AdSense gosterim saymiyor?

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

harry

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar,

Dun gece yeni kanal actim, 1 video yukledim 3,8k izlenim aldi. bu hesabi dogru bir sekilde bagladim adsense fakat, Adsense baktigimda 16 goruntulenme var.

Sizdede boyle sorun varmi yoksa sadece bendemi?

Selam arkadaslar,

Dun gece yeni kanal actim, 1 video yukledim 3,8k izlenim aldi. bu hesabi dogru bir sekilde bagladim adsense fakat, Adsense baktigimda 16 goruntulenme var.

Sizdede boyle sorun varmi yoksa sadece bendemi?

senin yine iyi benim kanalda en az 10k izlenim var ama adsense sadece 1 veya 2 gösteriyor işin tuhaf tarafı kanalın analiz kısımda 5k izlenim varsa illaki tık olmalı bi kazanç olmalı youtube kanalım gösterim sayılıyor ama kazanç yok her videoda reklam var

senin yine iyi benim kanalda en az 10k izlenim var ama adsense sadece 1 veya 2 gösteriyor işin tuhaf tarafı kanalın analiz kısımda 5k izlenim varsa illaki tık olmalı bi kazanç olmalı youtube kanalım gösterim sayılıyor ama kazanç yok her videoda reklam var

Seninki daha kotuymus kardes, insallah duzelirde kazanclarimiz artar.

Zaten ben nezaman iyi izlenim aliyorsam hep boyle seyler oluyor -_-

inşallah bu ay bitince düzelir diye umut ediyorum gelecek aya kazançlı ve sorunsuz başlıyacak gibi bir his var içimde

Benim 2 gun once kanallarim kapatilda tek hesab uzerine 5 kanal acmistim, simdi yeniden basladim gunluk gelirim € 0,00 dustu:D

Insallah duzelirde yeniden toplaya bilirim kaybettim zamani.

Kolay gelsin sizlerede

Bende geçen hafta adsense açmıştım.Bir kanal topluluk ihtarı aldı ve kanalı kapattım.O gün 3 görüntülenme oldu.1 haftadır izlenmeler adsense yansımıyor bende de.

Bende geçen hafta adsense açmıştım.Bir kanal topluluk ihtarı aldı ve kanalı kapattım.O gün 3 görüntülenme oldu.1 haftadır izlenmeler adsense yansımıyor bende de.

Umarim ilerleyen zamanlarda bir sikinti olmaz. yoksa hersey bosuna yapmis oluyoruz.:confused:

bendede aynı sıkıntı var 1 haftadır 100 k yı gecık ızlenımım var ama hıc bırı yansımıyor

bendede aynı sıkıntı var 1 haftadır 100 k yı gecık ızlenımım var ama hıc bırı yansımıyor

1 ay icerisinde gunluk gelirimi istedim kadar yukseltmistim, cokda olmasa € 1,00 geciyordum oda bana yetirliydi. ama ban yedim ve yeni kanal actim bide izlenimlerin yansimamasi beni youtube isinde soguttu. neyapsam bilmiyorum:(

Son 15 dakikadır izlenimleri vs. yansımayan var mı? Tek ben miyim bu durumda... Merak ettim doğrusu.

2 gündür bekliyorum bunun bir sınırı var mı arkadaslar ne zaman gösterir yada gösterecek mi bilen bir arkadas varsa cevap versin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri