Adsense geçersiz izlenim Yüzünden kapandı

Y
  • Kullanıcı yakanzee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Y

yakanzee

Guest
Arkadaşlar herkese hayırlı kazançlar. Adsensem geçersiz izlenimden dolayı kapandı. Şunu biliyorum para ile videoya izlenim kastırınca google geçersiz izlenimden hesabı devre dışı bırakıyor. Fakat ne izlenim kastırdım nede ona benzer bir şey yaptırdım, zaten adsense yeniydi ve toplamda max 700 izlenim olmuştu. Anlam veremedim bu işe sizce neden ?

Arkadaşlar herkese hayırlı kazançlar. Adsensem geçersiz izlenimden dolayı kapandı. Şunu biliyorum para ile videoya izlenim kastırınca google geçersiz izlenimden hesabı devre dışı bırakıyor. Fakat ne izlenim kastırdım nede ona benzer bir şey yaptırdım, zaten adsense yeniydi ve toplamda max 700 izlenim olmuştu. Anlam veremedim bu işe sizce neden ?

adsenseyi ne zaman açmıştınız hocam ?

3-4 ay mı gün mü

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhakkak biyerden etkilenmiştir yenide olsa

3-4 gün ve ban yediysnz durumlar vahim

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim adsense hesabıma bağlı bir kanalımda izlenim kanal takip programında -75 görünüyor.Bu neye delalettir acaba ? Zaten bu adsenseme 2 kanal ekli.Biri özgün kanalım biri de spam.Kanalım 2011 de açıldı.Adsense ise 1 yıllık.

quizden atılan kanal bağladın mı hiç hocam?

quizden atılan kanal bağladın mı hiç hocam?

yok hocam quiz çalışmıyorum

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:49 ----------

Normal hocam.Şu aralar zaten hesaplar banlanan banlanana.Yeni bir gmail açıyorsunuz.Hemen başvuru yapıyorsunuz ve hemen para kazanmaya başlıyorsunuz.
Tedbir yöntemleri kendime göre.
Eski bir gmail hesabı kullanmaya gayret gösterin.
Adsense başvurunuz telefon ile doğrularken eski kullandığınız telefonları kullanmayın.Tamamen farklı bir telefon olsun.Farklı bir ülke gerçek sim kart olabilir.
İsim soy isim aynı şehir ve adres tamamen farlı bir lokasyon olsun.
Diğer kendinize ait gmail hesapları ile bağlantısı olmasın. ( Kurtarma epostası gibi. )
Adsense başvurunuz onaylandıktan sonra hemen kanal bağlamayın.İhtarlı kanalları hesabınıza bağlamaktan kaçının.

Bol şans..

aynı tedbirleri bende alıyordum ilk başlarda okadar özen gösterdiğim adsensem banlandı ki çocuk gibi bakıyordum resmen ip,lokasyon,doğrulama telefonları vs. hepsi titizlik eseriydi ama ban yedim yani dediğiniz gibi bol şans lazım bize..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri