Adsense gelirli kanallar alınacaktır

• Kullanıcı paradox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

paradox

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kuzenim için tercihen adsense aylık 1K, 2K üzeri gelirli haber,müzik,funny kategorisi dışında tükçe olmayan kanal(lar) alınacaktır. kanalını satmak isteyen ilgilenen arkadaşlar

bu şablona göre kanal detaylarını istedikleri ücreti pm ile bildirmeleri rica olunur :)

Kanal Kategorisi : dizi,film,çizgi vs. gibi
Kanal Dili : (mutlaka belirtiniz.)
Abone Sayisi : (kanalinizdaki abone sayisini belirtin)
izlenim Sayisi : (Kanalinizdaki izlenim sayisini belirtiniz)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Kanaliniz Eslesen 3.Taraf,yada Topluluk ihtari gibi ihtar aldimi,aldiysa kac tane onu belirtiniz.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Kanalinizin Günlük kazancını belirtiniz)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanalinizin Ozelliklerinin Aktif yada kapali oldugunu gosteren sayfanin resmini ekleyiniz)
Kanal Satis Fiyatiniz : (Kanaliniz icin istediginiz Miktari giriniz.Mutlaka yazilmalidir ve Mecburidir.)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanaliniz hakkinda ek bilgileri burda yazabilirsiniz.)

arkadaşlar egonuzu tatmin etmek için lütfen pm göndermeyin. kendim için alım yapmıyorum bu alımı kuzenim için gerçekleştiriyorum.

konu gayet açık diye düşünüyorum aylık 1K, ve üzeri gelirli kanallar alınacaktır.

satmak istemediğiniz kanal için, elimde günlük getirisi şu kadar, izlenimi bu kadar vs. şöyle bir kanal var ne fiyat verirsin? diye pm geliyor. sonrasında elimdeki kanalı satmayı kesinlikle düşünmüyorum sadece fiyat araştırması yapıyorum diyor.

arkadaşlar gerçekten kanalınızı satma niyetindeyseniz,ciddi satıcıysanız konu altından yada pm ile gerçekten satmak istediğiniz kanal(lar) için pm gönderiniz. anlayışınız için teşekkür ediyorum.

herkese bol kazançlar diliyorum :D

kanal değil fakat adsense satabilrim.kanalı satamıyorum çünkü kanal alt kanal ve ana kanal patladı :D alt kanala erişim yapamıyorum hiçbir şekilde :D direk adsense alırım derseniz aylık +1 k üzeri kazandırma garantisi var.almayı düşünürseniz satarık

kanal değil fakat adsense satabilrim.kanalı satamıyorum çünkü kanal alt kanal ve ana kanal patladı :D alt kanala erişim yapamıyorum hiçbir şekilde :D direk adsense alırım derseniz aylık +1 k üzeri kazandırma garantisi var.almayı düşünürseniz satarık

aknur' Alıntı:
bu arkadaşın alt kanala erişim yapabilmesi için

plus.google.com üzerinden ana kanala bağlanıp

şu yönlendirmeleri sırasıyla takip edip

http://i.hizliresim.com/rY3o8z.png

ardından gösterilen kısımdan alt kanal mailine şifre oluşturduktan sonra ana kanaldan bağlanmak yerine direkt alt kanalın maili ve atadığı şifre ile bağlanmayı denemesini tavsiye ederseniz sevinirim. bi faydası olabilir belki
.....

senin verdiğin bilgiye kurban olayım ben yaaa D: :D şifreyi oluşturduk şimdi gelsin paracıklaaaarrr :D :D eylülde alacğım ödemeyle sana şöyle ufak bi pizza ısmarlamak isterim hocam :D :D

Hocam bilgi bana ait değil:) aknur sizin mesajınızı report etmiş. Report mesajı olarakda benim alıntıladığım mesajı yazmış. Ben sadece aracıyım:)

Hocam bilgi bana ait değil:) aknur sizin mesajınızı report etmiş. Report mesajı olarakda benim alıntıladığım mesajı yazmış. Ben sadece aracıyım:)

Valla çok sağolun aknur hocam iyiki reportlamış :D :D ben hemen çalışmalara devam edeyim :D kanal satışı adsense satışı iptal benim tarafımdan :D

spamdan kanallar kapanıyorya hocam bu ürün ulaşılamıyor deniyor o hesaba direk yönetici atasak kurtarabilirmiyiz bilginiz varmı bu konuda

hocam kuzenime kendi 2. adsensemi verdim. adsense hesaba şu durumda ihtiyaç yok yalnız gelirli 1K ve üzeri kanalınız varsa düşündüğünüz fiyat nedir gönderirseniz anlaşırız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri