adsense duraksadı mı?

• Kullanıcı frankly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Sorun duzeldimi arkadaslar bende kaç saattir bir artis olmadi kanallarda acik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim bir adsensemdede aynı problem mevcut.ikindiden beri saymıyor diyebilirim.

adsense kanal bağlayabilyiormusunuz arkadaşlar ya ben bağladığım vakit kapanıyor bir gün iki gün içinde bağlamadığım zaman sorun yok bağlayınca kapanıyor bir türlü düzelmiyor

adsense kanal bağlayabilyiormusunuz arkadaşlar ya ben bağladığım vakit kapanıyor bir gün iki gün içinde bağlamadığım zaman sorun yok bağlayınca kapanıyor bir türlü düzelmiyor
Aynen hocam o adsense hesabini bir kaç ay unut sen bi sure sonra spamdan cikar

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:13 ----------

benim bir adsensemdede aynı problem mevcut.ikindiden beri saymıyor diyebilirim.
Hocam senin sadece 1 adsenssdemi var başka hesaplarda normalmiki bende ki 2 adsensede ayni durumda

Aynen hocam o adsense hesabini bir kaç ay unut sen bi sure sonra spamdan cikar

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:13 ----------

Hocam senin sadece 1 adsenssdemi var başka hesaplarda normalmiki bende ki 2 adsensede ayni durumda

Yok bi tanesi değil açtıklarımın hepsinde aynısı oluyor bağladığım kanal bi iki gün içinde direk kapanıyor telif yada flag değil sebepsiz kapanıyor ip den değil pc den değil vds den değil bunların hepsini farklı farklı deniyorum sonuca varamıyorum ne yaptıysam olumsuz resmen kapanıyor :)))

arkadaşlar adsenseler saymayı bıraktı mı? Nedense 20k hitli kanal 30 tık almış :)

arkadaşlar adsenseler saymayı bıraktı mı? Nedense 20k hitli kanal 30 tık almış :)

3 gündür aynı sorun bende var fakat forumda nedense kimse bu sorundan bahsetmiyor piyango gene bize mi vurdu bilemiyorum.
Aralık ayında açtığım 2 adsensede reklam gösterimi yansımasına rağmen tıklama yok nerdeyse bir sorun olduğu kesin çünki kazanç 1/15'e düşmüş durumda.(Yılbaşında yaşanan bgbm düşüklüğünden bahsetmiyorum.)
3-4 gün önce açtığım adsensede ise bu sorun yok reklam gsöterimi ve tıkı normal şeklinde ilerliyor.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise yazarsa genel bir sorun olup olmadığını anlarız.
Kanallar zaten kısa süre dayanırken sebepsiz yere kapanırken izlenimlerin boşa gitmesi insanın canını çok sıkıyor .

3 gündür aynı sorun bende var fakat forumda nedense kimse bu sorundan bahsetmiyor piyango gene bize mi vurdu bilemiyorum.
Aralık ayında açtığım 2 adsensede reklam gösterimi yansımasına rağmen tıklama yok nerdeyse bir sorun olduğu kesin çünki kazanç 1/15'e düşmüş durumda.(Yılbaşında yaşanan bgbm düşüklüğünden bahsetmiyorum.)
3-4 gün önce açtığım adsensede ise bu sorun yok reklam gsöterimi ve tıkı normal şeklinde ilerliyor.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise yazarsa genel bir sorun olup olmadığını anlarız.
Kanallar zaten kısa süre dayanırken sebepsiz yere kapanırken izlenimlerin boşa gitmesi insanın canını çok sıkıyor .

Kasımda açılan kanaldan aralıkta açılan adsenseden ben artık bir hayır beklemiyorum

yıl başından önce açtığım adsenseye bağlı kanalda 3-4 gün önceye kadar reklam cıkmıyordu reklar çıkmaya başladı ama 20k izlenen kanalda 3-4k izlenme yansıyıp 10-20 tık var gösteriyor, umarım düzelir

yıl başından önce açtığım adsenseye bağlı kanalda 3-4 gün önceye kadar reklam cıkmıyordu reklar çıkmaya başladı ama 20k izlenen kanalda 3-4k izlenme yansıyıp 10-20 tık var gösteriyor, umarım düzelir

Aynen benimde o şekilde bu reklam sorunu ilk olarak 18 aralıkta başladı.Benim aralık ayında 1 adsensem bu durumdan etkilenmemişti .
Fakat şimdi o adsensede de bu şekilde sorun var .

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

Kasımda açılan kanaldan aralıkta açılan adsenseden ben artık bir hayır beklemiyorum

Aralıkta 4 adsense açtım 2 tanesinde sorun yoktu 3 gün önce reklam sorunu düzeldi diye sevindik ama şimdi gösterim yansıyor tıklama yok saçmalıkda orda zaten.
Reklam gösterimi var ve milletin tıklamaması yada bu kadar düşük oranda tıklaması benim içeriğimde imkansız .Adsense saymıyor anlaşılan reklam tıklamalarını.

3 ayrı kanalımdada herbirinde günlük 30 k gösterime 2,5 - 3 k tık olması gerekirken 350-380 civarı gelirler dip durumda bakalım ne olacak bugün basladı bendede bu durum.

ever kardeş duraksadı malesef 5 tık aldık anca, ama videolarda reklam çıkıyor

düzelme olan yok mu arkadaşlar? Napsak acaba adsense mi değiştirsek kanalları?

kazanclar rezil durumda reklam cıkmama ne illet birşeymiş dün 150 k izlenim var kanalda kazanc 3 haneyi zor geçmiş 4 hane olması gerekirken.

Yeni adsense ile deneme yapildi herhangi bir degisiklik olmadi ne yazikki yerlerde kazanclar

Burda yazanlar birşeyi es geçiyor.
Ocak ayında zaten reklamlar dip yapar.

Ben dün YT resmi kanaldan : Çalgı Çengi 1 filmini izledim baştan sona 14-15 reklam ekli iken 2 tane çıktı.
Gerisini varın siz düşünün.

Yani Ocak ayında herşeyi normal karşılayın.
Zaten Adsensede birton problem var birde bu Ayın laneti eklenince bunlar doğal.

Burda yazanlar birşeyi es geçiyor.
Ocak ayında zaten reklamlar dip yapar.

Ben dün YT resmi kanaldan : Çalgı Çengi 1 filmini izledim baştan sona 14-15 reklam ekli iken 2 tane çıktı.
Gerisini varın siz düşünün.

Yani Ocak ayında herşeyi normal karşılayın.
Zaten Adsensede birton problem var birde bu Ayın laneti eklenince bunlar doğal.

sadece adsensede yok partnerdede problem var 2 tane aynı içerik kanalım var bit tanesi 6200 izlemeye 70 dolar vermiş digeri 17000 izlemeye 13 dolar vermiş

arkadaşlar biraz kafanızı çalıştırın yahu. Ocak ayının ilk haftasında tv lerde bile hiçbir dizi neredeyse yeni bölüm yayınlamadı. Çünkü herkes yeni yılda reklam bütçelerini ve anlaşmalarını hazırlıyor. Adsensede aynı durum söz konusu olabilir. Yani bu sorunların hepsi gidecek. Ama sorunlar gidene kadar tabi bizde biraz törpülencez galiba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri