Adsense Dünya Engeli ve Telif Durumları

• Kullanıcı Masterkey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Masterkey

Kayıtlı Üye
Adsenseniniz Bağladığınız kanalları Neye Göre siliyorsunuz?
Az önce 2. adsensemdeki tüm kanallar uçmuş ve muhtemelen spama da düştü.Neyseki ilk ve eski adsensemde sorun yok.

Telif Gelince Direk Tüm verileri ve hizmetleri siliyorum.
Turuncu Dışındaki Kırmızı olan kanalları direk siliyorum.Sanırım Turuncu uyarılı kanal yüzünden 2. adsensem gitti.

Asıl amacım Hangi durumlarda Kanallarınız siliyorsunuz."bu video Bazı ülkelerde engellendi" uyarısına Bazen hiç telif yansımıyor tamamen yeşil kalıyor.
Bu kanalları Ne yapıyorsunuz?

ilk adsenseme iyi kanallar bağlı genelde ve bağlamaya korkuyorum bi yenisini. 2. adsenseme ne varsa bağlamıştım

Son Olarak Kaç Kanal Bağlı Adsensenize Ve Bağlı Kanalın Fazla olması Adsense için sorun Teşkil Ediyor mu?

Son düzenleme:
1 tane bile dünya engeli gelirse sil o kanalı gitsin.Hele ki böyle bir dönemde.Diğer kanallarını riske etme.

1 tane bile dünya engeli gelirse sil o kanalı gitsin.Hele ki böyle bir dönemde.Diğer kanallarını riske etme.

Dostum peki sil diyorsunda bunu silince o kanal sayesinde adsensde birikn parayı alabilcz mi onu sildik dye bse olmasn yada kesinlşmsinimi bklyelm?

Teşekkürler.
Peki Siz Ne kadar Kanal Bağlıyorsunuz adsensenize?
Beni yeni kanal eklemek istiyorum temiz ve durumu iyi kanallar ama sayı artınca spama düşme ihtimali olmasından çekiniyorum.

Kesinleşir.Ben yüksek izlenimi olan kanallarımda sırf birine dünya engeli geldi diye günlük hatırı sayılır meblağlar bırakan kaç kanalımı sildim öyle.Bu benim metodum.Bu konuda tavrım nettir.1 tane için diğer kanallarımı riske atamam.Eğer sen dersen 1 taneden bişey olmaz o zaman sana bişey diyemem hocam.
Dostum peki sil diyorsunda bunu silince o kanal sayesinde adsensde birikn parayı alabilcz mi onu sildik dye bse olmasn yada kesinlşmsinimi bklyelm?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri