Adsense görüntüleme sayısındaki bariz eksiklik!

drogba11

Yasaklanmış
bunu bir süre öncede fark etmiştim ama video izlenimleri rutin gittiğinden göze batmıyorduş arada bir video patladığında bu açık çok galiz bir şeklde göze batıyor.

diyelim bir video 1000 izlenmişse adsense 300 olarak kaydediyor. bekle gelir demeyin. geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye gelmiyor. bu 700 izleme nereye gidiyor ya adsense içinde çalışanlarda baya bi vurgun yapan tayfa var(ki bu bence çok büyük olasılık) yada kafasına göre tam izlenmedi bikaç saniye izlemişler falan bahane edip sayım yapmıyor. bu olay 2-3 ay öncede olmuştu burda sevdiğim bir kardeşimle paylaşmıştım durumu oda şaşırmıştı. demek hala durum aynı bu yolsuzluğun sebebi nedir başına gelen var mı?

Edit: Sebep cep telefonu izlenimleri gibi görünüyor. aynı durumla karşılaşanlar varsa https://www.youtube.com/analytics?o=U#dt=nt,fe=16430,fr=lw-001,fs=16403;fcr=0,r=devices,rpr=d bu bölümden kontrol edebilirler. (link içın anıl kardeşime teşekkür ederim.)

Son düzenleme:
zamanınızı daha faydalı şeylere harcayım derim ben birakin boş işler ile ugraşmayı:) yok adsense vurgun yapıyor izlenimlerim eksik yansıyor gibi lafları:)

Bu arada adamlar izlenimi problem edip vermiyeceğinden değil milyarlarca video izleniyor, en sağlam götürdükleri yer Adsenseyi işleme sokmamaları olaya oradan bakarsan bariz emeklerimiz gidiyor en azından bunu göstere göstere yapıyor benim politikam bu diyerek. :)

zamanınızı daha faydalı şeylere harcayım derim ben birakin boş işler ile ugraşmayı:) yok adsense vurgun yapıyor izlenimlerim eksik yansıyor gibi lafları:)

bundan daha önemli tek bir şey söyle adsensede? tekrarlıyorum 2 değil tek bir şey söyle . niye çalışıyoruz? bomboş past kasma bunan daha büyük sıkıntı mı oluyormuş. örnk: 1000 kişi izliyor 100 gösterim yansıyor. veya 10 bundan daha büyük adsense hakında ne durum olabilir. boş post kasma derdindesin.

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

Geçersiz tık youtube..

bu kadar geçersiz yık olacağını sanmam tamamen organik sonuçta. hadi %20 si geçersiz olsun %50 geçersiz tık nedir çok ilginç geliyor bana. orda vurgun vardır yoktur o kızma takılmayın . yoksa bu neden kaynaklanıyordur biliyorsanız mesela onu söyleyin fikir verin. ( seni tenzi ediyorum genel konuştum sen fikir beyan etmişin geçersiz tıktır diye)

bundan daha önemli tek bir şey söyle adsensede? tekrarlıyorum 2 değil tek bir şey söyle . niye çalışıyoruz? bomboş past kasma bunan daha büyük sıkıntı mı oluyormuş. örnk: 1000 kişi izliyor 100 gösterim yansıyor. veya 10 bundan daha büyük adsense hakında ne durum olabilir. boş post kasma derdindesin.

Burda kimse google yetkilisi değil google adsense ile iletişime geç benım bu kadar izlenmem var neden bu kadar yansitiliyor diye sor onlar sana söyler bunu ! :)

Bu olay herkesin başına geliyor yapacak ne var hiç ! boşuna kafa yormaya degmez..

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Nereden biliyorsun boş olduğunu

adsense bütün kullanıcıların paralarını gasp ediyor haklısın ne diyim:)

Burda kimse google yetkilisi değil google adsense ile iletişime geç benım bu kadar izlenmem var neden bu kadar yansitiliyor diye sor onlar sana söyler bunu ! :)

Bu olay herkesin başına geliyor yapacak ne var hiç ! boşuna kafa yormaya degmez..

turanakça ne içtin ? forum dayız forum da, forum da gelmiş foruma sorma googleye sor diyorsun ee sende yazma o zaman burda bişi git googlede çalış. kimle kavga etiysen derdini çöz öyle gel. şu an emin ol çok saçma konuşuyorsun konuyuda baltalıyorsun .

---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

bu ilginçmiş mobil izlenimler adsenseye yansımıyor mu?

bu kadar geçersiz yık olacağını sanmam tamamen organik sonuçta. hadi %20 si geçersiz olsun %50 geçersiz tık nedir çok ilginç geliyor bana. orda vurgun vardır yoktur o kızma takılmayın . yoksa bu neden kaynaklanıyordur biliyorsanız mesela onu söyleyin fikir verin. ( seni tenzi ediyorum genel konuştum sen fikir beyan etmişin geçersiz tıktır diye)

Sebep ap açık ortada aslında, bir dünya Youtube hit hizmeti aldında siteler var videoları hitlendirme adı altında Youtube de her geçen gün çemberi daraltıyor bildiğin üzere, dahada hassaslaşıyorlar misal bir kişi videona girdi 20 saniye izledi baktıki vaz geçti çıktı, bu gibi durumlarda Youtube nin botları bunları geçersiz hit aldırmaya yönelik tıklama sayıp işleme sokmayabilir, çünkü hit aldıran sitelerden kaynaklı olduğunu düşünüyor..

turanakça ne içtin ? forum dayız forum da, forum da gelmiş foruma sorma googleye sor diyorsun ee sende yazma o zaman burda bişi git googlede çalış. kimle kavga etiysen derdini çöz öyle gel. şu an emin ol çok saçma konuşuyorsun konuyuda baltalıyorsun .

---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

bu ilginçmiş mobil izlenimler adsenseye yansımıyor mu?

report butonunu kullanırsın ! faydalı birşey soyluyormussun gibi bide baltalıyorsun diye ithamda bulunuyorsun ..ayrıca ne içtin diye de aşagılıyıcı ithamlarda bulunma!

Sebep ap açık ortada aslında, bir dünya Youtube hit hizmeti aldında siteler var videoları hitlendirme adı altında Youtube de her geçen gün çemberi daraltıyor bildiğin üzere, dahada hassaslaşıyorlar misal bir kişi videona girdi 20 saniye izledi baktıki vaz geçti çıktı, bu gibi durumlarda Youtube nin botları bunları geçersiz hit aldırmaya yönelik tıklama sayıp işleme sokmayabilir, çünkü hit aldıran sitelerden kaynaklı olduğunu düşünüyor..

birazdan analist kısmından ortalama izlenme süresine bakacağım. ayrıca uzun bir video değil zaten. izlenim kaynaklarına baktığımdada legal sitelerde falan paylaşmışlar öyle hit siteleri falanda yok olayda.

---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

Evet yansımıyor

hımm analist kısmında görünüyormu mobil izlenimlerin oranı? ayrıca ne saçmalıkmış. google analist kısmına yansıyacak ama adsenseye yansımayacak. olay bundan kaynaklanıyor olablir mantıklı.

Kanalınız kapatıldığında, topluluk yediğinizde, telif yediğinizde gelip burda konu mu açıyorsunuz Google yetkilileri ile mi görüşüyorsunuz ? Bırakında açacağımız konuyu biz bilelim, biz karar verelim.

bu mobil görüntülemelerin orannı analiste göreceğim kısmı bilen varsa yazssın bi zahmet. %70 ten fazla mobil izlenimde bana ütopik geldi geçersiz izlenimde olcağını sanmam o oranda fazla sonuçta kısa ve izlenir bir video.

sağol anıl kardeşim makbule geçti bakıyorum şimdi.

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

aynen söylendiği gibi çıktı. insanların işi gücü kalmışmı ya cepten izlemişler. oyun konsolundan bile kaç kişi izlemiş arkadaş aç paşa gibi pc'ni izle. şaka bir yana %60ı nerdeyse cepten izlemiş. cepten izlenmeyede bir reklam olayı getirirse youtube iyi olur. görünüşe bakılırsa pcden çok daha fazla izlenimi bu telefonlardan alıyorlar gibi. he yolsuzluk fikrine gelirsek. pc'den izleyenlerin bir kısmını cebe aktaralım derlerse nerden haberimiz olacak oda ayrı konu tabi. cevap verip bilgilendirenlere tekrar teşekkür aynı durumla karşılaşan olursa aratıp şu konuyu görür ve sebebini öğreniş olur. gayet faydalı bir konu olmuş oldu ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri