Adsense form bölümü tekrar aktif

• Kullanıcı thnx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

thnx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsense form bölümü tekrar aktif oldu Screenshot by Lightshot

Şuan formu doldurup göndericem onay gelicek mi bilmiyorum yazacağım buraya.

Bu hesap toplamda 5 yada 6 kez pin istendi bu arada.Pin talep etme hakkım kalmamıştı.Şimdi form bağlantısı tekrar çıktı ve gönderdim..

Hesap onaylandı arkadaşlar ... http://prntscr.com/dnd3ve Yaklaşık 10 dakka sürdü.
Bu hesapta en son pin oluşturma tarihi 30 Kasım 2016.
Yalnız 3 pinden fazla oluştu tahminim 5 diye hatırlıyorum..

Son düzenleme:
Katiliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 3.pinden 22 gün sonra kabul edilmeyen formum olmadı hiç.ama emin olmak lazım 22 gün geçti mi son pin isteme tarihi üzerinden.Size tavsiyem TC kimliğinizde ufak tefek sansür ve düzenlemeler yapıp önlü arkalı onu gönderin.Adsense hesabının adres sayfasının ekran görüntüsü 2'dir kabul edilmedi bende.

hocam 3.pinden 22 gün sonra kabul edilmeyen formum olmadı hiç.ama emin olmak lazım 22 gün geçti mi son pin isteme tarihi üzerinden.Size tavsiyem TC kimliğinizde ufak tefek sansür ve düzenlemeler yapıp önlü arkalı onu gönderin.Adsense hesabının adres sayfasının ekran görüntüsü 2'dir kabul edilmedi bende.

Adsense ekran görüntüsü ile onayladım şuan.Kimliğe gerek kalmadan.
30 Kasım en son pin oluşturulma tarihi ama 5 yada 6 kez pin oluşturdum diye hatırlıyorum bu hesaba..

Adsense hesabının 1 tanesinin pini daha gelmedi dün 3 cüyü istedim bakalım. Sonuç ne olacak.

Bu iyi bir olay, belki tekrar eski seyrine 3. pin istedikten 20 gün sonra açılan kısma döner.

Güzel Haber umarım herşey yoluna girer...

Adsense ekran görüntüsü ile onayladım şuan.Kimliğe gerek kalmadan.
30 Kasım en son pin oluşturulma tarihi ama 5 yada 6 kez pin oluşturdum diye hatırlıyorum bu hesaba..

Kardeşim hangi alanın resmini gönderdin adsenseye ? Eski sürümdeki o yer, yeni sürümde yok çünkü..

Yardımcı olursan sevinirim..

3. pini istedikten sonra üzerinden en az 30 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum.
Bu zaman zarfında zaten 4. pinide istemiş oluyorsunuz

ayın 18inde form gönderdim.19.unda banka ekledim 20 sinde para hesaba geldi.Yani hiç bir sorun yok

Beyler deneyen bi cevap versin yurtdışı hesaplarda bu form göndererek onaylatma işlemi çalışıyor mu? Eğer oluyorsa ingiltere hesap açalım bi tane..

Arkadaşlar adsense form bölümü tekrar aktif oldu Screenshot by Lightshot

Şuan formu doldurup göndericem onay gelicek mi bilmiyorum yazacağım buraya.

Bu hesap toplamda 5 yada 6 kez pin istendi bu arada.Pin talep etme hakkım kalmamıştı.Şimdi form bağlantısı tekrar çıktı ve gönderdim..

Hesap onaylandı arkadaşlar ... Screenshot by Lightshot Yaklaşık 10 dakka sürdü.
Bu hesapta en son pin oluşturma tarihi 30 Kasım 2016.
Yalnız 3 pinden fazla oluştu tahminim 5 diye hatırlıyorum..

Adsense de ilk pini ne zaman veya hangi ay istemiştiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri