Adsense Fazla Kazanç Sorunu

• Kullanıcı clozgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

clozgun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ..Öncelikle herkesin İşçi bayramını ve Regaip Kandilini kutlarım..Sormak istedigim soru şu ; Çok kazandıran kanallarınızın ödemesini Adsense'den sorunsuz olarak alabildiniz mi ? Şu anda çok kazandıran 3 kanalım var.bu 3 kanaldan biri tek adsenseye bağlı .o adsense de başka kanal yok aylık getirisi 3000-4000 TL arasında , Diger 2 kanalım başka adsenseye bağlı ve ondada bu kanallar dışında adsense yok.O adsensenin aylık kazancı ise 9000-1000 arasında değişiyor.Pinler adrese bir türlü gelmediğinden mecburen 3. pin için Haziran ayına kadar bekleyecegim.. Hazirana kadar böyle giderse 1 adsensede yaklaşık 20.000 TL birikmiş olacak diğerinde ise 8000 TL.. Bu kadar büyük meblağların adsense tarafından ödenmesinde herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?..Büyük meblağlar kazanan arakadaşlar ödemelerini sorunsuz alabildiler mi ? Adsenseyi böl diyen arkadaşlar daha önce başka kanallarımı başka adsenseye bağladığım için bu kanalları başka adsenseye taşımam şu aşamada mümkün değil.Böyle bir sorunla karşılaşmamış arkadaşlar şöyle olabilir böyle olabilir gibi kulaktan dolma yorumlar yapmazlarsa sevinirim.Gerçekten büyük meblağlar kazanmış arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa konunun işleyişi açısından daha faydalı olur.

Aylık brüt 10bin $ a kadar sıkıntı yok diye biliyorum ama bu şekilde pinsiz ve birikmiş olacağından biraz riske girmiş olacak yine de 20bin TL den bir şey olmaz sanırım.

Aylık brüt 10bin $ a kadar sıkıntı yok diye biliyorum ama bu şekilde pinsiz ve birikmiş olacağından biraz riske girmiş olacak yine de 20bin TL den bir şey olmaz sanırım.
Evet sıkıntı bu hocam mayıs ayında çekebilsem sorun olmayacak ama böyle devam ederse kazanç 20.000 üzerine bile çıkabilir..Açıkçası ben adsensin o kadar büyük meblağları ödeyeceğini düşünmüyorum..Kanallar özgün olsa belki ancak spam olduğundan çamura yatacaklar gibi geliyor..

hocam sizin ayda dediğiniz parayı günde kazananlar var. ayda 5 haneli alanlar var. sorun olmaz.

Sorun yok kardeş. Kazanabildigin kadar ödemeni alırsın. Bu arada yanlis anlamazsan yukaridaki paylasiminda rakam falan belirtmen yakisik olmadi. Xxx diye duzeltirsen daha faydali cevaplar alabirsin.

Sorun yok kardeş. Kazanabildigin kadar ödemeni alırsın. Bu arada yanlis anlamazsan yukaridaki paylasiminda rakam falan belirtmen yakisik olmadi. Xxx diye duzeltirsen daha faydali cebaplar alabirsin.
Hocam belki haklı olabilirsin ancak ben oraya meblagları bilerek yazdım .Amacım kimseyi rencide etmek ya da reklam yapmak değil.Çünkü belli meblağların üzerindeki paraları adsensenin ödememek için çamura yattığını okumuştum.Daha faydalı bilgiler alabilmek için yazdım.CyberTR'nin de belirttigi gibi 10.000 dolara kadar bir sorun yasanmıyor diye biliyorum ama ne kadar gerçek onu bilemiyorum..oraya xxxxx yazsam 10.000 mi 90.000 mi ne demek istediğim belli olmayacak.Ve adsensenin bu konudaki limitini öğrenemeyceğim..Bu şekilde yazmam forum kurallarına aykırı ise tabi ki düzeltirim hocam..Umarım ne demek isteğim anlaşılmıştır..

Hocam belki haklı olabilirsin ancak ben oraya meblagları bilerek yazdım .Amacım kimseyi rencide etmek ya da reklam yapmak değil.Çünkü belli meblağların üzerindeki paraları adsensenin ödememek için çamura yattığını okumuştum.Daha faydalı bilgiler alabilmek için yazdım.CyberTR'nin de belirttigi gibi 10.000 dolara kadar bir sorun yasanmıyor diye biliyorum ama ne kadar gerçek onu bilemiyorum..oraya xxxxx yazsam 10.000 mi 90.000 mi ne demek istediğim belli olmayacak.Ve adsensenin bu konudaki limitini öğrenemeyceğim..Bu şekilde yazmam forum kurallarına aykırı ise tabi ki düzeltirim hocam..Umarım ne demek isteğim anlaşılmıştır..
Estağfurullah iyi niyetini anliyorum. O zaman bende sunu belirteyim 10 bin $ alt siniri veya ust siniri diye birşey söz konusu degil.

Tabii ki 10bin $ diye adsensenin belirtmiş olduğu bir sınır yok ancak bu işi tecrübe edenlerin genel kanısı bu yönde. 10 bin $ dan sonra incelemeye alınma ihtimali yüksek en azından.

Tabii ki 10bin $ diye adsensenin belirtmiş olduğu bir sınır yok ancak bu işi tecrübe edenlerin genel kanısı bu yönde. 10 bin $ dan sonra incelemeye alınma ihtimali yüksek en azından.
Evet hocam bunu ben de birkaç yerde okumuştum.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar genelde bu konuda konuşmaktan çekiniyorlar nedense.Ancak forumda bu konuyu merak eden birçok arkadaş var..

Allah (c.c) (herkezin) kazancını arttırsın. ben 20 tlye razıyım :D (konu baltalamak gıbı anlasılmasın lutfen)

Allah (c.c) (herkezin) kazancını arttırsın. ben 20 tlye razıyım :D (konu baltalamak gıbı anlasılmasın lutfen)
Amin Kardeşim..Allah herkesin kazancını bol ve daim etsin..Amacım kimseyi rencide etmek , kırmak ve reklam yapmak değildir..Umarım konu bu şekilde anlaşılmaz ve gerçekten bu konuda tecrübeli kişiler kıymetli yorumlarını bu konudan esirgemezler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri