek birileri inş. çıkar

Bende bilsem nasıl becerdiğimi :( hesapta para birikiyor ama ben alabilmem için amerikan bankasından hesap açmam gerekiyor ödeme şekli vs hiç bir şey değiştiremedim aslında amacım sadece bu hesaptaki ödemeyi olduğu şekilde almak hesap tr ye dönsün istemiyorum yardımcı olabilicek birileri inş. çıkar

aklıma gelen tek çözüm var hocam ; payoneer.com

hesap açmadan önce sordum,adsense de kullanabilirsiniz dediler.ben amazon,clickbank gibi yerlerde kullandım ama adsense de denemedim hiç.digerlerinde sorun çıkmadıgı için,ondada sorun çıkacagını sanmıyorum.

Benimde youtube kanalımdaki raporlarda "TL" yerine "$" var. Bunu değiştirebilir miyiz veya değiştirmek gerekli midir ?

hocam amerikan adsense acmissin orda gosterilen seyler amerikan bankalarina ait girmenin istenen numaralar..

Benimde youtube kanalımdaki raporlarda "TL" yerine "$" var. Bunu değiştirebilir miyiz veya değiştirmek gerekli midir ?

youtube hesabı türkiyeden para kazanmaya kapalı olduğundan dolayı amerikayı seçtiğiniz için dolar olarak kalıcak lakin adsense türk lirası üzerine açılmışsa paralar tl olarak sana aktarılıcaktır

aklıma gelen tek çözüm var hocam ; payoneer.com

hesap açmadan önce sordum,adsense de kullanabilirsiniz dediler.ben amazon,clickbank gibi yerlerde kullandım ama adsense de denemedim hiç.digerlerinde sorun çıkmadıgı için,ondada sorun çıkacagını sanmıyorum.

Payoneer den nasıl hesap açabilirim peki hocam Türkiyeden başvuru yapsam nekadar sürede onay alırım bunun hakkında bilginiz varmı peki ?

Payoneer e başvuru yaptım bakalım ne olucak teşekkürler hocam bi deneyelim inş. çalışır yoksa paracıklarım orada kalıcak :(

Payoneer den nasıl hesap açabilirim peki hocam Türkiyeden başvuru yapsam nekadar sürede onay alırım bunun hakkında bilginiz varmı peki ?

süre olarak normal bi bankaya gidip hesap açmakla aynı,kartı postayla gönderiyorlar.üye olmak için de google da "payoneer hesap açma" şeklinde arama yaparsanız biçok anlatım var gördügüm kadarıyla.ben üye olalı kaç yıl oldu hocam,inan şuan hatırlamıyorum detaylarını.

Payoneer e başvuru yaptım bakalım ne olucak teşekkürler hocam bi deneyelim inş. çalışır yoksa paracıklarım orada kalıcak :(

hayırlı olsun,bende uzun zamandır bankamatik kartı var.sizin kartta 15 gün içinde gelir yaklaşık olarak.ayrıca adsense in sizden istedigi bilgilerin hepsi şuan bende var yani çalışır bence.

hayırlı olsun,bende uzun zamandır bankamatik kartı var.sizin kartta 15 gün içinde gelir yaklaşık olarak.ayrıca adsense in sizden istedigi bilgilerin hepsi şuan bende var yani çalışır bence.

İnş. hocam tek ümidim bu şuanda :) sizde çalışıyorsa bende de çalışması lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri