Adsense erişemiyorum!

vavavoom

Kayıtlı Üye
Web sitesi
lprgvn00.blogspot.com
O konuyu şu an bulamadım ama bir arkadaşın anlattığı yöntemle youtube ve adsense mail adreslerini farklı yapıyordum. İkinci maili ekleyip yönetici yaptım. İkinciye girip birincinin yetkisini kaldırdım. Sonra baktım bu yöntem hoş değil. Youtube'a girmek için 1. maili, adsense girmek için 2. maili kullanırken sıkıntı yaşıyorum. İkisine de chrome üzerinden girmek istediğim için tekrar eski haline çeviriyim dedim. 1. maile yetki verdim geri. Onay maili geldi ancak tıkladığımda direk destek sayfasına yönlendiriyor. Adsense'e şu an iki mail ile de giremiyorum. Bu yazılar çıkıyor. Yardım.
mjc4b.jpg

ANLIK SIKINTI OLABİLİR hocam daha önce böyle bir işlem yaptım yarın birdaha deneyin

kardeşim yeni hesapların görünmesi 24 saat sürüyor demiş zaten biraz sabret yarını bekle eğer zorun çözülmezse google forumlarından araştır ve mail at.

O konuyu şu an bulamadım ama bir arkadaşın anlattığı yöntemle youtube ve adsense mail adreslerini farklı yapıyordum. İkinci maili ekleyip yönetici yaptım. İkinciye girip birincinin yetkisini kaldırdım. Sonra baktım bu yöntem hoş değil. Youtube'a girmek için 1. maili, adsense girmek için 2. maili kullanırken sıkıntı yaşıyorum. İkisine de chrome üzerinden girmek istediğim için tekrar eski haline çeviriyim dedim. 1. maile yetki verdim geri. Onay maili geldi ancak tıkladığımda direk destek sayfasına yönlendiriyor. Adsense'e şu an iki mail ile de giremiyorum. Bu yazılar çıkıyor. Yardım.
mjc4b.jpg

Diger konuda arkadaş 1. hesabının yetkisini kaldırın dememiş ki hocam niye böyle birşey yaptınız

selçuk kardeşim amaç zaten 1. mailin (youtube ve adsense aynı olan mailin) yetkisini kaldırmak önce yeni mail adresini ekliyorsun sonra 1. mailin yetkisini kaldırıyorsun yalnız arkadaş bunu yaptıktan sonra tekrar eski haline getireyim demiş ve bu hatayla karşılaşmış bu şekilde anladım ben yanlışsam düzeltin.

selçuk kardeşim amaç zaten 1. mailin (youtube ve adsense aynı olan mailin) yetkisini kaldırmak önce yeni mail adresini ekliyorsun sonra 1. mailin yetkisini kaldırıyorsun yalnız arkadaş bunu yaptıktan sonra tekrar eski haline getireyim demiş ve bu hatayla karşılaşmış bu şekilde anladım ben yanlışsam düzeltin.

Dogru sanırım bilemiyorum artık

Öyle olcak tabi. Adsense için bir hesaba youtube için başka bir hesaba giriceksin. Herkes öyle kullanıyor burda. Adsense hesabının oldugu youtube la video falan yükleme.
Hesaplar arasında hızlı geçiş yapmak için chrome da quick login eklentisi var onu kur. Forumda anlatılmıstı nasıl kullanılacagı zaten basit.

bende birinci mailin yetkisini kaldirmak istedim ancaq bir sorun olacagini anladim cunki ikinci maile yoneticilik verilirse birikmis paramin siline bileceyini duydum ne kadar dogru bilmiyorum :)

Durum aynen dediğiniz gibi hocam. Yeni bir gmail alamıyorum. Onaylarken aynı telefon numarasını kullandığımdan olabilir mi?

edit: ikinci mailim devre dışı kalmış.
Çözüm için ne öneriyorsunuz?

Olabilir net birşey söyleyemeyeceğim çünkü youtube ve adsense ayrı maillere bağlı olarak kullanıyorum farklı yurtdışı tele sahip bir adet gmail hesap bilgilerini p.m atayım bir dene bakalım umarım sorunu çözersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri