Adsense Engellendi Galiba?

• Kullanıcı irony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

irony

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar. Geçen sene açmış olduğum bir Adsense hesabım vardı, fakat neden oldu bilmiyorum ama o Adsense'yi hangi kanal'a bağladıysam 1, 2 gün içinde "Para Kazanma"sı kapanıyor. Bunun için yeni bir Adsense açmalıyım galiba. Şimdi yeni Adsense açmayı deniyorum fakat, önceden girmiş olduğum Adsense yüzünden onaylanmıyor. Bunun çözümü var mıdır?

o kapatılan kanalı bul ve imha et :)

Malesef, sildim fakat halâ aynı durum. Eğer forum'da böyle bir konu var ise, yardımcı olmanızı bekliyorum. Daha doğrusu açılabiliyormuş diye duydum.

Adsense sorunlu değil yoksa kapatılırdı.Adsenseye bağladığın kanalları gözden geçir.

Bütün kanalları Adsense'den silsem, asıl kullandığım kanalı eklesem sadece o zaman da sorun devam eder mi? Ayrıca Adsense Durumu; "Kayıtlarımızda hiçbir politika ihlâliniz yok. Teşekkür ederiz!" yazıyor.

Bütün kanalları Adsense'den silsem, asıl kullandığım kanalı eklesem sadece o zaman da sorun devam eder mi? Ayrıca Adsense Durumu; "Kayıtlarımızda hiçbir politika ihlâliniz yok. Teşekkür ederiz!" yazıyor.

İhlal olsa kapatmışlardı :) Telif yemeyip,kara listeye girmediysen bir sorun olmaz.

Arkadaşlar bütün kullanıcı yönetimini kaldırıp, yeni açmış olduğum kanalı ekledim. Şuan'da kullandığım kanal mevcut. Şimdi'de kapanma sorunu olur mu?

sadace kanalı silmen bir işe yaramaz
sorunlu kanalın google hesabını komple silmen lazım

arkadaslar yeni konu acmak istemedim bunun icin bi sorum olcak simdi daha onceden adsense ye bagladigim kanallar var 4-5 tane ama bu kanallar daha onceden banlandi kapatildi simdi ben bu banlanan youtube kanalinin adsense ile iliskisini nasil keserim yada kisa yoldan hesaplarimi siliyim lazim degil cunku hesaplar youtube icin acmistim

sadace kanalı silmen bir işe yaramaz
sorunlu kanalın google hesabını komple silmen lazım

Sorunlu kanalı nasıl tespit edebilirim? Önceden açmış olduğum kanalların birinde olabilir. Bunu öğrenmek için, mail atıyorlar mı yoksa kendimiz zihnimizi zorlayıp öylemi bulacağız?

Sorunlu kanalı nasıl tespit edebilirim? Önceden açmış olduğum kanalların birinde olabilir. Bunu öğrenmek için, mail atıyorlar mı yoksa kendimiz zihnimizi zorlayıp öylemi bulacağız?

zaten para kazanman kapatıldığında tüm kanallarına bir mail gelir
o malde "xxx kanalınız yüzünden veyahut [email protected] hesabınız yüzünden tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldı" mealinde bir mail gelir
o hesaba girdikten sonra
https://www.google.com/settings/datatools?ref=home
linkine tıkla ve hesabı ve verileri sil ölümüne gir tüm kutucukları doldur hesabı sil

zaten para kazanman kapatıldığında tüm kanallarına bir mail gelir
o malde "xxx kanalınız yüzünden veyahut [email protected] hesabınız yüzünden tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldı" mealinde bir mail gelir
o hesaba girdikten sonra
https://www.google.com/settings/datatools?ref=home
linkine tıkla ve hesabı ve verileri sil ölümüne gir tüm kutucukları doldur hesabı sil

Diğer kayıt ettiğim hesaplara nasıl erişebilirim? Diğer kanalların giriş mail'ini unuttum da.

Diğer kayıt ettiğim hesaplara nasıl erişebilirim? Diğer kanalların giriş mail'ini unuttum da.

hesabın giriş bilgilerini kaybettiyse veya unuttuysan o adsense artık cöptür kullanma artık.
(benim bildiğim başka bir yöntem yok biraz arastır eğer baska yöntem yoksa bu adsenseyi kullanma)

Kurtarma maili vb. yoksa temiz bir adsense açıp yeni kanallarla yola devam etmen senin için iyi olur.Açtığın kanalları da bir yerlere not edersin artık :)

Kurtarma maili vb. yoksa temiz bir adsense açıp yeni kanallarla yola devam etmen senin için iyi olur.Açtığın kanalları da bir yerlere not edersin artık :)

Yeni Adsense nasıl açacağım? Yeni Adsense açmaya çalıştığımda önceki Adsense ile etkileşimde bulunduğumu söylüyor. Eğer başka yöntem var ise, ÖM atabilir misiniz?

Yeni Adsense nasıl açacağım? Yeni Adsense açmaya çalıştığımda önceki Adsense ile etkileşimde bulunduğumu söylüyor. Eğer başka yöntem var ise, ÖM atabilir misiniz?

Bilgilerde değişiklik yaparsan sorun olmaz.Sonra değiştirirsin.

Kardeşim

Modemi resetle IP değişikliği için
Tarayıcıdan çerezleri (yada komple geçmişi) temizle

Sonra yeni bir gmail ile adsenseye başla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri