Adsense Gerçekleri /İtiraf içerir

• Kullanıcı zpostar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zpostar

Kayıtlı Üye
I am a former Google employee and I am writing this to leak information to the p - Pastebin.com

Ne kadar gerçeklik payı içeriyor bilmiyorum ancak eski bir çalışanın itirafları olduğu iddia ediliyor.Her ne kadar biz sınırları zorlasakta, hiçbir kural dışı hareket olmayan hesapları da kapatıldı ben dahil birçok arkadaşımızın.

İtirafta anlatılanlara göre 3 kısıma ayırmışlar hesap kontrollerini Aylık 1000-5000-10.000 diye 3 gruba ayırmışlar.10.000 üstü direk kırmızı grup diye adlandırılmış.Çok sıkı kontrollerden geçirdikleri bu hesapları kafalarına göre random kapatmışlar.Çoğu kapatmada sebep olarak geçersiz tıklama olarak açıklama yapmışlar. Zaten biliyoruz ki kapanan hesaplar %90 geri açılmıyor.Zaten bu işlerin bu şekilde yürüdüğünü az çok tahmin ediyorduk üzerine bu tarz itiraflarda düşmeye başlayınca daha da kesinleşti kanımca.

Her geçen gün bu işler biraz daha zorlaşsa da yılmadan devam :) Onlar bizimle uğraştıkça biz daha fazla yılmadan devam edelim.Herkese iyi çalışmalar kolay gelsin :)

Çok mantıklı forumda bu durumda olan çok arkadaşımız var google keşke bir önlem alsa bu duruma.

Hoca ozaman kazancı hesaplarda paylaştıracaksın 1 hesap aylık 5bin tl yerine 5 hesap aylık herbirinden 1.000 tl

Google zaten kazançların yüzde 30 gibi bir oranını alıyor neden böyle birşey yapsın ben inanmıyorum. Ayrıca Adsensenin alternatifi yok.

O kadar kazandıkta kapanması kaldı :cool: kendim için bu laf tabi :D

15.000+ aldığım da oldu ama hiç bir sorun yaşamadım . Bence gerçeklik payı yok ama yinede dikkatli olmak lazım

şuan dünyada güvenebileceğiniz en iyi firma google. adamlara bu kadar güvenilmesinin nedeni zaten doğru ve dürüst olmaları. siz özgün çalıştınızda kanalınızımı kapattılar. adamlar başdan sözleşmede demiş zaten spam ve sahtekarlık kural ihlalidir diye.buna rağmen takır takır paraları ödüyorlar daha ne istiyosunuz anlamadım. insanoğlunun gözü aç bikere. aç gözlü hiçbirşeyle yetinemez.

şuan dünyada güvenebileceğiniz en iyi firma google. adamlara bu kadar güvenilmesinin nedeni zaten doğru ve dürüst olmaları. siz özgün çalıştınızda kanalınızımı kapattılar. adamlar başdan sözleşmede demiş zaten spam ve sahtekarlık kural ihlalidir diye.buna rağmen takır takır paraları ödüyorlar daha ne istiyosunuz anlamadım. insanoğlunun gözü aç bikere. aç gözlü hiçbirşeyle yetinemez.

Öncelikle sakin olalım evet ne yazıkki ilk ayımda xxx ödeme aldğım adsensemi kapattılar. Sadece 2 kanal bağlıydı ve spam yapmadan günde 3-5 video ile özgün çalışıyordum.Ve geçersiz tıklamadan kapatıldı.Nedenini hiçbir zaman öğrenemedim.Aç gözlülük demişsin ama Azla yetinende çoğu bulamazmış buda bir gerçek.Zaten bu mantalitede olanlar hiçbir zaman kazanamaz.Kim istemez çok para kazanmayı dostum bunun ne alakası var aç gözlülükle.Hepimiz genç adamlarız her zaman daha iyisini istiyoruz ,daha iyisini elde etmek için çabalıyoruz.Bu çabamızda böyle devam edecek emin ol

hocam ben gecen 8420 kaybettim adsensem banlandı , daha sonra aynı ipteki öteki adsenselerimde ban yedi. sebep olarak [MENTION=1523]mNote[/MENTION] adminimize gönderilen sacma sapan videoların aynısı gönderdiler. neden ban yediğimi bugun bile anlamıs değilim bu postu da 8000 tl yi gecenleri isaretliyor diye yazan bir arkadas vardı ona cevap olsun diye yazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri